Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon scramble på vej til Wii!

Skrevet af Erik Madsen - 06-06-2009 20:59

Dette nye Pokémonspil er et kampspil, som er blevet udviklet af Ambrella. Ambrella udviklede My Pokémon Ranch, som også er et WiiWare-spil. I dette spil er 3D bevaret! Der er ikke megen information tilgængelig, endnu, men det ligner et vaske ægte online multiplayer rollespil. I kan selvølgelig selv se på sagerne i videoen nedenfor:



Spillets princip er grundlæggende at man kæmper med sin Pokémon i noget der hedder Battle Royal, indtil man kun har én Pokémon tilbage. Battle Royal foregår i en slags kampring hvor din Pokémon kæmper mod snesevis af andre Pokémon. Du starter spillet med kun en svag Pokémon, men man kan selvfølgelig også fange flere Pokémon end den man starter med. man kontrollerer Pokémon direkte, ved hjælp af D-paded på Wii Remoten, og knapperne 1 og 2 for at vælge forskellige angreb. Gennem spillet optjener man mønter, som kan bruges til at rekruttere nye Pokémon og lære sine Pokémon nye angreb.

Før man kan deltage i Battle Royale, skal man træne sin Pokémon. Det sker ved at sende Pokémonen ud i ørkenen for at bekæmpe andre vilde Pokémon, som vi kender det så godt. De Pokémon der bliver besejret i vildmarken vil efterlade mønter og kan evt. rekrutteres. Ved slutningen af hvert niveau er der en speciel kraftfuld Pokémon som selvfølgelig også skal besejres.

Spillet tilbyder to måder at få legendariske Pokémon på. Hvis man slipper nogle af de Pokémon løs som man har rekrutteret, vil de give dig en afskedsgave – en billet. De billetter, som du erhverver kan bruges til at rekruttere legendariske Pokémon.

Op til fire spillere kan kæmpe med hinanden i et Pokémonstadion. Det er også muligt at spille blot to venner sammen, og her vil der være brugt Nunchucken! Derudover kan der under hver kamp tages billeder, der kan overføres til DSi og Wii Photo Channel

Spillet vil være klar til download til de japanske Wii-konsoller den 16. juni og vil koste 1500 WiiWare points.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Excel

Level: 3 (Koopa-Troopa)

06-06-2009 21:39

Det ser awesome ud! Smiley
0
1ups givet

#2 - YamiMario

Level: 1 (Goomba)

06-06-2009 22:35

Fedt!
0
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

07-06-2009 14:40

Argh... Hvornår tager de sig dog sammen og laver den fulde RPG-gameboy-stile Pokemon version til Wii som vi har ventet på i ti år!?
0
1ups givet

#4 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

07-06-2009 15:43

^10 år? Wii har da ikke været ude så længe. Smiley Desuden fik vi to til GameCube. Jeg ved godt, at de ikke var særlig gode, men det bliver ikke bedre end det. Game Freak har allerede sagt, at de kun vil lave Pokémon-spil på håndholdte.
0
1ups givet

#5 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

07-06-2009 15:44

AND, det sker ikke foreløbig. GameFreak har udtalt, at de mener spillene passer bedre på håndholdte maskiner, da serien trods alt hedder Pocket Monsters Smiley
0
1ups givet

#6 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

07-06-2009 15:46

kunne sku også godt tænke mig noget ordentlig nostalagi på wii i form af red, blue, green spillene Smiley forstår bare ikke hvorfor de ikke laver dem til classic controller Smiley
0
1ups givet

#7 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

07-06-2009 19:12

@Henrik, så burde de tage og lave en serie som hedder Fullblown Monsters. Jeg tror at det eneste der vil kunne få mig til at spille Pokémon igen, er sådan et spil som AND nævner. De andre er simpelthen alt for ens til mig (her snakker jeg om "hovedtitlerne" og ikke de her spinoffs).
0
1ups givet

#8 - Butju

Level: 1 (Goomba)

08-06-2009 18:40

Det ser pænt nuice ud, men dog også ret ensformigt :/
0
1ups givet