N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice udgives digitalt i september

Skrevet af KJ85 - 11-05-2016 18:08

Det nye spil i Ace Attorney-serien er lige på trapperne i Japan, hvor der I går blev udsendt en demo for spillet, og i forbindelse med det fandt en homebrew-bruger frem til det, som sandsynligvis var det vestlige navn til spillet. Her til eftermiddag kom bekræftelsen så fra Capcom, og samtidig har de annonceret detaljer vedrørende lanceringen.

Præcis, som det var rygtet tidligere på dagen, så er titlen Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice, og ligesom Dual Destinies før det, så kommer det udelukkende til Europa som en digital udgivelse. Dette fastslår Capcom i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at spillet udkommer til september til en pris på 239 kr. Samtidig udsendes i øvrigt den første engelsksprogede trailer for spillet, og den kan du se herunder.



Som fremhævet i traileren, så foregår spillet i et kongerige langt mod øst, og her er Phoneix på besøg. Kongeriget Khura’in er ophavssted for Kurain Channeling Technique, der, som kendere af serien vil vide det, er en måde at kommunikere med den åndelige verden, men som Phonix hurtigt opdager det, så forløber retssager ikke på helt traditionel vis i dette land. Domsafsigelserne kommer således ikke på baggrund af beviser eller argumenter, men besluttes ud fra syn foretaget ved seancer af den royale præstinde af Khura’in, Rayfa Padma Khura’in, selv. Da hun gennem disse syn ser de sidste øjeblikke af et offers liv, så er det ikke brug for advokater i kongeriget, men her kommer Phoenix alligevel ind i billedet, for det bliver hans opgave at finde modsigelser og uoverensstemmelser mellem præstindens syn og den virkelige handling.

I mellemtiden gør Apollo Justice sit bedste for at holde skansen hos Wright Anything Agency, og på samme tid tager han en sag, som vil få store konsekvenser. Naturligvis vil Apollo gøre alt, hvad han kan, for at finde frem til sandheden, og derfor fremgår også han på det karakteristiske stykke artwork udsendt for spillet.



Der var formentlig mange, der havde ventet længe på denne annoncering, men hvad siger du til det? Er det et spil, som du ser frem til?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

11-05-2016 21:49

På et eller andet tidspunkt bør jeg vel få prøvet kræfter med denne serie...
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-05-2016 22:05

^Spillene ryger på tilbud fra i morgen på eShop Smiley
0
1ups givet

#3 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

12-05-2016 00:37

Elsker spillene, men kan alligevel ikke lade være med at tænke, at Capcom malker serien lige lovlig meget nu. De skal passe på, at folk ikke få fatigue fra serien.
0
1ups givet