N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Reggie vil have store spil som MW2 og AC2

Skrevet af Zalman - 17-11-2009 08:25

Hvad siger Reggie, når titler som Assassin’s Creed 2 og Call of Duty: Modern Warfare 2 ikke kommer til Wii?

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

Jeg er ekstremt skuffet. Jeg har haft denne samtale med alle udgivere, som laver spil, der ikke findes på vores platform. Samtalen går sådan her:

”Vi har 22 millioner brugere. Vi har et meget forskelligt publikum… Vi har hardcore spillere, som er sultne efter spil som jeres – så hvorfor ignorerer i os?”

Jeg tror, at det er noget, de planlagde for to år siden, hvor disse slags spil ikke havde særlig god succes på Wii – men nu har vi vist, at det ikke er sandt. De kan nemlig sælge godt.

- Reggie Fils-Aime, Nintendo of America


Ville det ikke hjælpe, hvis man havde en kraftigere konsol med HD-opløsning? Det tror Reggie ikke…

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

Noget jeg bliver ved med at høre fra Geoff [Keighley] og Michael [Patcher] er, at det ville være en stor og god mulighed at lave en Wii HD. Og som vi har sagt op til flere gange, er det ikke en Nintendo-ting. Måden vi gør det på er, du ved, når vi starter en ny generation, så er det fordi den nye kan gøre ting, den gamle ikke kan. Det vil sige at den simple tilføjelse af HD-support ikke vil være det næste skridt for os.

Vi kan ikke annoncere noget nu, men vi ved, at det er langt ude i fremtiden.

- Reggie Fils-Aime, Nintendo of America

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonas

Level: 15 (Geega)

17-11-2009 09:26

Jeg tror det ville hjælpe på incitamentet, hvis udviklerne ikke var nødt til at lave en helt ny version af spillet i stedet for bare at porte det, og hvis gode spil ikke blev totalt ignoreret af de fleste Wii-ejere.

Det skal også siges, at mange af de såkaldte "hardcore gamere", der har en Wii, også har en PS3 eller en Xbox 360. For eksempel har jeg en PS3, og den vil jeg da langt hellere spille store spil som Assassin's Creed på.

Nintendo har selv valgt at lave en svag konsol, og de har selv valgt at gå efter et helt nyt publikum, så jeg kan ikke forstå, hvad Reggie klager over.
0
1ups givet

#2 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

17-11-2009 09:42

fordi han vil tjerne penge Smiley
0
1ups givet

#3 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

17-11-2009 11:43

Første skridt må være at lave en bedre konsol og slippe for lorten.
0
1ups givet

#4 - Nome®

Level: 1 (Goomba)

17-11-2009 13:22

Jeg har ikke en PS3 men derfor sparer jeg op til en. Og hold kæft hvor er jeg træt af alt det gode-spil fis! Jeg køber ikke næste generation når det ender med at man skal have et eller andet tåbeligt kostume på. Så den kan opfange alle bevægelser. Mens systemet kun kører max 720i mens de andre kører 2020p. Jeg kan bare ikke se mig købe en nintendo konsol som wii bare pga. Zelda jeg vil have gode spil. Og hvis de klager viser det hvor !"#¤@ dumme de idioter er. For jeg er blevet godt træt af det. I det mindste er DS'en ordentlig at bruge. Smiley
0
1ups givet

#5 - martin31

Level: 9 (Bob-omb)

17-11-2009 15:12

Hov hov hov,...... køl nu lige ned. Hvorfor er der så mange der er så negative vedr. Wii. Nintendo forsøgte med Wii at lave en konsol som skulle vise verdenen at spil også kunne spilles på end anden måde end den traditionelle, og det er indtil videre en gigant-succes. Man kan jo ikke forvente at de lige udvikler en maskine med den bedste grafik, den bedste styring, de bedste spil, de bedste online-features osv osv. PS3 og Xbox360 kører på grafikken, men det er jo ikke særlig nyskabende, det er noget som stort set kommer af sig selv, grundet udviklingen. I lyder som om at det er Nintendo som ligger på den lade side. Nævn mig lige noget innovativt som PS3 står for, og her mener jeg noget som kun er blevet skabt til deres maskine? (og, lad nu være med at nævn deres six-axis controller)

0
1ups givet

#6 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

17-11-2009 15:15

Et problem er altså simpelthen også deres online service når vi ser på spil som MW2. Det vil ikke hjælpe med HD der når det største problem egentlig er at deres online ikke kun er mere begrænset med friendcodes og alt det, men ganske enkelt også lagger meget MEGET mere (om det så er konsollens fejl eller en dårlig server skal jeg ikke kunne svare på). De eneste spil der håndtere laggen nogenlunde på wii er strikers og mariokart (og måske MoH:H2, men de havde deres egen server) og selv i de 2 kan man altså også mærke den og den er faktisk ret slem i mariokart (upræcise positioner), de fleste bemærker det bare ikke.

Det er ærgeligt da jeg ellers bedre kan li' præcis FPS med wiimote til at sigte da det er mere præcist (og et spil som MoH kan klare sig helt uden aim assist), men laggen, den generelle online service og manglen på nogenlunde gode spillere gør altså at det er mere attraktivt på andre konsoller.
0
1ups givet

#7 - Destructo

Level: 3 (Koopa-Troopa)

17-11-2009 18:33

Hold kæft hvor er jeg træt af at høre "Wii er så innovativ!"-argumentet til højre og venstre. Som om at den tåbelige kontrol-gimmick retfærdiggør en ordentlig stak lortehardware til overpris og en absurd mangel på kvalitetstitler. Hyg dig med din Gamecube-grafik og dit skrabede casual spil, mens jeg går over og spiller noget MW2 i HD, martin31. Nyskabelse er overvurderet.
0
1ups givet

#8 - Nome®

Level: 1 (Goomba)

17-11-2009 19:55

Det nyskabende er det forældre køber til deres børn og misforstående hardcore gamere Smiley
0
1ups givet

#9 - Butju

Level: 1 (Goomba)

17-11-2009 20:01

Jeg er så træt af Wii. Det kan godt være at god grafik ikke er alt, men for dævlen, det hjælper sgu! Faktisk synes jeg man lever sig meget mere ind i et spil når grafikken nærmer sig fotorealisme.
Reggie for fa'en. I valgte selv at lave en konsol der ikke er skabt til 'store' spil. Wiis målgruppe er ikke den type der gamer Assassin's Creed 2. Kom over det!
0
1ups givet

#10 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

22-11-2009 22:12

Hmm,, når jeg hører spiltitler så som Assassin's Creed 2, og COD: Modern Warfare 2, så bliver jeg næsten ked af det, over at jeg ikke kan få det til wii. Men den store fejl jeg begik, med min wii, var at jeg var overbevist om at wii skulle blive det største af de 2 store (Wii, PS3 og Xbox360), men den blev altså "Nitten", der på trods af den gode og sjove styrring, ikke har de gode spil, med den gode grafik, og spilindlevelse.

Desværre ejer jeg også 24 wii spil, og derfor er det (Næsten) dumt at købe en PS3, og starte samlingen på ny. Smiley

- Emil/Moysen
0
1ups givet