N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

RygteBørsen 20/9-06

Skrevet af Zøvnig - 20-09-2006 09:16

RygteBørsen 20/9-06

I Rygtebørsen vil vi hver uge tage et kig på de rygter, der har været at finde rundt omkring på nettet og kommentere dem. Alt hvad der står i RygteBørsen er for skribentens egen regning. Vi gør i alle tilfælde det vi kan for at få opsporet om historierne er det rene vanvid eller om der måske er noget om snakken. Skulle der dukke en enkelt eller to historier frem som bare er for langt ude, kan det også ske vi hiver dem frem for at grine lidt af dem sammen med jer.

Rygte 1: Spil med Master Hand i SSB 64 Kilde: Kotaku
Går man ind på deres forside kan man læse hvordan det har taget 7 år før nogle fandt ud af man kan spille som Master Hand i Super Smash Bros. 64. Ikke nok med det så er der et video klip der beviser dette. Man rotere simpelhen analogen 30 gange og så skulle dette unlocke ham. Utroligt så meget tid nogle har, når de sætter sig ned og finder ud af den slags ik?

Min mening: Først tænkte jeg at det da lød spændende. Og da Kotaku plejer at være en ret pålidelig kilde blev jeg straks glad. Nu har jeg så prøvet "tricket" en hel del gange uden at kunne få det til at virke...øv, øv og atter øv. Da jeg så gik ind og læste kommentarene derinde snakkede en bruger da også om at der var tale om et trick lavet via en emulator mens en anden mente at vide det er en snydekode fra Project64. Skuffende at Kotaku bringer en sådan nyhed som så ikke virker alligevel. Eller gør den? Jeg giver den en tommel nedad mens jeg opfordre jer til at finde ud af om dette er sandt eller ej.









Rygte 2: Detaljer om Resident Evil til Wii Kilde: Spong
Ifølge dette rygte skulle der været komme flere detaljer frem omkring Resident Evil til Wii, Ifølge Spong vil spillet være delt op i 4 kapitler:

Chapter 1: RE1 Mansion - Jill and Chris
Chapter 2: RE2 Raccoon Police Department - Claire and Leon
Chapter 3: RE3 Raccoon City - Jill and Carlos
Chapter 4: RE4 Village - Leon and Ada

Altså kunne det, ifølge dem, se ud som om at dette ikke er en direkte opfølger på RE4 men en form for opsumering af de gamle spil. Dog lavet med samme lækre kameravinkel som i Resident Evil 4.Spillet vil igen som i RE4 være bundt sammen af forskellige in-game cutscenes og man vil kunne unlocke kendte karakterer som Rebecca Chambers, Hunk og Albert Wesker. Derudover vil man iøvrigt kun kunne have 2 våben på sig af gangen i spillet.

Min mening: Normalt ville jeg grine af dette alene fordi rygtet stammer fra Spong. Da jeg søgte lidt dybere på dette rygte fandt jeg dog ud af hvor det stammer fra. Det er ting som er blevet afsløret af Moderator på Capcoms officielle forum. Manden kalder sig Clayonite og viser endda et screenshot fra en officiel Wii trailer hvor man ser et kort glimt på knap 2 sekekunder fra Umbrella Chronicles. Så selvom jeg læste dette på Spong først vil jeg give tommel op til dette rygte, Jeg tror på det og venter spændt









Rygte 3: Grand Theft Auto til WIi Kilde: Palgn
Det er måske lidt fejt at skrive dette som et rygte. Reelt er der tale om at Reggie Fils-Aime skulle tilbringe tid med folkene fra Take Two for at finde ud af hvordan de kan støtte op omkring Wii. Han arbejder stærkt på at få flere blandede titler til Wii og siger han gerne ser flere M-rated spil som dem Take Two laver til den. På samme måde som han er glad for at EA kommer med en version af Godfather til den nye konsol.

Min mening: Dette er et af de bedre træk fra Nintendos side af. Nintendo har skabt konsollen der for alvor kan ryste det der "kiddy-image" af dem. Så det giver rigtig god mening at gå i dialog med firmaer som Take Two for at bringe M-rated titler til Wii. Hvis dette lykkes for Reggie Fils-Aime og Nintendo er det svært at se hvad der skal kunne forhindre dem i at genvinde en stor del af markedet for stationære konsoller igen. Havde jeg et "Vi krydser fingre" ikon ville jeg have brugt det netop nu. Istedet for bliver det en tommel op fordi Nintendo virkelig forsøger sig denne gang.









Rygte 4: Ellen forære Wii til blind dreng Kilde: Ellen
Dette kunne lyde som en ond joke. Både fordi det umiddelbart kan virke ustyrlig ondt at give en konsol til en blind dreng og også fordi dette betyder at både Wii og Zelda er 100% klar.

Lad os slå det fast at dette ikke er et rygte men den skinbarlige sandhed og en af de små historie der også skal være plads til i RygteBørsen. I Ellens Talkshow forleden dag havde hun en dreng inde på 14år som er ret fantastisk. Han har haft kræft i øjenene og har derfor aldrig kunne se. Som 7 årig rente han rundt og lavede en masse lyder som alle andre unger. Der fandt han ud af han kunne gøre brug af ekko teknikken. Ved at komme med "click" lyde med munden kan han fornemme verdenen omkring sig. Faktisk efter nogenlunde det samme princip som blandt andet delfiner bruger. Han spiller basket, spiller konsol spil, køre på rulleskøjter, kan bevæge sig normalt i trafikken med mere, selvom han er blind.

Ellen slutter af med at forære ham en kurv sponsoreret af Nintendo. I den lå der en DS Lite med spil, en splinter ny Nintendo Wii og spillet Zelda til ham. Og hvad sagde knægten da han høte han fik en Wii? "Waouw, woouw, woooouw, i saw the Nintendo Wii on the internet" Der er intet at sige til han jublede og sad med jordens største smil oven på den gave. Vi under ham det vel og håber han vil få glæde af sin Wii. Stor tommel op til Ellen og Nintendo for den gestus.









Det var alt for denne gang. Vi vender tilbage med flere rygter og spøjse historier til næste uge. Støder I på rygter eller andet som I bare mener, vi skal have med kan I altid droppe undertegnede en mail herinde.



0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

20-09-2006 11:00

En blind dreng der spiller konsol... det tror jeg ikke på... selvom han kan lave klik lyde vil det da aldrig kunne fortælle ham hvilken farve lyset fra en tvskærm har...
0
1ups givet

#2 - Junder

Level: 2 (Keese)

20-09-2006 11:15

"Waouw, woouw, woooouw, i saw the Nintendo Wii on the internet"
og dette bringer os frem til spørgsmålet hvordan kan han se en wii på nettet når han er blind
0
1ups givet

#3 - Kaptajn Knudsen

Level: 1 (Goomba)

20-09-2006 11:17

Den undrede jeg mig også lidt over Smiley Har dog set showet hvor han får den, så den er god nok, omend han nok får svært ved at få noget ud af den Smiley
0
1ups givet

#4 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

20-09-2006 11:18

I skal næsten gå ind og finde videoen af det. Det er sygt så velfungerende han er. Han ser simpelhen tingene inde i hovedet ud fra den respons han får på sine "click" lyde. Jeg går ud fra han ikke kan læse enkelte linier og den slags på nettet. Men han kan "se" og fornemme hvor store biler er han går forbi. Finde rundt førdte gang han er i et nyt hus med mere. Ret syret.
0
1ups givet

#5 - Pense007

Level: 1 (Goomba)

20-09-2006 11:23

Han bruger måske lyden til at guide sig? Hvis han bruger surround sound? Smiley
0
1ups givet

#6 - Junder

Level: 2 (Keese)

20-09-2006 11:23

ok lyder uhyggeligt
0
1ups givet

#7 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

20-09-2006 11:26

wii og de spil der skal udgives den dag den udkommer er nok færdig. de 2 sidste måneder er mest til af klargøre udgivelsen, og transport og sådan praktis ting.

men se tv som blind? ikke selv om han kan lave ekko.
jeg har hørt om andre der kan lave daredevil nummert, men ikke i det omfang som han kan.
0
1ups givet

#8 - Junder

Level: 2 (Keese)

20-09-2006 11:29

at se tv som blind er nok ikke meget anderledes end at læse en bog det skal så bare nok være en film med en del snak i for at få noget ud af det og det ville også hjælpe at ha en der fortalte sådan lidt hvad der sker i filmen så danner bilederne sig inde i hovedet som når man læser en bog uden bileder
0
1ups givet

#9 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

20-09-2006 11:32

farver har ikke effect på lyd. faver er lys.

men Zøvnig. kan du give et bedre link
0
1ups givet

#10 - Junder

Level: 2 (Keese)

20-09-2006 11:34

ja men han kan høre hvad der sker i filmen som gør det ligsom at læse en bog og så danner han selv bileder i hovedt
0
1ups givet

#11 - Pense007

Level: 1 (Goomba)

20-09-2006 11:38

BTW hvor er videoen???
0
1ups givet

#12 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

20-09-2006 12:23

Smider lige linket her: http://www.youtube.com/watch?v=5uuzZpOHBXk Er på arbejde og har ikke koden til at smide den ind under selve RygteBørsen.
0
1ups givet

#13 - Junder

Level: 2 (Keese)

20-09-2006 12:50

har lige set det han er jo fuldstændig utrolig og også heldig fordi han har fået wii
0
1ups givet

#14 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

20-09-2006 15:04

Smiley
0
1ups givet

#15 - Geisler

Level: ()

20-09-2006 17:01

WTF? Hvordan gør han det, det er jo helt vildt!!!!

Og tænk lige på den reklame, Nintendo får ud af det. Alle, der har set programmet, vil sætte den "blinde" dreng i forbindelse med Nintendo. Smart træk.
0
1ups givet

#16 - Bota

Level: 20 (Moblin)

20-09-2006 17:17

Det er sygt. Fantastisk. Det må jeg sgu gi' ham...

0
1ups givet

#17 - JoeTheGamer

Level: 1 (Goomba)

20-09-2006 17:36

Den er så cool den video
0
1ups givet

#18 - Pense007

Level: 1 (Goomba)

20-09-2006 21:35

Han er da helt fantastisk! Han fortjener det sku Smiley
0
1ups givet

#19 - ShiniTenshi

Level: 1 (Goomba)

20-09-2006 22:11

Hmm... har svært ved at tro på hans historie, mest pga. at det er fysisk umuligt at se hvad der sker på en skærm med echo... givet er der sikkert nok nogle enkelte spil der kan spilles uden at kigge... syntes det virker meget falsk når han som sagt siger "i saw this on the internet"...

Derimod er jeg glad for at høre mere om RE WII... *savle*
Da jeg aldrig selv har spillet to'eren og fire'en... dog syntes jeg at det er ret nederen hvis de fortsætter med den der 3rd person Action/Adventure stil... det er simpelthen for trist... det er bare ikke "resi" uden de faste kameravinkler... Smiley suk...
0
1ups givet

#20 - Moses

Level: 3 (Koopa-Troopa)

20-09-2006 23:33

underligt men jeg tror på det Smiley med den blinde dreng
0
1ups givet

#21 - Linda B

Level: 13 (Baby Dodongo)

20-09-2006 23:33

Er enig med Shini. Har også lidt svært ved at tro på historien, men selvom den muligvis ikke er sand, kan jeg ikke lade være med at synes det er pænt af Ellen at give en Wii væk til en blind dreng Smiley
0
1ups givet

#22 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

21-09-2006 08:38

Han har været med i andre udsendelser ham knægten. Den er god nok. Han bliver virkelig set på som noget helt enestående.
0
1ups givet

#23 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

21-09-2006 11:07

Jeg tror dog stadigvæk ikke på at han kan spille konsol spil... En tvskærm er flad, derfor kan han ikke danne sig et billede af hvad der sker. Han kan bruge lydene som hjælp, men det kan umuligt være præcist nok.
0
1ups givet

#24 - DR. Wii

Level: 1 (Goomba)

21-09-2006 17:57

Rygte 4: Ellen forære Wii til blind dreng! Det er fantastisk smukt at give en blind dreng en Nintendo Wii. Det er ret sejt især hvis han kan spille.
0
1ups givet

#25 - BonusNinja

Level: 5 (Cheep)

23-09-2006 22:51

@ Rygte 4
De menneskelige sanser bør ikke undervurderes - jeg siger dog ikke, at jeg tror på det, men han ville vel ikke være med i et kæmpe talkshow og være 'kendt', uden at have bevist sine evner ...?
At Nintendo giver ham en DS og en Wii giver bare ingen mening! Smiley Det kan han ikke bruge til en flyvende fisk. >_>

Ud over det, så er det cool, at du tager 'småhistorier' med i RygteBørsen, Z. Smiley
0
1ups givet

#26 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

25-09-2006 16:36

Jeg tror ikke på en blind dreng kan spille... Han kan ihvert fald ikke have det sjovt... Han kan jo ikke se figurene, og det er da kedeligt...........
0
1ups givet

#27 - Cookieofdoom

Level: 2 (Keese)

07-10-2006 17:17

En Wii til en blind dreng er da super!
Kender da en som elsker at spille Tekken!.. Mand han er god...

Så det er nemlig fantastisk smukt! ;D
0
1ups givet