Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon fylder 20 år i år – fejres med et væld af tiltag

Skrevet af KJ85 - 12-01-2016 21:56

Når kalenderen viser d. 27. februar 2016, så er det præcis 20 år siden, at Pokémon Red og Pokémon Green blev udgivet til Game Boy i Japan, og det fejrer Nintendo som bekendt ved at udgive de klassiske Pokémon-spil på 3DS’ens Virtual Console, men det er ikke det eneste, der er planlagt i forbindelse med fødselsdagen, og til at sparke det hele i gang vil en særlig reklame blive vist ved Super Bowl d. 7. februar.

Konsoludgivelser
På videospilssiden kan man sige, at der tyvstartes en smule med fejringen, når Pokémon Rumble World udgives d. 22. januar, og allerede d. 19 februar følges der trop med Pokémon Super Mystery Dungeon, og samme dag udgives nedenstående cover plates til New 3DS.



Når det så bliver d. 27. februar, så udgives Pokémon Red, Pokémon Blue og Pokémon Yellow altså på 3DS eShop, men samme dag sendes også tre særlige 2DS-bundles i handlen med et præ-installeret spil og en konsol i samme farve som spillets navn, og med i æsken følger såmænd også et ark med 15 klistermærker og en downloadkode til et tema til konsollens Home Menu.





Ovenstående sæt cover plates sendes dog også i handlen d. 27. februar, og derefter må så vente og se, hvornår Pokkén Tournament præcis vil blive udgivet til Wii U i foråret. Hvad, der dog er helt sikkert, er, at der i løbet af året vil blive distribueret en lang række af mytiske Pokémon til Pokémon X/Y og Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire – heriblandt Mew, Darkrai og Arceus – og det kan I se i nedenstående video.



TGC
Er man til Pokémon Trading Card Game, så vil det glæde, at der i løbet af året udgives særlige Generations-udvidelser med mere end 110 kort at samle inklusiv Pikachu, Snorlax, Ninetales-EX, Jolteon-EX, Mega Charizard-EX, Mega Blastoise-EX og Mega-Venusaur-EX. Pakkerne dækker en træners rejse lige fra valg af første partner til kampen mod eliten, og booster-pakkerne gøres tilgængelige i den særlige Mythical Collection. Den første Mythical Collection kommer i handlen sidst i februar i både Storbritannien og Tyskland, mens øvrige europæiske lande kommer til at vente lidt, og flere af disse, som hver indeholder adskillige Generations booster-pakker, kommer i løbet af året. Der udgives i øvrigt også fire Red & Blue Collection-kasser med endnu flere boosters.

Animation
Springer vi videre til animationsverdenen, så vil digitalt remasterede udgaver af adskillige Pokémon-film dukke op i løbet af året, begyndende med de første to af slagsen, Pokémon: The First Movie og Pokémon: The Movie 2000, der vil dukke op på både Tv-kanaler og video-on-demand-tjenester. Filmene vil desuden blive smidt til download på iTunes, Google Play og Amazon, og Pokémon TV vil også vise film af fuld længde hele året.

Apps
Et sidste område, som vi ikke kommer uden om, er Apps. Sidste år præsenteredes den helt store satsning, Pokémon GO, og applikationen, hvor du i den virkelige verden skal på jagt efter Pokémon, udgives gratis til iOS- og Android-enheder senere på året. Det samme gør i øvrigt Pokémon Photo Booth, som er blevet udviklet særligt til at fejre seriens fødselsdag i år.

Hvad synes du om alle disse tiltag? Er der noget, som glæder dig særligt, og hvilke ting skal du have fat på?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

12-01-2016 22:15

Jeg glæder mig! Smiley

Og hvis har pengene til det skal jeg nok have den gule 2ds bare for at have den i samlingen Smiley
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

12-01-2016 22:24

Der er ikke rigtigt noget her, der sætter mit sind i kog, udover måske Pokémon Go, som har voldsomt stort potentiale. Jeg har ingen interesse i at spille de helt gamle spil igen, jeg har allerede en 3DS, så har ikke brug for en konsol, og jeg bruger ikke TCG.

Så jeg venter bare, til de fremviser næste spil i serien. Smiley
0
1ups givet

#3 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

12-01-2016 22:39

Jeg glæder mig meget til eShop-udgivelsen af Red/Blue/Yellow. Instant buy for mig.

Desuden er jeg stor fan af TCG, så jeg skal selvfølgelig også have en masse af de kort.

Jeg håber, at Pokemon-filmene kommer på Netflix, så jeg kan se dem dér.
0
1ups givet

#4 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

12-01-2016 22:58

Jeg glæder mig sindsygt meget til et Pokémon-fyldt år. Jeg skal helt sikkert også genspille gen 1 i år. Jeg ved dog ikke om det bliver på 3DS eller Game Boy. Nu må vi se hvordan pengepungen ser på det til den tid Smiley
0
1ups givet

#5 - Soren47

Level: 8 (Pirahna Plant)

13-01-2016 10:48

Mht. animation - Betyder det at der bliver udgivet blu-rays af de gamle film?
0
1ups givet

#6 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

13-01-2016 11:15

^Det vides vist ikke. Eller jeg så faktisk en artikel, hvor der stod at de første tre film kom i blu-ray bokssæt til februar. Så det kan da godt være Smiley Men helt ærligt, når man nu har dem på VHS, hvad skal man så bruge blu-ray til xD
0
1ups givet

#7 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

13-01-2016 12:09

Hype! Min storebror blev vildt glad da jeg fortalte, at de første Pokémon-spil kommer på 3DS, så vi skal spille sammen som vi gjorde i gamle dage. Vildt cool! Smiley
0
1ups givet

#8 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

13-01-2016 12:10

Tror ikke jeg kan stoppe mig selv fra at købe de der 2DS-bundles. :l
0
1ups givet