N-cast #140: N-cast Mini

Se mere nyt fra Mario + R...

Dragon Quest Treasures ud...

Nier Automata annonceret ...

Mario + Rabbids: Sparks o...

N-club Streams: Uge 26

Square Enix afslører Har...

Prøv Mario + Rabbids Kin...

Se Nintendo Direct Mini: ...

No Man's Sky udgives til ...

Spil på vej til Switch

Hvem er han?

Mario + Rabbids Sparks of...

Monster Hunter Rise

Xenoblade Chronicles 3

Spiller du stadig Gamecub...

Fem indier at se frem til

Cuphead

Mario Strikers: Battle Le...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pachter snakker 3DS - pris, udgivelse, og mere

Skrevet af Lukas Skywalker - 01-10-2010 17:34

Den kære Michael Pachter, markedsanalyst indenfor især videospil, udtaler sig nu om Nintendo 3DS, på baggrund af pressekonferencen forleden.

Først er der prisen. Den blev annnonceret til 25.000 yen i Japan, hvilket svarer til 300$, men dette bliver med al sandsynlighed ikke prisen udenfor Japan - heller ikke i følge Pachter. Pachter mener at den vil koste 250$ i USA, 250€ i Europa, og 200£ i Storbritannien.

Følgende udtalelser er frit oversat fra de originale citater der kan ses her.

Når man ser på hvordan Nintendo udfører tingene, hvis de så udgiver konsollen d. 26 februar, og deres rapporter siger at den vil udkomme inden udgangen af finansåret i USA og Europa - er der så håb, overhovedet én procent chance for at den vil udkomme blot en uge senere i USA, d. 5. marts? Det er ikke engang tæt på at være muligt at de udgiver den i første halvdel af marts. Jeg tror den bliver forsinket til april i Europa og USA.


I går kunne vi berette at den "sene" udgivelse skyldes produktionen af konsollen. Dette kommenterer Pachter også på:

Jeg tror ikke at produktionshindringen ligger hos dem. Det er ikke plastikken, D-paddet eller knapperne de mangler. Det er den nye mikroprocessor, 3D-kameraet, eller skærmen. Jeg tror de har problemer med at skaffe nok af disse skærme, og det er helt klart den japanske producents skyld, men de kan ikke sige at deres partner stinker og ikke giver dem nok skærme. Jeg kan ikke se hvad de ellers skulle mange. Det er ikke fordi at hver eneste plads på samlebåndet e r fuldt optaget og i gang - vi er stadig i økonomisk krise. Plastikken og de andre ting er ikke noget der er værd at spekulere over. Mikroprocessoren er ny, men den er ikke så svær at fremstille, og den kan ikke være mere kompleks end mikroprocessoren i de fleste smartphones.


Pachter mener at prisen på Wii slet ikke var høj nok, og denne fejltagelse skal de ikke begå med Nintendo 3DS.

De fuckede virkelig op med Wii. Den var udsolgt i to hele år! Du kunne ganske enkelt ikke få fat i en! Hvad var pointen? De skulle have solgt den for 300$, og dermed have tjent 50$ ekstra for hver eneste Wii solgt i den periode. Den solgte så konkurrencedygtigt i de første par uger, at den gik for 1000$ på eBay - og de vil helt klart ikke se Nintendo 3DS på eBay.

Jeg er blevet svinet til i gaming communitiet for at sige, at disse firmaer laver det de gør for at tjene penge, men jeg vil alligevel sige at de skal tage så meget for konsollen, som markedet kan bære. Det er bare ikke hvad de fleste firmaer gør - vi har set hvad der sker, hvis prisniveauet er for højt, som det var tilfældet med PlayStation 3 da den udkom, eller for lavt med Wii.


Selve populariteten af Nintendo 3DS, samt lidt mere om prisen, kom Michael Pachter også ind på:

Jeg kender ikke en gamer jeg har snakket med, som ikke har lyst til at få fingrene i den. Jeg kender folk der ikke har spillet på en håndholdt i evigheder - jeg snakker om folk der spiller Halo og Call of Duty 24/7 og intet andet. Og de er alle vilde efter den. Jeg tror Nintendo vil tage 250$, og folk vil glædeligt betale det. Jeg tror at de vil prøve at forhøje prisen på software. Kig på priserne på Nintendos førsteparts spil til Nintendo DS, de udkommer allesammen til 34,99$ eller 39,99$, hvilket er et godt stykke over den normale pris på 29,99$. Jeg tror de vil prøve at sætte en standardpris der siger 34,99$ for al software. Det er selvfølgelig på ingen måde noget de med garanti kan trumfe igennem, men hvis Nintendo 3DS går for 250$, ved de at de har en forbruger med en fin tegnebog.

Ved sidste konsolgeneration snakkede EAs CEO John Riccitiello og Activision Blizzards CEO Bobby Kotick om PlayStation 2-priser. De sagde at software-priser skal hænge sammen med hardware-priser. Når hardwaren fik en prisnedskæring, skete det samme med spillene. Dette gælder selvfølgelig også omvendt.

- Michael Pachter, markedsanalyst


Pachter er glad for at snakke, og har næsten altid noget at sige, men hvad tror du? Vil Nintendo 3DS'en tidligst udkomme i April, og vil den koste omkring 2000 kr. her i Danmark?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

02-10-2010 00:09

Aaah Pachter, dig og dine overanalyseringer.
Men jeg er nu enig med dig.
0
1ups givet