Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sandhedens time #4: Glædelig jul

Skrevet af Zøvnig - 24-12-2005 00:44

Sikke en dejlig tid.


Så er jeg tilbage med årets sidste udgave af Sandhedens time. Og hvad kunne være mere passende end at starte med at snakke om julen.

Den dejlige jul som vi alle kender den. Julen er tiden hvor familierne samles om et mega ædegilde. Julen er tiden hvor vi fejrer Jesu fødsel ved at hoppe lystige rundt om et grantræ, hvorunder der ligger alle de dejlige pakker ... Hvordan vi nogensinde har fundet ud af, der skal danses om et grantræ til jul er mig dog en gåde. For få hundrede år siden blev man nemlig brændt på bålet herhjemme hvis man gjorde den slags. Dengang betød det nemlig at man tilbad djævelen. O.k., der er enkelte geniale personer der kaster så mange levende lys på det stakkels træ, at de ender med at futte hele hytten af. Men det er vist mere pga. klodsethed, og ikke fordi de er i pagt med ham den røde forneden. Sagde jeg forneden? Ja, her er endnu en pudsig ting: Er han rød og under jorden med en trefork, er han ond. Når han kommer foroven og dumper alverdens ting ned til os den 24. december, kaldes han pludselig Julemanden. Og nu, hvor jeg lader den ene tanke fange den anden ... Julen er tiden hvor vi kommer hinanden ved og vi prøver at gøre vores bedste for at glæde folk omkring os. Dér er denne Julemand en vigtig brik. Resten af året havde vi tilkaldt 14 af vores rockervenner, hvis en gammel mand med stort skæg tog vores barn eller lillesøster på skødet, og spurgte hende om hun sad godt. I juletiden smiler vi og nikker anerkendende til denne mand. Det er da dejligt som julen kan gøre en forskel.

Men nu skal jeg jo ikke helt glemme de mere nære ting ved julen. Gaverne er jo vigtige. Og gaver håber vi alle på. 2005 blev jo året hvor vi alle drømte søde drømme om at grave en pakke frem under træet med det splinternye Zelda-spil i. Sådan skulle det desværre ikke gå. Men mon ikke der stadig er en enkelt eller to af os der alligevel ønsker os bare et enkelt GameCube-, Game Boy- eller Nintendo DS-spil? Personligt havde jeg set frem til at flå papiret af lige netop den gave der indeholdte Burnout Legends til min kære Nintendo DS. Nu gjorde nogle af jer kære brugere herinde mig dog opmærksom på, at det spil stank værre end en slipsefyr på en morgenbar efter julefrokosten med resten af hans it-firma. Ja jeg nåede så ikke lige at få det slettet fra ønskeseddelen, så måske er jeg blandt de 67.821 tosser der på tirsdag står i kø for at bytte den gave, som en ellers meget betænksom person havde købt til mig.

Her på N-club er der sket meget det sidste års tid. Siden vi åbnede er der sket mange spændende ting. Vi genåbnede sidste januar, og vi har haft mange store oplevelser siden. E3-messen kom og gik. Vi fik alle en forsmag på hvad fremtiden bringer os: Nintendo-glade mennesker. Og samtidig fik vi kun lige viftet en saftig duft af flæskesteg foran os. Ikke noget håndgribeligt vi kunne bide i og smage på. Året gik sin gang og vi kunne endelig slå dørene op for N-club Live 3. For os var det en stor oplevelse at komme tættere på jer: Vores brugere. Jeg ved jeg kan tale på hele crewets vegne når jeg siger, vi alle havde en virkelig fed og sjov weekend sammen med jer alle. Vi glæder os meget til at kunne sætte ansigt på endnu flere af jer til næste år.

Senere på året fik vi så endelig lov at se den berømte Revolution-controller, og det vakte alle Nintendo-fans til live. Nogen synes, idéen var genial, mens andre rystede på hovedet. Folk deltog i hvert fald lystigt i diskussionerne herinde. Og ja ... Liv er der bestemt kommet herinde. Vi er alle glade for den måde, I har modtaget os på, og vi håber, I også fremover har lyst til at kigge forbi N-club. Jeg kan i hvert fald love jer alle sammen at vi fortsat vil kæmpe hårdt for at kunne bringe jer daglige nyheder, gode konkurrencer, sjove tiltag og Live-weekender. Og lur mig om ikke vi har nogle overraskelser i ærmet til jer inden længe. Husk altid på vi elsker Nintendo lige så højt som jer.

Til sidst vil jeg slutte af med at takke en masse af jer der har betydet noget. Det er måske lidt dronning-agtigt at gøre sådan, men enhver der har mødt mig, kender mit ego, og vil nok ikke undre sig over at jeg også kaster mig ud i så pompøse ting:

Først og fremmest vil jeg takke vores administrator Christian, som har fået sammensat et slagkraftigt crew. Dernæst mine kollegaer, som har gjort det til et sjovt og rart sted at arbejde. Håber vi får rigtig mange gode oplevelser i det nye år. Så vil jer også gerne takke alle vores kollegaer og konkurrenter på andre danske Nintendo-sider. Nogen er kommet, andre er forsvundet; sådan er den virkelige verden nu engang. Men tak til jer alligevel. I er med til at holde os skarpe, når I puster os i nakken, venner.

Til sidst vil jeg takke jer der bruger vores side. Uden jer ville N-club bare være en masse kedelige koder der lå og fyldte langs internettets landevej. Nogen af jer har jeg set privat. En hel del af jer har jeg haft fornøjelsen af at møde til N-club Live 3. Andre har jeg diskuteret en masse med, via vores velbesøgte forum, eller Skypet med. Andre af jer har jeg slet ikke mødt endnu; det håber jeg, vi kan råde bod på i det nye år. I skal alle vide, at I er grunden til at mig og resten af crewet gider bruge en stor del af vores fritid på denne side. At se jer gøre brug af siden, er det hele værd. Så tak for en masse gode oplevelser sammen.

På N-clubs vegne ønsker jeg jer alle sammen en rigtig glædelig jul. Og skulle enkelte af jer ikke holde jul af den ene eller anden grund, så nyd fridagene og fnis lidt når I ser hvor overvægtige vi andre er blevet over julen.

Glædelig jul, alle sammen!


Sandhedens time er en serie artikler, der vil dukke op engang imellem her på N-club. Undertegnede vil glubsk kaste sig over forskellige emner, der alle har det til fælles at de omhandler Nintendo eller Nintendo-fans. Hvad der står i artiklen er ikke nødvendigvis N-clubs officielle mening.


Tidligere udgaver kan ses her:

Sandhedens time #3
Sandhedens time #2
Sandhedens time #1

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - J3pseN

Level: 8 (Pirahna Plant)

24-12-2005 01:19

Uh den var nice mester viking Smiley
0
1ups givet

#2 - N-Roy

Level: 1 (Goomba)

24-12-2005 06:06

Ahh ja, orderne er som taget ud af min mund. Måske ikke dem allesammen, men nogle, men nogle.

Og glædelig jul til jer.....
0
1ups givet

#3 - NINJA

Level: 1 (Goomba)

24-12-2005 10:52

Yes sir!! Så er det endelig jul Smiley
0
1ups givet

#4 - Triforce

Level: 1 (Goomba)

24-12-2005 10:57

Rigtig god artikel Smiley...og god jul Smiley
0
1ups givet

#5 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

24-12-2005 11:15

Snøft.. :') så smukt.. Glædelig Jul alle!
0
1ups givet

#6 - Stefan Bonghat

Level: 1 (Goomba)

24-12-2005 12:02

Zøvnig. Du er en gal, gaal mand! Og vi elsker dig for det.
Glædelig juletræ
0
1ups givet

#7 - chris-peetz-vis

Level: 1 (Goomba)

24-12-2005 13:14

lad mig holde om jer... det er bare så smukt.....(snøft)...
det er jul

0
1ups givet