Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

RygteBørsen 25/10-06

Skrevet af Zøvnig - 25-10-2006 20:19

RygteBørsen 20/9-06

I Rygtebørsen vil vi hver uge tage et kig på de rygter, der har været at finde rundt omkring på nettet og kommentere dem. Alt hvad der står i RygteBørsen er for skribentens egen regning. Vi gør i alle tilfælde det vi kan for at få opsporet, om historierne er det rene vanvid eller om der måske er noget om snakken. Skulle der dukke en enkelt eller to historier frem, som bare er for langt ude, kan det også ske vi hiver dem frem for at grine lidt af dem sammen med jer.

Rygte 1: Tales Of Heart på vej til Wii? C3 News
Ifølge en Koreansk spil side og C3 News er Namco på vej med et nyt spil i Tales serien til Wii. Derudover arbejder de også på spillet Sword of Legendia.

Min mening: Jeg starter roligt op denne gang. Dette rygte er ikke noget, jeg med sikkerhed kan sige er sandt eller falsk. Hvad jeg kan gøre er at krydse fingre for, at det er sandt. Den støtte, Namco har leveret til Wii indtil nu, har været lidt lunken. Det ville klæde dem godt at give os denne gave. Så jeg giver tommel op, men lader for en sikkerheds skyld min shotgun i tilfælde af at rygtet er falsk og jeg skal til Te i Namcos hovedkvarter.



Rygte 2: Sådan ser Wii sektionen ud i Best Buy Joystiq
Ifølge Joystiq har en medarbejder fra Best Buy kæden sendt dem et billede af den Wii sektion, der skal op i butikkerne samt 22 siders dokumenter over hvilke butikker, der skal have denne stående. Der er tale om en virkelig flot 4 sektioners lang stander. Det er meningen, den skal op fra starten af november for at gøre folk nysgerige og interesseret i Wii op til lanceringen i USA. Se den her:


Min mening: Jeg tror faktisk på dette rygte. Vi er så tæt på lanceringen af Wii i USA, at det er realistisk, at den slags er lavet færdigt og gjort klar til at blive sendt ud til butikkerne. Jeg tror helt klart på, at den kan ende med at se sådan ud i Best Buy. Det hele virker rimeligt autentisk på mig og kan sagtens ligne noget, man ville sende ud til sine filialer i en kæde. Jeg håber i samme åndedrag, at vi ser ligeså flotte Wii sektioner herhjemme, selvom jeg umiddelbart ikke tror på det. Tommel op herfra.



Rygte 3: Brain Age... Nu også som Snekugle Kotaku
Jeps, du læste rigtigt. Brain Age serien er blevet så populær, at Nintendo har fremstillet en snekugle. De har sendt en til Chris Kohler, der straks tog et billede af den og sendte den til Kotaku.


Min mening: Dette er sandsynligvis ikke et rygte desværre, hvilket vel kun gør det endnu mere skræmmende. Jamen er de da totalt idioter? Hvem i alverden kunne forestille sig, at det kan være fedt at have en hjerne i en plastik kugle fyldt med falsk sne. Well... Jeg er muligvis kræsen, når det kommer til gaver, men købte min kæreste mig sådan en til jul, ville hun ryge på porten dagen efter. Selvom det sikkert er sandt, at denne grimme tingest eksisterer, nægter jeg at give den en tommel op. Jeg vender den istedet den anden vej og be'r til, at dette kun er en ond drøm. Visse ting bør bare ikke eksistere!



Rygte 4: Ricky Ponting International Cricket 2007 til Wii Aussie-Nintendo
Codemaster udgiver snart det officielle spil til ICC Cricket World Cup 2007 til både Xbox 360, Playstaion 2 og PC. Da en medarbejder fra Codemaster blev spurgt, om spillet ville blive udgivet til Wii, udtalte han:
"Unfortunately we cannot confirm any plans, at the moment, to release Ricky Ponting Cricket 2007 on the Nintendo Wii. We do not rule out doing a Nintendo Wii version, but this will not be in the immediate future."

Min mening: Nu er jeg stor Cricket fan og håber inderligt, at vi får mulighed for endelig at leve os ind i denne populære sportsgren med en Wii version af Ricky Ponting International Cricket 2007. Findes der noget mere fornøjeligt end denne gentleman sport. Det skulle da lige være at få fiskeben galt i halsen eller at blive skubbet ud foran en bus... Jeg er normalt tilhænger af, at Wii skal have så bredt et udvalg af spil som muligt, men helt ærligt Cricket? Codemaster behøves ikke at gøre sig nogen ulejlighed for min skyld. Og da det meste af verdenen nok er enig med mig i, at denne sportsgren stinker, kan vi krydse fingre for, at Codemaster taber penge på udgaverne til de andre konsoller og derfor dropper planerne helt om et Wii Cricket spil. Tommel ned til denne idé.



Det er desværre alt hvad vi har i RygteBørsen for denne gang. Efter en pause er jeg tilbage i fuld effekt på N-club igen og I vil fremover igen kunne forvente at finde nye udgaver af RygteBørsen, så snart der er noget spændende, dumt eller skørt at fortælle om.



0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Silmon

Level: 1 (Goomba)

25-10-2006 21:32

flot stander
0
1ups givet

#2 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

25-10-2006 21:32

Tak for det altid gode Rygtebørsen!!!
0
1ups givet

#3 - Magtail

Level: 3 (Koopa-Troopa)

25-10-2006 21:46

Nogle af rygterne var gode, og informerende, mens andre var ligegyldige, og ikke kunne kaldes rygter.
Hvad skulle den med snekulen til for? :/
Det med best buy's stander er rimelig sandsynligt, da alle andre hylder i best buy kæden er bygget op omkring samme form.
Det ville kun være logisk at lave standere, som lignede dem man havde i forvejn.
0
1ups givet

#4 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

25-10-2006 21:49

Jeg citere lige fra det der står øverst oppe"Skulle der dukke en enkelt eller to historier frem som bare er for langt ude, kan det også ske vi hiver dem frem for at grine lidt af dem sammen med jer.
" Dvs det er ikke udelukkende rygter man kan finde her Smiley
0
1ups givet

#5 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

25-10-2006 22:25

Jeg ville da blive glad for sådan en snekugle.. ;D
Anyways, altid gode anmeldelser, nyheder og infomationer du kommer med Zøvnig.. Smiley
0
1ups givet

#6 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

25-10-2006 23:51

IMO en umådelig tynd artikel...
0
1ups givet

#7 - Dynemand

Level: 1 (Goomba)

26-10-2006 07:24

Dejligt med nogle rygter... Jeg vil da meget gerne have sådan en snekugle..:9
0
1ups givet

#8 - Magtail

Level: 3 (Koopa-Troopa)

26-10-2006 07:39

SQE> Jeg har det præcis på samme måde. Kilderne er der ikke mange af, og hvad kan jeg bruge tingene til, hvis det er et så langt ude rygte, at det er fuldstændig ligemeget?
0
1ups givet

#9 - Linda B

Level: 13 (Baby Dodongo)

26-10-2006 08:52

Alting behøver ikke være noget man kan bruge til noget. For mit vedkommende er det dejligt at læse noget andet engang imellem, da det giver en smule afveksling og så er det bare et plus, når det samtidig er meget sjovt at læse om. Denne artikel-serie (eller hvad man nu skal kalde den) som Zøvnig har gang i, skriver han nok mest for fornøjelsen. Jeg ville synes det var synd at skære de meget langt ude-rygter fra, da de jo også er en del af de rygter der hele tiden opstår og derfor fortjener de ligeså meget en plads i Rygtebørsen som de "almindelige" rygter. Jeg synes stadig det er sjovt at læse om sådan nogle rygter. Det giver et pusterum fra alt det alvorlige.
0
1ups givet

#10 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

26-10-2006 12:34

Jeg er enig med DiaderaSmiley
0
1ups givet

#11 - king of squirrels

Level: 1 (Goomba)

26-10-2006 13:36

godt skrevet alligevel
0
1ups givet

#12 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

26-10-2006 15:09

ej sådan en sne kugle må man eje Smiley
0
1ups givet

#13 - Geisler

Level: ()

02-11-2006 19:35

Cricket er faktisk ret sjovt Smiley
0
1ups givet

#14 - D_S

Level: 1 (Goomba)

05-11-2006 20:34

wiiwiiiwiiiwiiwiiwiiwiiwiiwiiwiiwiiwiiwiwiiwiiwiwiiwiiwiiwiiwiiwiiwiiwiwii

0
1ups givet