Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

RygteBørsen 30/11-06

Skrevet af Zøvnig - 30-11-2006 19:36

RygteBørsen 30/11-06

I Rygtebørsen vil vi engang imellem tage et kig på de rygter der har været at finde rundt omkring på nettet og kommentere dem. Alt hvad der står i RygteBørsen er for skribentens egen regning. Vi gør i alle tilfælde det vi kan for at få opsporet, om historierne er det rene vanvid eller om der måske er noget om snakken. Skulle der dukke en enkelt eller to historier frem, som bare er for langt ude, kan det også ske vi hiver dem frem bare for at grine lidt af dem sammen med jer.

Rygte 1: Killer 7 - absolut kun for voksne
At GameCube er for børn er en ting mange har gjort sig klog på i sidste generation. Det er dog ikk med Capcoms gode vilje den fik det label. Rent faktisk forsøgte de at mane dette rygte i jorden da Killer 7 udkom. Bag på GameCube kasetten kan man se at hjemmesiden for spillet hedder www.killer7.com. Der gik rygter om at den adresse rent faktisk ledte til en side med hardcore porno og ikke Capcoms spil.



Min mening: JA jeg kan godt bekræfte dette rygte. Den rigtige side hedder nemlig www.Killer-7.com. Den anden var ellers ganske spændende og have en masse faverige billeder af meget meget glade mennesker og en masse nøgen hud. Desværre gjorde en velmenende person fra en blog Nintendo opmærksom på dette. Jeg skal være den første til at indrømme at jeg er dybt skuffet og frustreret over at det viser sig at dette var en fejl. For én gang skyld gav det mening at et spil blev rated M for Mature (voksen) Og ærlig talt kunne den da være god af slappe i hovedet på ens venner når de hånede mig for at spille på en børnekonsol. Jeg dybt dybt skuffet over Nintendo og Capcom har rettet op på dette.. En tommel ned pga. deres egoisme og manglende humor.



Rygte 2: Super Mario Galaxy til Wii kommer først til efteråret?
jeux-france.com
I et interview med MTV blev vores allesammens Reggie spurgt om han kunne komme mere præcist ind på hvornår Super Mario Galaxy lander i butikkerne. Til det svare han:

Super Mario Galaxy should not be born before March 2007, but could also unload during the festivals of end of the year 2007.


Min mening: Jeg ved dette unægtelig vil irritere rigtig mange Nintendo fans hvis det viser sig at være rigtigt. Alligevel tror jeg det kan være den rigtige beslutning, hvis de ender med at strække den til sidst i 2007. Nintendo har allerede titler som Wario, Metroid Prime, Battalion Wars II, Big Brain Academy og Mario Strikers Charged der alle skulle komme i begyndelsen og midten af 2007. Det vil næsten være at skyde sig i foden også at smide Super Mario Galaxy på gaden allerede der. Så hellere vente til julen 2007 og smide det op sammen med en tredjeparts stor titel for at vinde kampen om julen. Jeg håber og tror på Nintendo tager sig tid til at lave et spil med deres maskot, der maner alle rygter i jorden om at han er ved at være færdig som blikkenslager. Jeg giver en tommel op da jeg både håber og tror på at Nintendo tager sig tid med denne titel.









Rygte 3: Paris Hilton slået ud af Wiimote the-spine
Eftersigende skulle Paris Hilton havde prøvet Wii under en fest i forbindelse med den kommende launh af Wii i Europa. Hun brugte ikke Strappen om sit håndled og endte i et spil Bowling med at smække Wiimoten op i sit eget ansigt.... Hun grinte dog bare af det og festede videre. Små 4 timer senere valgte nogle andre bekymrede gæster dog at køre hende på skadestuen.


Min mening: Neeej.. Ikke Paris Hilton. Hun virker da ellers så fornuftig... Skulle hun af alle personer kunne finde på noget så dumt som at slaske sig selv en lussing med en Wiimote ved en fejl? Hvordan kan nogle dog sige noget så forfærdelig om en af planetens mest fremragende personligheder? Det er stygt og hun burde sagsøge de ansvarlige! Mage til dumme lille gås skal man lede længe efter så mon ikke den holder vand? Jeg tror sgu på den og giver en tommel up, mens jeg dagdrømmer om selv en dag at få lov at pande hende én på låget med min helt egen stålbesatte Wiimote.









Rygte 4: Stadig en Wii hemmelighed tilbage rumorreporter
En ven af ham der har siden rumorreporter skulle eftersigende have gode kontakter til Nintendo. Han kan naturligvis ikke sige så meget andet end at overraskelsen kommer inde for de næste få måneder og har noget med Wii Channels at gøre. Han henviser til et citat der skulle være taget inde fra IGN fra tidligere på året. Det skulle se nogenlunde sådan her ud:

IGN: “Do we have any more surprises on the way before launch?”

Kaplan: “We do have a couple of other surprises. You know probably not as big as what you got today, but more details on a couple of different things that I think people… I think your folks will be very pleased about.”

These secrets are contained in upcoming channels to surface eventually - ones that haven’t been announced. Nintendo’s playing a waiting game on when to reveal this, but I cannot confirm anything other than that. Stay tuned on these developments.

In other developments, you might want to keep an eye on your Wii’s WiiConnect24 service leading up to this Christmas. Nintendo’s sending a nifty gift… a surprise.


Min mening: Der er sikkert noget om snakken. Det ville være meget meget dumt ikke at udnyte disse kanaler når der nu er gjort klar til dem i Wii menuen. Udover Weather Channel og News Channel kunne jeg uden tvivl godt forestille mig en Channel med f.eks trailers. Det ville være ret fedt. Tænker Nintendo sig rigtig godt om kan de virkelig gøre Wii til det helt store medie derhjemme. Forestill jer en Nintendo Channel hvor vi dagligt kan gense gamle Nintendo tegnefilm? Måske endda lave en aftale med Sega om også at bringe Sonic tegnefilmene i daglige shows. De kunne rent faktisk lave deres helt egen Tv kanal som kun kan ses af Wii ejere. Det ville give helt nye dimensioner at Wii som en underholdnings central derhjemme. Jeg tror og håber Nintendo vil udvikle ting i den stil på længere sigt. At de skulle lancere en i starten af de nye år finder jeg helt klart realistisk. Så jeg slutter RygteBørsen af for denne gang med endnu en tommel op. Både fordi jeg tror på rygtet men også fordi idéen virkelig tiltaler mig.








Det er desværre alt hvad vi har i RygteBørsen for denne gang. Efter en pause er jeg tilbage i fuld effekt på N-club igen og I vil fremover igen kunne forvente at finde nye udgaver af RygteBørsen, så snart der er noget spændende, dumt eller skørt at fortælle om.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rotjen

Level: 1 (Goomba)

30-11-2006 21:02

Jeg vil også pande Paris en i fjæset...
Min Wii-mote skulle bare have en morgenstjerne forenden Smiley
0
1ups givet

#2 - OMGWTF

Level: ()

30-11-2006 21:09

Det kunne være fedt at gense alle pokemon tegnefilmende Smiley
0
1ups givet

#3 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

30-11-2006 21:09

god sladrer er altid sandt eller...?
hvorfor paris hilton? kunne det ikke være britney spears? nå pyt
0
1ups givet

#4 - Magtail

Level: 3 (Koopa-Troopa)

30-11-2006 21:17

Jeg synes dine artikler har skiftet karakter. pludselig handler det ikke over rygternes troværdighed, men derimod om du synes om dem eller ikke gør. Jeg synes det andet var en bedre idé, da man på den måde reelt fik noget ud af det, hvor det her er mere overflødigt, og ligegyldigt.
0
1ups givet

#5 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

30-11-2006 21:18

Hvis de sender "a nifty gift" til ens Wii via internettet, så har de bare om af gi' os den Wii Adapter tingest, inden da herhjemme i EU. (Venter mere på den end Wii)
0
1ups givet

#6 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

30-11-2006 21:25

Echo. Måske det ikke fremgår direkte nok. Men jeg tror rent faktisk på de tre rygter jeg har givet tommel op.Rygte 1 og 3 er helt klart mere over i den useriøse del af RygteBørsen. Om jeg tror på rygterne skal ikke alene læses ud fra om jeg giver tommel op eller ned. Det fremgår dog rimelig klart af teksten. Om jeg kunne gøre den mere seriøs? Uden tvivl. Men da rygter er og bliver rygter vil jeg hellere tage det hele med et gran salt end at være overdrevet seriøs. Det kan man så lide eller ej. Men RygteBørsen er og bliver helt klart et kig på rygterne rundt omkring med et glimt i øjet.
0
1ups givet

#7 - Christian Jessen

Level: 2 (Keese)

30-11-2006 21:42

Hov hov. Paris Hilton har jo også lavet en fin lille film... Den har du sikkert også brugt mange nattetimer på at sidde og se igennem, lille Zøvnig.. Smiley
0
1ups givet

#8 - AND

Level: 35 (Lakitu)

30-11-2006 22:26

Hehe... Parasite Hilton sucks!
0
1ups givet

#9 - king of squirrels

Level: 1 (Goomba)

01-12-2006 13:32

HELT ENIG AND!
0
1ups givet

#10 - Dynemand

Level: 1 (Goomba)

01-12-2006 17:59

Dejligt med noget Rygtebørsen. Jeg giver dig fuldstændig ret i alt det du skriver, og jeg syntes at det er for dårligt med killer 7's hjemmeside. Jeg gik dog ikke ind på den, da den kunne være lidt for klam til nogen i min alder (13). Hvordan kan det lade sig gøre, at slå sig selv i hovedet med en Wii-mote. Det er simpelthen for dumt.

[i]Tak, Zøvnig, for noget spændene sladder.
Du får en tommel op af mig.[/i]
0
1ups givet

#11 - MarddosG

Level: 1 (Goomba)

01-12-2006 18:05

Paris Hilton er squ da for dejlig Smiley
0
1ups givet