N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon GO bliver et år gammelt i dag

Skrevet af JOEP - 08-06-2017 12:33

Sidste sommers landeplage var Pokémon GO. Alle, unge som gamle, var med på dillen, og spillet blev diskuteret i stort omfang i medierne. Meget skulle spillet være skyld i, men faktum er, at mange nok blev lidt mere solbrændte og fik gået lidt mere sidste sommer end normalt. Det er i dag et år siden, at spillet udkom i visse lande - Danmark så det først nogle uger senere - og spillet har nu rundet 750 mio. unikke spillere på verdensplan. De to ting fejrer Niantic nu.

I spillet vil du fra 13. juni kunne fejre solhverv, hvor der vil være flere ild- og is-typer at finde, Dertil kommer, at du får en stor Exp-bonus for at kaste PokéBalls helt rigtigt, og så vil der være rabat på Lucky Eggs, som fordobler Exp i en kort periode. Kort efter dette event, vil Gyms blive midlertidgt utilgængelige, og du vil i stedet blive bedt om at spille det på en mere samarbejdende måde, hvad end det så betyder.

Der vil også blive afholdt et større event, som desværre nok ikke bliver så relevant for os her i Danmark, da det foregår i Chicago den 22. juli. For Europa kommer der nogle events i perioden juni til september, men information om disse kommer senere.

Holdet bag Pokémon GO beder spillere holde øje med hjemmesiden Pokémon GO Live for yderligere opdateringer omkring spillet.

Spiller du stadig Pokémon GO? Kunne du finde på at deltage i større events, hvis de var i Danmark, eller er det for meget af det gode? Hvad tror du, Niantic mener med "collaborative group gameplay features"?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

08-06-2017 13:13

Spiller stadigvæk. Smiley
Der kommer nok noget event over i Fisketorvet i København, da den er en del af de der center der bliver snakket om. Men gider nok ikke tage til København for det bare, alt for lang og dyr tur. Skulle være noget specielt for det. Så håber ikke det bliver deres måde at udgive legendary, med kun kan fanges helt bestemt sted og tidspunkter.
0
1ups givet

#2 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

08-06-2017 20:50

Jeg spiller det ikke ret meget mere, og slet ikke nu hvor jeg er flyttet uden for byen hvor der hverken findes pokemons eller stops Smiley får mest udnyttet spillet når jeg er i en lidt større by, Randers/Grenaa/Aarhus og det er jeg alligevel ikke så tit. Hvis de gjorde det mere attraktivt at spille ude på landet så ville jeg klart spille det mere jævnt :/
1
1ups givet

#3 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

08-06-2017 22:20

Jeg spiller det stadig, og har stadig planer om at nå max level, fange så mange som muligt samt en masse stærke at kæmpe med Smiley Jeg kommer derfor nok til at være ekstra aktiv med den kommende fire/ice kampagne.
0
1ups givet