Sora-amiibo lander i hand...

Tre nye spil lander på N...

Tales of Kenzera: ZAU ann...

Lanceringstrailer for Out...

Ny trailer for anden del ...

Husk The Game Awards i na...

Another Code: Recollectio...

Prøv Suika Game ganske g...

Lanceringstrailer for A H...

Batman: Arkham Trilogy f...

Sonic

Fortnite

Fire Emblem Heroes

Spil på vej til Switch

Legend of Zelda: Tears of...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Senran Kagura 2: Deep Crimson kommer til Europa – formentlig i august

Skrevet af KJ85 - 10-03-2015 15:23

Husker du action-brawleren, Senran Kagura Burst, der udkom til Nintendo 3DS for omkring et år siden? Du ved, den med de storbarmede ninja-piger.. En efterfølger til dette spil udkom i Japan tilbage i august, og Marvelous Europe har netop annonceret, at spillet er på vej til Europa, hvor man håber på at have det klar til en sommerudgivelse i august.

Sammen med annonceringen fulgte en video af spillets introsekvens samt en gameplay-video, og disse videoer kan du naturligvis se her.

Når Marvelous bringer spil som dette til Vesten, så er det forbundet med stor risiko. Man kunne sagtens vælge blot at udgive spillet digitalt, men de ved mange sætter pris på at eje spillene fysisk, så det bliver derfor også en mulighed. Der er meget muligt tale om lidt af et niche-spil her, men for at pleje fans af serien, så udkommer der forskellige samler-udgaver af det – nogle i begrænset oplag – og alle fysiske versioner af spillet kan kun bestilles via spillets hjemmeside, der ikke blot fungerer som butik, men samtidig også byder på masser af info om spillets karakterer med mere.

Hvad siger du til denne annoncering? Kunne du finde på at bestille et fysisk eksemplar hos Marvelous, eller ville du være for flov til at indrømme det?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Alaniata

Level: 15 (Geega)

11-03-2015 06:27

Jeg er ikke bleg for at sige at jeg glæder mig... Spiller Burst i øjeblikket, og på trods af (måske på grund af) hvor dumt og klichefyldt det er er jeg stærkt underholdt... Det er bygget på fanservice, fjollet fysik og småsensuelle cut-scenes... Det er sødt og let tilgængeligt, i like it...
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-03-2015 14:23

Så er den gal igen i Sverige, hvor en kvindelig anmelder hos Aftonbladet langer ud efter spillets eksistens, kalder det diskriminerende og udtrykker, at producent, udgiver, Nintendo såvel som forbrugere, der køber spillet, gør sig skyldige i nedværdigelse af kvinder...

Kan I huske, hvordan det gik med Dead or Alive: Dimensions? Det endte med at blive bannet på det nordiske marked fordi nogle af spillets karakterer var mindreårige, under 18 eller noget i den stil..
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

12-03-2015 14:40

Jeg synes, det ser sjovt ud på den dumme måde. I små sessioner er det sikkert ret underholdened. Smiley

Ang. KJs post, så er det efterhånedn sådan, at man ikke må afbillede nogen som helst på nogen måde, fordi det kan støde nogle. Det er så ærgerligt. Men kan godt lide denne blogs syn på fænomenet. Det er simpelthen så overkill. Men det siger jeg jo bare, fordi jeg er en mand og ikke oplever det?
0
1ups givet

#4 - Alaniata

Level: 15 (Geega)

13-03-2015 07:31

Det er simpelthen noget er det mest infantile jeg nogensinde har hørt! Det er tegninger, de gør ikke ondt! Og hvis man absolut vil være på tværs og referere til andre tegninger som nogen ikke har brudt sig om så er det jo så dejligt nemt med det her:

En profet-tegning i en avis eller på internettet bliver spredt ud til alle. Der gjorde man ikke selv en aktiv handling.
Et fjollet spil med unaturlige bryster, koster penge, kræver handling for at man får adgang til at se det, og så er det i ens eget hjem! (eller i bussen, hvis man er lidt badass)

Hvis I ikke kan lide at se på det: SÅ LAD VÆRE!
0
1ups givet

#5 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

13-03-2015 13:33

Synes den her slags spil er super smagløse, men kan sgu ikke hidse mig op over dem. Om de reflekterer samfundets kvindesyn? Nok ikke meget mere end en teenagers våde drømme gør det.
1
1ups givet

#6 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

15-03-2015 19:34

Oooog +1Up til M60dk! Smiley
0
1ups givet

#7 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

30-07-2015 15:49

Synes ikke det er så vigtigt med en ny nyhed for dette, men datoen er sat til 27. august. Smiley
0
1ups givet