N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sakurai snakker Super Smash Bros. 3DS/Wii U

Skrevet af Bo130 - 26-04-2012 10:44

Efter den noget henkastede annoncering af Super Smash Bros. spil til både Nintendo 3DS og Wii U, har det været virkelig sparsomt med informationen. Selv om det ikke er meget, så har Sakurai nu udtalt lidt om hvordan han mener spillet skal udvikles - og at det netop ikke er nok blot at fortsætte med at tilføje flere figurer, baner og så videre,

"As you noted, there is a certain dead end we come to if we just expand the volume of the game. I intend to change direction a little as we go. The key to that's going to be its dual support for 3DS/Wii U."


Det tyder altså på, at Super Smash Bros. til Nintendo 3DS/Wii U, går nye veje. Hvilken vej tror I han vælger at føre serien? Der har i forvejen været noget spekulation omkring en RPG-del, men er det mon nok?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

26-04-2012 18:17

Super RPG brothers.

Øv.
1
1ups givet

#2 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

26-04-2012 18:24

Har selv skrevet en nyhed om dette, men denne her var åbenbart først.

Here you go:

Super Smash Bros er en af Nintendos mest populære og bedst sælgende serier til deres maskiner. Det er derfor også en selvfølge, at der kommer et nyt Super Smash Bros til Wii U (og det kommer også til Nintendo 3DS denne gang). Masahiro Sakurai (ham der står for Super Smash Bros-serien) har udtalt at i den kommende version, vil der blive fokuseret på at Nintendo 3DS og Wii U kan kommunikere med hinanden, - spillet kommer til at understøtte begge konsoller.

Det skal dog understreges, at Sakurai kun lige er kommet igang med projektet, og der kan derfor gå langt tid før vi får flere informationer og en eventuel release date. Vi får dermed også sandsynligvis ikke ret meget at se til E3.

Følgende er blevet udtalt af Sakurai:

“There is a certain dead end we come to if we just expand the volume of the game. I intend to change direction a little as we go.

“The key to that’s going to be its dual support for 3DS/Wii U.”

“I’m really just getting started on this so it’s going to take time, but I’ll come up with something that uses that link as the game’s central axis, so I hope you’re looking forward to it.”


3
1ups givet

#3 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

26-04-2012 18:27

"I’m really just getting started on this so it’s going to take time, but I’ll come up with something that uses that link as the game’s central axis"

MEN HVORFOR!?

=/
3
1ups givet

#4 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

26-04-2012 18:53

Fordi spiludviklere er dumme.
1
1ups givet

#5 - AND

Level: 35 (Lakitu)

26-04-2012 18:56

- Altså, Sakurai siger jo, som Bo også citerer ham for, netop at spillet vil fokusere på samspillet imellem Wii U og 3DS-versionen, så spørgsmålet er vel i højere grad hvordan samspillet kommer til at foregå?
Det kunne eksempelvis være noget med at 3DS'eren ville komme til at fungere, som ekstra Wii U-kontroller. Det som kunne pege i denne retning er dels at Wii U-kontrolleren jo i høj grad ligner en 3DS'er, men også at man må formode at der vil være fordele ved Wii U-kontrollerens touch-screen, som folk der bruger Wiimote (her tænker jeg i multiplayer) vil gå glip af. Her kan 3DS'eren jo netop gå ind og fungere på lige fod med Wii U-kontrolleren, i kraft at dens touch screen.

I øvrigt fed og komprimeret nyhed, Bo - det er fedt at se nyheder i så høj kvalitet, og som samtidig kan læses ret hurtigt. Thumbs (1-)up herfra! Smiley
4
1ups givet

#6 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

26-04-2012 18:59

Ved du hvilken controller folk burde bruge i multiplayer? Classic controller. Heldigvis virker Sakurai til at være fan af frihed i controls så det bliver sikkert også muligt.

Jeg er ret ligeglad med hvordan det fungerer, det lyder fuldstændig tåbeligt at lave samspillet mellem en håndholdt konsol og en stationær konsol være det centrale i et kampspil.

Eller hvis man hellere vil se det som et rent partygame og af en eller anden grund benægte at det er et fighting game (selvom det handler om at slås...) så er det stadigvæk dumt. Muligvis dummere. Det ville give lidt mere mening i noget der var single player, men uanset er det pjattet IMO. Tvivler meget på at der kommer noget godt ud af det hvis han virkelig gør det til noget centralt.
0
1ups givet

#7 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

26-04-2012 19:02

Det er svært at blive hypet om noget der er så langt ude i fremtiden. Jeg håber at Sakurai laver en dojo ligesom sidst, det var super sjovt at følge med i (sjovere end spillet blev i sidste ende, men det er så hvad det er Smiley)

Jeg elsker virkelig smash bros, men med min nyfundne realitetssans frygter jeg at spillet følger for meget i Brawl's fodspor. Oh well, vi har altid SSBM.
0
1ups givet

#8 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

26-04-2012 19:04

EDIT: Jeg er i øvrigt ikke fan af at man potentielt skal købe 2 spil for at få det maksimale ud af oplevelsen. Selvom et godt, håndholdt smash ville være fedt, synes jeg spillet passer bedre til stationær konsol - og vil hellere se én, gennemarbejdet udgave.
0
1ups givet

#9 - AND

Level: 35 (Lakitu)

26-04-2012 19:07

@ Navn - helt enig i at det grundlæggende er tosset, at skulle investere i to spil, for at få det optimale ud af den ene. Og ja, Melee vil også altid være det bedste for migSmiley

@stelzig - jeg kan godt se det tossede i at man vælger at gå den vej, men jeg synes egentlig at det giver ret god mening, at Nintendo kunne finde på det, efter som man jo netop ikke (så vidt jeg ved) kan bruge flere Wii U-motes til samme konsol. Smart måde at tvinge brugeren til at have begge konsoller (og spil) i hvert fald Smiley
0
1ups givet

#10 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

26-04-2012 19:16

"As you noted, there is a certain dead end we come to if we just expand the volume of the game. I intend to change direction a little as we go. The key to that's going to be its dual support for 3DS/Wii U."


INCOMING GIMMICK SURPRISE!

"All you fans like Nintendo games not because good but because of surprises? Good is bad. New is good" *laughing*

0
1ups givet

#11 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

29-04-2012 23:16

se virkelig frem til det her spil kan da kun blive godt eller hvad? Smiley
0
1ups givet