Disney Speedstorm er nu g...

Hellboy Web of Wyrd udgiv...

N-club Streams: Uge 39

Dragon Quest Monsters få...

Nickelodeon All-Star Braw...

Ghostbusters: Spirits Unl...

LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

F-Zero 99

Spil på vej til Switch

Pokémon Scarlet & Violet

Gode Wii-spil at spille m...

Danske retro forhandlere

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Se Super Mario Odyssey Bingo i aften kl. 19

Skrevet af Zone - 10-03-2023 11:15

N-club All-stars vender tilbage i anledning af Mario-dag og du kan vinde billetter til Mario-filmen! Mario-dag afholdes d. 10. marts hvert år (Mar10) og i år har vi tænkt os at fejre den med manér. Vi afholder derfor et nyt N-club All-stars event (som vi kalder vores online stream-events, mere info længere nede), som altså i denne omgang vil være en Super Mario Odyssey Bingo-stream. Det vil som altid foregå ovre på vores Twitch-kanal. ThePatrickBay, DarlickTV, Teddysfunhouse og undertegnede (Zone) vil dyste i hvem der kan få bingo på et bingokort, hvor hvert felt udgør en opgave i Super Mario Odyssey, præcis ligesom I kender det fra Breath of the Wild Bingo.

Som seer får du mulighed for at vinde billetter til den kommende 'The Super Mario Bros. Movie', der har præmiere til april. Måden i deltager i konkurrencen om billetter til Mario-filmen bliver offentliggjort under eventet. Det kræver en bruger på N-club.dk for at deltage i konkurrencen.

For at opsummere: Se N-club All-stars: Super Mario Odyssey Bingo, fredag d. 10. marts, kl. 19:00. Se med ovre på vores Twitch-kanal eller i afspilleren herunder.Hvad er Super Mario Odyssey Bingo?
I Super Mario Odyssey Bingo gælder det om at få 5 på stribe på et bingokort, der er 5x5 felter højt og bredt. Forskellen fra almindelig bingo til SMO bingo er at i stedet for tal, er der opgaver man skal løse i de givne felter. Opgaverne er vilkårligt generet, så man ikke kan forudse hvilke opgaver man får inden streamen starter. Alle spillere starter fra starten af spillet, og skal prøve at få 5 på stribe, så hurtigt som muligt. Den der først får 5 på stribe og råber 'bingo', har vundet spillet. Ingen af spillerne har trænet på forhånd og vi kommer ikke til at bruge glitches. Som nævnt foroven vil du som seer kunne vinde biografbillletter til Mario-filmen (The Super Mario Bros. Movie) der har præmiere i april. Her er et eksempel på et bingo-kort:Hvad er N-club All-stars?
N-club All-stars er et online stream-event, hvor en række af N-clubs faste, og mindre faste, streamere mødes online og spiller spil sammen eller mod hinanden i et bestemt spil. Eventet foregår udelukkende online, uden at streamerne mødes fysisk. Som udgangspunkt arrangerer vi altid konkurrencer i forbindelse med N-club All-stars, hvor I som seere og chattere kan vinde præmier. Før i tiden har vi afholdt talk shows og Breath of the Wlid Bingo, men denne gang er turen kommet til Super Mario Odyssey.

Vi glæder os til at underholde jer!

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

03-03-2023 20:07

"Odyssey-Bingo" HYYYPE!!
Det skal sgu nok blive et fedt event, og lækkert at man kan vinde billetter til filmen! Smiley

0
1ups givet

#2 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

05-03-2023 11:08

Whoa det lyder fedt. Bliver sørme svært at finde ud af hvem man skal heppe på i bingo. Smiley
0
1ups givet