LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

Pikmin GO bliver til Pikm...

Ny opdatering til Disney ...

Baten Kaitos I & II HD Re...

Ny trailer for EA Sports ...

N-cast #186: Ny bombastis...

Another Code: Recollectio...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Danske retro forhandlere

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Retro gear

Splatoon 3

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Season Pass fjernet fra Batman: Arkham Origins til Wii U – fremtidigt DLC droppet

Skrevet af KJ85 - 31-01-2014 11:37

Vi er alle på nuværende tidspunkt klar over, at spiludviklere ikke altid bringer deres spil til Wii U på lige fod med versioner til andre konsoller - nogle gange bliver det uden DLC, andre gange uden multiplayer/online osv. Da Warner Bros. så valgte at bringe Arkham Origins til konsollen med mulighed for køb af Season Pass vakte det stor glæde (til trods for, at de ikke ville inkludere multiplayerdelen), men nu bliver der slået skår i den på ny.

Warner Bros. Interactive har nemlig besluttet ikke at bringe yderligere DLC til Wii U-versionen af Arkham Origins, og det får en betydning for kunder der allerede havde købt et Season Pass. Muligheden for at købe et Season Pass, der gav adgang til indholdet på nedenstående billede, er nu fjernet fra Nintendo eShop.De to DLC-pakker med skins samt Initiation challenge-banerne kan stadig købes på eShop, men det betyder altså et farvel til den mest interessante pakke – den ekstra historiedel, som vi rapporterede om efter nytår, der højst sandsynligt byder på et møde med Mr. Freeze.

I øjeblikket lader der ikke til at forelægge nogen officiel forklaring fra Warner Bros. Interactive, men Nintendo har altså underrettet de berørte kunder, og som rapporteret flere steder giver Nintendo kunderne deres penge retur som valuta på deres eShop-konto. De får desuden selvfølgelig lov at beholde det DLC, der allerede er udgivet.

Hvad siger I til dagens anden negative nyhed? Var du en af dem, der havde købt et Season Pass til Wii U, og i så fald har du modtaget en refundering fra Nintendo?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

31-01-2014 13:55

Ærgerligt, ovenpå gårsdagens optimisme.
0
1ups givet

#2 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

31-01-2014 14:44

Lol, vi køber ikke deres skide Batman skins og challenge maps, så vi får ikke det DLC der rent faktisk har noget value. Strålende logik Warner Bros.
1
1ups givet

#3 - BjørnG

Level: 2 (Keese)

31-01-2014 15:04

Det her bliver da bare værre og værre. Smiley
0
1ups givet

#4 - kastark

Level: 5 (Cheep)

01-02-2014 11:23

der er nogle (**ny) der betaler penge under bordet
0
1ups givet

#5 - supernar16

Level: 1 (Goomba)

02-02-2014 19:21

kastark skrev:
der er nogle (**ny) der betaler penge under bordetDet har sku da intet med penge under bordet?! .. Det er sku da Nintendo der er så idiotiske at være pisse ligeglade med 3.part, istedet for at have et godt forhold til dem. Og det er også deres skyld at de har udgivet sådan en lorte konsol, som sælger pisse dårligt. Der er sikkert ingen der har købt Batman til Wii U. Det er NIntendo's egen skyld at de har fucket så meget op

0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

02-02-2014 23:26

^Måske lige overdrevet nok at kalde Wii U en lortekonsol. Den fejler som sådan ikke noget, men der er mange ting omkring konsollen, der måske ikke er håndteret på den bedste måde - marketing nok det mest markante..

Edit: Ejer da for resten selv Arkham Origins til Wii U, og er fint tilfreds med spillet som det er.
0
1ups givet

#7 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

03-02-2014 00:49

^ Wii U er et glimrende produkt, der bare ikke har noget marked. Den tiltaler ikke Wii markedet der nu flokkes om smartphones og tablets og den er ikke stærk nok og har ikke nok support eller features til at tiltrække den moderne gamer. Det eneste marked de har, er Nintendo diehards, og som vi tydeligt kan se, selv efter et ellers glimrende efterår med spil, er det et begrænset marked.

Jeg holder stadig på at Nintendo skal sætte Miyamoto og company på at skabe den nyeste gaming-relateret trend, mens resten af firmaet fokusere på at få nogle poleret hardcore spil ud i de perioder på året hvor Sony og Microsoft er for bekymret om hvem der kan have det bedste julesalg.

Og KJ85, jeg har selv Batman Arkham Origins på Wii U, og jeg nyder det til fulde drag. Manglen på multiplayer føles som en lussing, ikke fordi at vi går glip af en generelt god multiplayer mode men bare fordi at de valgte at undlade os. Men okay, ud fra mine oplevelser med Splinter Cell Blacklist ville der alligevel nok ikke være nogen online på Wii U.

Mit største problem med U versionen, er at den ikke kan håndtere halvt så mange fjender som søster versionerne, før at spillet begynder at hakke og sætte farten ned. Og i et spil hvor ét missed angreb kan være slutningen på en amazing combo, er det ikke skide optimalt.
0
1ups givet

#8 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

03-02-2014 12:59

Det tyder mere og mere på at Wii U ender som et begrænset samlerobjekt Smiley Jeg kan godt lide min Wii U, men den bliver ved med at få slag, hvad enten det fra fans, haters, eller 3rd party
0
1ups givet

#9 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

03-02-2014 14:08

@Supernar16 Det er super lækkert med din mening om emnet, men vil du ikke være så venlig næste gang at sparre på kraftudtrykkende?
(=

1
1ups givet