Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pikmin 3 udgives d. 26. juli

Skrevet af KJ85 - 17-05-2013 19:18

Satoru Iwata kunne under dagens Nintendo Direct ikke blot fremvise en masse gameplay-footage fra Pikmin 3, men gav os også en udgivelsesdato at forholde os til. Som det fremgår af overskriften er releasedatoen helt den samme som for retail-udgivelsen af New Super Luigi U, så har du tænkt dig at samle dem begge op får du nok at se til i sommermånederne.

Herunder kan du høre Satoru Iwata fortælle om spillet og dets kontrolmuligheder.



De tre hovedpersoner hedder altså Alph, Brittany og Charlie – det fonetiske alphabet anyone – og kommer fra planeten Koppai. Planetens indbyggere er i overgængende fare for at uddø på grund af mangel på mad og vore tre hovedpersoner begiver sig derfor på rumrejse for at skaffe mad fra andre planeter. En ulykke indtræffer imidlertid og de styrter ned i et område, hvor de har observeret ”store frugter”, som de kunne bringe hjem til planeten. Til deres held er området beboet af Pikmin, som de rekrutterer til at bære føde, hvilken de skal bruge for at overleve, mens de søger efter frø, der kan plantes på Koppai når de vender tilbage.

Med hele tre karakterer, der hver især kan navigere Pikmins, ser spillet umiddelbart ud til at fokusere mere på strategi end tidligere, og som konsekvens heraf kan man genspille dagene, hvis man ikke er tilfreds med sin indsats og starte spillet fra tidligere dage, hvis det skulle være gået helt galt. Har de tre hovedpersoner nemlig ikke nok føde vil det ikke være muligt at fortsætte. Tidsgrænsen i form af X antal dage som man så i det første Pikmin vil ikke findes i Pikmin 3, hvilket vil gøre det mere tilgængeligt for nykommere.



Spillets primære styring tager udgangspunkt i det vi så med New Play Control!-udgivelserne på Wii. Som på billedet herover vil man altså anvende Wii Remote Plus med Nunchuk til at navigere sine hovedpersoner og Pikmins, mens man på Wii U Gamepad, der i spillet er blevet døbt KopPad, vil kunne skifte mellem områder på kortet og have et overblik over, hvor de forskellige grupper befinder sig. Der for uden vil man også hurtigt kunne sende en gruppe Pikmins til et nyt sted med brug af touch-skærmen.

Foruden et setup med Tv, gamepad og Wii Remote Plus + Nunchuk, kan Pikmin 3 spilles med Wii U Gamepad som den primære skærm, hvor man vil gøre brug af dens indbyggede sensor bar. Det vil også være muligt at bruge Wii U Gamepad eller en Wii U pro Controller som styring for sig selv, men så foregår det mere i stil med det fra de originale Gamecube-uddgivlser. Det kan altså godt se ud til, at den stander der fulgte med Premium-udgaverne af Wii U kan være praktiske til dette spil.

Har de nye informationer gjort dig mere hooked på Pikmin 3?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

18-05-2013 18:46

Det her lyder... Hvordan skal jeg beskrive det... Oh yeah. F***ing awesome. Hvis jeg har råd ryger det i samlingen på release.
0
1ups givet

#2 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

18-05-2013 18:51

Der har været en del gode spil til Wii U, men det her er det første, jeg kan kalde et must. Glæder mig!
1
1ups givet