Super Mario Party får bu...

The Walking Dead: The Fin...

Saints Row: The Third kom...

Luigi's Mansion til 3DS h...

Super Mario Party annonce...

Læs tegneserier på Swit...

Diablo III: Eternal Colle...

Danskudviklede A Hat in T...

Se en ny Indie Hightlight...

Ugens Downloads: Uge 33 2...

Alternative nyheder

Pokémon GO

Feedback på ny side

Work In Progress-tråden!

Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimat...

Spil på vej til Switch

Nintendo Direct

Problem: 3DS legering

Pokémon Let's Go, Pikach...

N64 Ultra HDMI

S: Klonoa (Wii)

Tilbudstråden

K: Mario Kart Wii

K: Zelda : Breath of the ...

S: Uåbnede Amiibo'er

B: La Noire til Switch

S : Mario Odyessey + Zeld...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare car...

GBA og GBC Spil til salg

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Pris og detaljer omkring online på Switch udsendt

Skrevet af JOEP - 02-06-2017 08:24

Siden den store afsløring af Nintendo Switch i januar har vi vidst, at Nintendos online-struktur i denne omgang ville kræve brugerbetaling, og at vi vil låne et NES-spil til Switch, hvor der er tilføjet online-muligheder. Men udover dette har vi ikke hørt mere. Nu har Nintendo taget bladet fra munden og givet nogle ekstra detaljer.

Det første er, at den nye online-struktur starter i 2018. Hidtil har planen været efteråret 2017, men dette er altså ændret. Så indtil da er der ingen ændring til at spille online på Switch, hvis du har en Nintendo Account.

Desuden er det også nyt, at vi nu ikke længere kun har de opdaterede NES-spil en måned ad gangen, men i stedet så længe, vi har et online-abonnement. De opdaterede klassikere kalder Nintendo selv Classic Game Collection og er altså forskelligt fra det, vi kender som Virtual Console-spil på Wii U og 3DS.

Derudover er prisen afsløret. Vi har den pt. kun i euro, men hvis dette følger den normale konvertering mellem euro og danske kroner fra Nintendo, har vi følgende priser:

1 måned: €3.99 svarer til 30 kr.
3 måneder: €7.99 svarer til 60 kr.
12 måneder: €19.99 svarer til 150 kr.

Til sammenligning koster 12 måneder med PS Plus (PlayStations online) 375 kr. og Xbox Live Gold 499 kr., så der er tale om meget lavere pris end hos konkurrenterne.

Vi har også hele tiden vidst, at voice chat ville fungere gennem en App til smart-devices, men der har heller ikke været detaljer omkring dette endnu. En gratis, begrænset version af app'en kommer til sommer, og fra den vil du kunne sætte spil op med dine venner og have rigtige samtaler med dem. HORI har lavet et stykke tilbehør til voice chat i Splatoon 2, som kan ses herunder, og som giver en god idé om, hvordan det kommer til at fungere i håndholdt tilstand.Til sidst vil du som betalende medlem kunne modtage eksklusive spil-tilbud på eShop, som det også fremgår af nedenstående oversigt.Intet af ovenstående gælder for Nintendo 3DS-familien og Wii U, og det vides ikke, hvordan spil der allerede er udkommet kommer til at benytte sig af online.

Hvad tænker du om prisen på abonnementet? Er du villig til at betale for denne service på Switch?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Nemy

Level: 22 (Ice Keese)

02-06-2017 09:41

Det eneste jeg venter på pt. er Virtual Console, ovenstående har ikke den store interesse før der kommer lidt mere kød på Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 57 (Gooper Blooper)

02-06-2017 09:56

Lyder til, at man ikke længere kun lejer de gamle klassikere i en måned:

“Nintendo Switch Online subscribers will have ongoing access to a library of classic games with added online play. Users can play as many of the games as they want, as often as they like, as long as they have an active subscription.”

“Nintendo Switch Online subscribers will be able to play a wide variety of classic games, including Super Mario Bros. 3, Balloon Fight and Dr. Mario. More games will be announced at a later date. At launch the classic game library will include NES games. Super NES games continue to be under consideration, but we have nothing further to announce at this time.”


0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 44 (Skulltula)

02-06-2017 10:10

^Nice! Det er tilføjet nyheden.
0
1ups givet

#4 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

02-06-2017 10:21

Fantastisk at det nu er meningen, at man beholder spillene, så længe abonnementet er aktivt. Prisen er også attraktiv i forhold til på PlayStation og Xbox, men Nintendo har stadig til gode at bevise, at de kan levere en lige så stabil online-service som de andre.
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 44 (Skulltula)

02-06-2017 11:26

Som jeg også skrev lidt i nyheden, så er jeg spændt på, hvad de gør med spil, der er udkommet, og som har haft gratis online indtil da. Jeg er bange for, at de gør Mario Kart 8, ARMS og Splatoon 2 til betalingstitler, men at det vil gøre folk sure, fordi de er vant til at kunne spille online uden at betale.
0
1ups givet

#6 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

02-06-2017 11:33

Jeg forstår det ikke helt; hvis man køber et VC-spil, kræver det så medlemskab at spille det?
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 57 (Gooper Blooper)

02-06-2017 11:39

@JOEP: Der vil være undtagelser, men jeg tror et abonnement vil være påkrævet:

Please note: in general, usage of this service is required to play online on Nintendo Switch (exceptions may apply). This service is only for Nintendo Switch, and is not required to play online on Nintendo 3DS family systems or Wii U.


@Pieyanthikos: Classic Game Selection er ikke lig Virtual Console. Førstnævnte er gamle spil med online-muligheder tilføjet, hvor sidstnævnte blot er de gamle spil, som de var med mulighed for save states osv. Vi ved intet om VC på Switch endnu.

0
1ups givet

#8 - JOEP

Level: 44 (Skulltula)

02-06-2017 11:40

Nej, ikke ved almindeligt køb. Der kommer til at være to slags "VC", vil jeg tro:

- Spil du køber har du altid adgang til. Disse er de samme udgaver, som blev sluppet på Wiii U og 3DS og sådan.

- Spil du får som betalende online-medlem: Her er der tilføjet en online-funktion til spillet, hvad det er, ved vi ikke. Disse udgaver får du gratis med dit online-abonnement, og det har du kun, så længe du betaler for dét.

Håber det hjælper lidt.
0
1ups givet

#9 - powerfull499

Level: 17 (Deku Baba)

02-06-2017 19:53

Den der headsetkonfiguration ser virkelig kluntet ud. Internettet har heller ikke taget godt imod løsningen :/.
0
1ups givet