N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Se historietrailer for Atelier Lydie & Suelle: The Alchemist and the Mysterious Paintings her

Skrevet af KJ85 - 25-01-2018 13:26

A.O.T. 2 er ikke det eneste spil, som Koei Tecmo udgiver til Switch i marts måned, for som nogen måske kan huske, så lander Atelier Lydie & Suelle: The Alchemist and the Mysterious Paintings i butikkerne i Europa d. 30. marts. I går udsendte de en ny trailer for spillet med fokus på historien deri, og den skal du selvfølgelig ikke snydes for.


På deres rejse gennem farverige lokationer vil pigerne møde mange overraskelser, og fjender vil stå i vejen, så de må bruge alt i deres arsenal for at besejre modstanderne – selv alkymi. For første gang i seriens historie vil man være i stand til at syntetisere items under kamp og bruge dem øjeblikkeligt, og dette gøres muligt gennem Battle Mix og Extra Mix, som hver især åbner op for nye strategiske muligheder.

Battle Mix fokuserer på at skabe opskrifter, som forbedrer våben eller forårsager drastiske ændringer på slagmarken – er man fanget i en farlig situation med en is-fjende, kan man eksempelvis tilføje ild til sit våben eller smelte isen på slagmarken for at opnå en ideel fordel. Extra Mix derimod anvender præ-syntetiserede items, der forbedrer deres egenskaber og tilføjer nye karakteristika, som tidligere ikke var mulige – man kan eksempelvis transformere en bombe til en enorm bombe med større angrebsradius og øget styrke.

Alkymi er imidlertid ikke det eneste værktøj, som Lydie og Suelle har til rådighed, for otte finurlige følgesvende kan gøre deres entre med den helt nye Combination Battle-mekanik. Hver af de fire figurer i frontlinjen vil danne par med en partner i baglinjen, og mens de forreste fokuserer på uddeling af dødelige angreb, så vil de fire bagerste analysere fjendens angreb og hoppe ind for at forsvare, når det er nødvendigt. Valg af par, der understøtter spillerens spillestil, er vigitg, og de rette par kan åbne op for altødelæggende kombinationsangreb.

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemist and the Mysterious Paintings udgives i modsætning til tidligere spil i serien kun med japanske stemmer og engelske tekster. Ser det spændende nok ud i traileren til, at du overvejer at købe det?

2
1ups givet

Kommentarer: