N-club Streams: Uge 33

Multiplayer-spil kommer p...

Trailer for Pac-Man World...

Lanceringstrailer for Cul...

Figurtrailere udsendt for...

Nyt fra Splatoon 3 udgive...

Splatoon 3 Direct onsdag ...

Nintendo eShop highlights...

Klonoa Phantasy Reverie S...

Få et nyt kig på Freedo...

Switch Online

Spil på vej til Switch

LOL tråden (Video, bille...

Film med videospilsrefere...

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Mario Kart Tour

Square Enix og Live A Liv...

Pokémon Scarlet & Violet

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Rygte: Wii U-udviklere frustrerede over Wii U

Skrevet af Lukas Skywalker - 09-09-2011 19:21

Rygtet svirrer nu om, at adskillige udviklere af kommende Wii U-software er frustrerede over konsollen de udvikler til. Udviklingskittet er tilsyneladende "ufærdigt" og "billigt".

Kilden er 01net, den franske nyhedsside der blandt andet forudså Circle Pad-tilbehøret før annonceringen. De beretter at deres kilde kan fortælle dem, at maskinen som udviklerne har fået fingrene i, er et forhastet produkt. Blandt andet virker konsollens hovedchip "en kende for billig."

"Many developers are feeling lost, their progress impeded by a distinct lack of visibility, their working hours by the quasi-paced daily software updates."Den trådløse funktion skulle angiveligt heller ikke være i topklasse. Kilden fortæller at "indtil videre, virker den trådløse funktion overhovedet ikke." Med andre ord - udviklerne arbejder med et ufærdigt produkt, og mon ikke det skaber problemer?

Det er ganske enkelt tilsyneladende ikke muligt at se det for sig, når udviklingskittet åbenbart er både "billig", "forhastet" og "ufærdigt".

Tak til [8-Bit] MoNkEy, der tippede os om nyheden.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

09-09-2011 19:44

trist..........
0
1ups givet

#2 - PD

Level: 1 (Goomba)

09-09-2011 20:04

Man skal, lige nu i hvert fald, huske på at det kun er et rygte indtil videre... men ja det er trist D:
0
1ups givet

#3 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

09-09-2011 20:05

Jeg forudser at det næste Zelda tager 6 år at udvikle Smiley
0
1ups givet

#4 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

09-09-2011 21:35

Jeg har smilt lidt af de her rygter. Ikke fordi de sandsynligvis ikke er sande, men fordi det her er sket med hver eneste konsol der har været udgivet. Først begejstringen fra udviklernes side og derefter kommer er en masse rygter i den periode, hvor udviklerne må slås med et ufærdigt produkt. Det plejer reelt først at ændre sig, ganske kort før udgivelsen af en konsol. Der er altså ikke så meget "woouw" over det her.
0
1ups givet

#5 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

09-09-2011 22:27

Det er en skam giganterne ikke er blevet bedre til at time udgivelsen af konsollen ordentligt, så de kan nå at udvikle et devkit som holder.
Det må være markedet, der presser dem til at udgive hardwaren for tidligt.

Den eneste konsol, som jeg har hørt udviklerne reagere positivt overfor, er PSVita. Men også kun fordi den skulle ligne PS3'en, der selv fik meget kritik til at starte med, på én prik.
0
1ups givet

#6 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

09-09-2011 22:34

Det må være markedet, der presser dem til at udgive hardwaren for tidligt.


Iwata og Miyamoto har flere gange udtalt, at hardwareudgivelserne er styret af, hvornår Nintendos interne softwareudviklere (læs: Miyamoto) ikke længere finder den nuværende hardware tilstrækkelig i forhold til de spilideer de (læs: han) ønsker at realisere. Med andre ord: Nintendos hardwareudgivelser er ikke direkte styret af markedet.

Den eneste konsol, som jeg har hørt udviklerne reagere positivt overfor, er PSVita.


Udviklerne reagerede også yderst positiv på 3DS i sin tid - selvom man hurtigt kan glemme det. Man skal bare huske på, at der ikke er nogen sammenhæng mellem udviklernes reaktion og markeds reaktion.

0
1ups givet

#7 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

09-09-2011 23:16

En ting er hvordan Nintendo gerne vil fremstå overfor offentligheden som firma, en anden er hvordan de faktisk driver deres virksomhed.

Jeg tror de følte sig meget pressede, da de endeligt udgav 3DS'en.

Det samme gælder udviklerne.
At gå frem i medierne og sige "Vi kan ikke finde ud af at udvikle produkter til fortsættelsen på den mest profitgivende konsol i sidste generation" er noget af en fallidt erklæring for firmaet.
Ikke underligt at de måtte leake det gennem 01Net.

Her er et andet rygte fra 01Net, et par uger gammelt:

01Net: Mario Galaxy originates from an external source
The concept of Pikmin, for example, was borrowed directly from an unpublished RTS (real-time simulation game) proposed by a creators years before the game’s release. Thus, the official story (Miyamoto got the idea for Pikmin by observing animal life in his garden) is just a clever narrative, fabricated for marketing purposes. Mario Galaxy is another example. According to our source, three totally different versions/concepts had been proposed for what was then called “Mario 128”, but none of them made the cut. Nintendo then set its views on a promising prototype it had bought from an external source some time ago, added Mario and its friends, tweaked a thing or two, and... Here was Mario Galaxy!


0
1ups givet

#8 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

10-09-2011 00:02

Det er sikkert sandt. Miyamoto bliver af PR mæssige årsager fremstillet som et kreativt geni, der skaber alle de gode spil.

Manden har en god trackrecord, men han har langt været alene om det. Og jeg har lidt på fornemmelsen at han i de senere år ikke har bidraget med så mange nye ideer, men blot været i en producer rolle, hvor han har kunnet vælge og vrage mellem de mange unge spiludvikleres ideer og koncepter.
0
1ups givet

#9 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

10-09-2011 06:23

Jeg finder rygtet en smule sjovt. Specielt fordi vi også hører mange større udviklere udtale, at de slet ikke har set udviklingskittet endnu.
0
1ups givet

#10 - Esmun

Level: 8 (Pirahna Plant)

10-09-2011 11:31

Jeg skal ikke kunne sige om Pikmin er deres egen idé. Men jeg har altid følt at Galaxy var en naturlig udvikling af nogle af banerne i Sunshine. Så dét rygte køber jeg altså ikke.

Det er desuden en skidt tendens, at ukendte rygtesider som 01net som er heldige at ramme nogenlunde præcist en enkelt gang, straks bliver krediteret som pålidelige kilder. De har virkelig mange rygter på deres side, som er ret langt ude.
0
1ups givet

#11 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

10-09-2011 15:36

Problemet med sider som IGN er, at de ikke kan føre negativ journalistik.
Hvis IGN gik frem og bragte en nyhed som denne eller gav Twillight Princess eller Galaxy 2/10 og kaldte det for en linear katastrofe, der ikke følger retro værdierne. Så ville Nintendo's PR-afdeling gå fuldstændig amok på dem og så kan IGN godt vinke farvel til at få deres review copies og eksklusive nyheder tilsendt dem en måned før alle de andre sider.
De store spilsider er økonomisk afhængige af at være gode venner med dem, det er meningen, at de skal være kritiske overfor.

Derfor ender det som regel med at nyheder som denne dukker op på sider som 01Net. Hvilket er en skam, for nyheden er totalt anonym og blottet for kilder af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket gør den utroværdig.
0
1ups givet

#12 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

10-09-2011 16:45

@Togbis - Jeg er ikke helt sikker på du har ret i at de ikke tør udgive Nintendo kritiske artikler:
http://ds.ign.com/articles/119/1193292p1.html
0
1ups givet

#13 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

10-09-2011 16:54

En artikel, der foreslår at Nintendo skal gøre præcist hvad de højst sandsynligt allerede havde planlagt?
Den ville have været mere modig for 2-3 måneder siden.

Men ja, du har ret. IGN er selvfølgelig kritiske fra tid til anden. Men det er bestemt et problem at journalisterne ikke kan lave kritisk journalistik uden at frygte for deres arbejde.

Et eksempel på dette er katastrofen med Gamespot og Jeff Gerstmann, der efter sigende blev fyret fordi han skrev en negativ anmeldelse af et spil, hvis udgiver havde betalt store summer for at få ekstra reklameplads på siden.

Wiki artikel
0
1ups givet

#14 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

10-09-2011 16:57

Ja jeg husker det godt og jeg ved godt hvad du mener Smiley Det bliver aldrig IGN eller Gamespot o.lign. der ryger i struben på Nintendo, Sony og MS. Men heldigvis findes der 1.000 uafhængige små sites der tager denne tjans.
0
1ups givet

#15 - Anch1989

Level: 8 (Pirahna Plant)

15-09-2011 08:30

Jeg ved endnu ikke hvad man skal sige om Wii U. Nintendo tager ihvertfald endnu en stor chance ved at lancere en konsol som denne.

De er virkelige dedikeret på at vise verden, at der stadig er potentielle i en konsol der langt henad vejen er nyskabende.
0
1ups givet