Ugens Downloads: Uge 8 20...

Pokémon Brilliant Diamon...

N-cast #83: Djævelsk ark...

The Caligula Effect 2 kom...

DC Super Hero Girls: Teen...

Pokémon Legends: Arceus ...

Stort udsalg på eShop st...

Star Wars Republic Comman...

Ny trailer udsendt for Ne...

Pokémon Presents i dag k...

New Pokémon Snap

Spil på vej til Switch

Pokémon Legends: Arceus

Mario Golf: Super Rush

Dinosaur Planet

Pokémon-tråd

Mario Kart Tour

Tillykke til Link

Twilight Princess Wii med...

Film med videospilsrefere...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokkén Tournament DX annonceret til Switch – udgives d. 22. september

Skrevet af KJ85 - 06-06-2017 16:22

Nintendo har allerede opnået stor succes med Mario Kart 8 Deluxe til Nintendo Switch, og nu får endnu et Wii U-spil sig en udvidet udgave på den nye hybridkonsol. Det blev annonceret under eftermiddagens Pokémon Direct, og det er selvfølgelig Pokkén Tournament, der er tale om, hvorfor det hedder Pokkén Tournament DX.

Personligt havde jeg ikke forventet at se dette spil på Switch endnu, da ARMS end ikke er udgivet, men det skete altså, og nedenstående video blev udsendt for at reklamere for det.


Mange undrede sig over, at man på Wii U aldrig udgav de ekstra kæmpere, der blev tilføjet i arkadehallerne, men det finder vi måske forklaringen på her. De 16 originale figurer har i hvert fald fået selskab af Darkrai, Scizor, Empoleon, Croagunk og Decidueye, hvilket bringer totalen op på 21 spilbare figurer. Oveni hatten tilføjes desuden holdkampe 3-mod-3, rangerede kampe online og gruppekampe for venner online.

Pokkén Tournament DX udgives til Switch d. 22. september. Hvad siger du til annonceringen, og har du planer om at købe det?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Neffets

Level: 15 (Geega)

06-06-2017 16:35

Jeg kan ikke engang lide Pokemon, men selv jeg synes det er dumt, det der... Jeg håber ikke det er dén vej Switch kommer til at gå. Så skulle de have kaldt den Nintendo Deluxe i stedet. Hvorfor får vi ikke Switch udgaver af 3DS RPG'erne? Så skørt, altså!
0
1ups givet

#2 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

06-06-2017 19:02

^ Nu lader det jo så til, at Switch kan sælge flere units i dets første år på markedet, end hvad Wii Uen formåede i sin levetid. Der er en pæn del mennesker som er gået glip af disse spil, som nu får en chance for at opleve dem. Og det fungerer også i den anden retning, med spil såsom Pokkén, der nu får endnu en chance for at blive et respekteret slåsspil, ved at finde et hjem på en relevant konsol.

Plus, det gør Switchen attraktiv, med et stabilt udgivelses-skema af prisvindende spil, mens at nye titler udvikles, hvilket er langt bedre end Wii U situationen, hvor mellemrummet mellem originale spil bestod af en digital tørke.

Og endelig, så tror jeg godt, at du kender svaret på dit sidste spørgsmål. Et 3DS-RPG skal have en hel del mere finpudsning for at kunne gøre sig gældende på Switch, end et Wii U spil skal. For hvis man ikke giver dem et drastisk facelift, ville folk tude over "dovne udviklere" og "ripoffs", hvorefter disse spil så kunne rådne op på discount hylderne.
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 47 (Boo)

06-06-2017 19:22

Dertil kommer også, at Nintendo tydeligvis vil gøre dette spil til en del af konkurrencescenen ligesom Splatoon (2), så det giver mening at udgive det på en konsol, der bliver understøttet fremadrettet.

Jeg er personligt glad for det, men ville føle mig lidt snydt, hvis jeg havde det på WiiU. Det er lidt flabet at undlade at udgive disse figurer som DLC til Wii U-versionen.
0
1ups givet

#4 - Neffets

Level: 15 (Geega)

06-06-2017 19:57

Så skal de lave Pokken Tournament 2, for crying out loud! Er sikker på, at det ville sælge mindst ligeså mange som en genudgivelse. Det er dovenskab og at lægge en stor lort i panden på alle Wii U fans...

Med 3DS-RPG mente jeg, at de burde udgive et selvstændigt Pokemon-eventur på Switch. Hvorfor skal vi kun have mulighed for at slås?
0
1ups givet

#5 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

06-06-2017 20:37

Jeg kan se hvor du kommer fra, men virkeligheden er ikke så simpel.

For det første, Nintendo Switch er en meget ung konsol. Den har ikke engang set et E3 endnu, så at brokke sig over manglen på Pokémon spil er muligvis en anelse tidligt. Specielt taget i betragtning af, at firmaet har udgivet Sun og Moon for blot 8 måneder siden.

For det andet, en reel Pokkén Tournament efterfølger ville være foretrukket, men det ville også kræve et større budget og længere udviklings-periode, hvilket ville gøre det sværere at tjene pengene hjem igen, og spillet ville gå glip af sin planlagte udgivelses-dato. Og ja, de kunne udskyde det, men så står vi i det dilemma, at Switchen mangler en tung titel for september til at vedligeholde interesse. Et gammelt spil på et godt tidspunkt, er bedre end et nyt spil på et dumt tidspunkt. Både for forbrugerne, og Nintendo.

Og jeg siger det her, som den største Wii U elsker på planeten... Hvis de spil som jeg elsker, kan opleves af et bredere publikum, der ikke vil spises af med en billig Xbox og dens påtvunget fisher price tablet, så kan de for min skyld bringe hele kataloget over til Switch. Hellere at de 13 millioner af os føler os en smule røvrendt, end at nogle af de bedste spil i nyere tid skal gå uden et publikum.
0
1ups givet

#6 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

07-06-2017 08:54

Synes ikke set andre steder. Men her er hvordan local splitscreen for 2 players vil være.

0
1ups givet

#7 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

07-06-2017 10:07

jeg kommer nok til at købe pokken igen fik det aldrig spillet ordentligt pga. en gamepad der ikke virkede men jeg håber virkelig at de har gjort så man kan slå guiden fra for kæft hun er træls at høre på jeg gad ikke spille story til sidst pga. hende
0
1ups givet

#8 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

07-06-2017 12:42

^Det kunne man jo i originalen. Eller det vil sige hun sagde ikke nær så meget -_-
0
1ups givet

#9 - JOEP

Level: 47 (Boo)

08-06-2017 09:06

Jeg har helt glemt at poste min begejstring over, at Decidueye er en ny figur, den kunne klart gå hen og blive min favorit i dette roster! Jeg håber dog også, at de tilføjer flere figurer efter udgivelsen.
0
1ups givet