N-cast #35: Layton's Myst...

Endnu en trailer udsendt ...

Vi streamer Breath of the...

Ugens Downloads: Uge 46 2...

Gør klar til pakkelegen ...

N-Tonight #7: Super Mario...

N-Tonight #7: Ring Fit Ad...

Hvad kan vi forvente os a...

Nintendo udgiver spillet ...

Shovel Knight: King of Ca...

Filmtråden

Pokémon Sword / Shield

Sonic

Spiller du stadig Gamecub...

Fire Emblem Heroes

N-cast: Retro-spil

Luigi's Mansion 3

Pokémon GO

Nintendo-nyheder fra Japa...

Kan ikke skifte email.

S: Luigis Mansion 3 + Lin...

Tilbudstråden

Nintendo konsoller

S: The Legend of Zelda: L...

K: Club Nintendo magasine...

S: Masser af spil

S: Masser af spil

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

Hjælp til valg af earbud...

B: Super Mario Maker 2

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Online-funktioner fjernes fra Disney Infinity-spillene

Skrevet af KJ85 - 01-08-2016 12:18

Siden midt i maj har vi vidst, at Disney ville lukke ned for Disney Infinity-serien, og det betød i første omgang, at nyt indhold til serien blev skrottet. Det kommer imidlertid ikke som den store overraskelse, at det også vil få konsekvenser på andre punkter, og i en besked udsendt til spillere verden over beskriver Disney planerne for nedlukningen af spillets online funktioner.

For spillere af Disney Infinity på konsol har det ikke så store konsekvenser som på andre platforme, men det får alligevel en betydning, som I kan læse det i beskeden herunder.

Se her, Toy Box-byggere:

Siden annonceringen af, at produktionen af Disney Infinity lukkes ned, har vi kigget på tidsplaner for nedlukningen af spillets onlineversioner og fællesskabsfunktioner. Vores mål har været at kunne tilbyde udvidet adgang til tjenesterne, mens vi samtidig klart kommunikerede, hvad I kunne forvente. Følgende er vigtigt at bemærke:

 • Konsolversionerne vil på alle tidspunkter fungere som sædvanligt med fuld adgang til figurer og Play Set dog med undtagelse af funktionerne i Fællesskabsindhold og online multiplayer.

 • Indtil 30. september 2016 vil der stadig være adgang til Fællesskabsindhold, og du vil kunne uploade og downloade alle dine yndlings-Toy Boxe.


Herunder findes en oversigt over tidslinjer, og du kan finde yderligere oplysninger på vores sider med Ofte stillede spørgsmål.

Fra i dag (29. juli 2016)

 • Der kan ikke foretages køb inde i spillet i PC-, Steam- (Disney Infinity 2.0 kun), iOS-, Google Android-, Amazon Android- eller Apple TV-versionerne af spillet, da denne funktion nu er blevet fjernet.

 • Du kan fortsat foretage køb i spillet i Steam-versionen af Disney Infinity 3.0.


Fra 30. september 2016

 • Du kan ikke læmgere logge på og spille PC-, iOS-, Google Android- og Amazon Android-versionerne af Disney Infinity, og de vil ikke længere være at finde i de respektive app-butikker.

 • Steam-versionerne af Disney Infinity 2.0 & 3.0 forbliver i drift med undtagelse af alle onlinetjenester og fællesskabsfunktioner, som der lukkes ned for.

 • Apple TV-versionerne af Disney Infinity fjernes fra AppStore.

 • Disney Infinity-holdet gennemser og godkender ikke længere nye Toy Boxe, som indsendes til Disney - det gælder for alle konsol-, mobil- og PC-versioner af spillet. Hvis du spiller på en konsol eller eller spiller Apple TV- eller Windows 8-/10-versionerne af spillet, kan du dog stadig downloade dine yndlings-Toy Boxe fra Fællesskabsindhold indtil 3. marts 2017.


Fra 3. januar 2017

 • Der kan ikke foretages køb inde i Windows 8-/10-versionerne af spillet, da denne funktion fjernes.


Fra 3. marts 2017

 • Apple TV- og Windows 8-/10-versionerne vil ikke længere være til rådighed og de understøttes ikke og kan ikke spilles.

 • Der lukkes ned for alle Disney Infinity-onlinetjenester og alt fællesskabsindhold for alle versioner.


Du kan læse mere om, hvilke Disney Infinity-tjenester som fjernes eller information om din spilversion i Ofte stillede spørgsmål om lukningen, som findes her.

Kig ind på Disney Infinity-webstedet med jævne mellemrum før 3. marts 2017, da vi vil skrive nyheder og give jer status for spillet på tværs af alle platforme, hvis statussen ændres.

Tak for jeres støtte og entusiasme gennem årene.

Hele Disney Infinity-holdet


Som spiller af Infinity-spillene på Wii U er det altså efter d. 30. september ikke muligt at indsende flere Toy Boxe, og d. 3. marts næste år forsvinder alle spillets online-funktioner permanent.

Hvad siger du til Disneys beslutninger om at lukke ned for online-funktionerne nu. Er det for tidligt, eller er der ingen grund til at udsætte det uundgåelige?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Kalak Nuan

Level: 18 (Twhomp)

02-08-2016 14:40

Jeg fik godt beskeden på mail fra Disney corp. Smiley og jeg må da indrømme at jeg blev meget overrasket at de valgte denne beslutning Smiley så nu gælder det om a.s.a.p. at få downloadet de farm-toy-boxe til turbo lvl-up af nye figure Smiley hvis de vel og mærket er bedre end dem man selv har lavet Smiley
0
1ups givet

#2 - DaneWolf

Level: 7 (Korok)

03-08-2016 11:19

Jeg hørte det hod min lokale Gamestop forhandler i går. Det er synd at et godt spil som dette går til grunde. Men mon ikke Disney finder på noget nyt og ligeså godt engang.
0
1ups givet