Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Shaun White Snowboarding Julekalender: 3. december

Skrevet af Lukas Skywalker - 03-12-2009 06:44

Så er det tid til tredje dag i Shaun White Snowboarding Julekalender! Hold da op hvor er jeres avatars krydret med julemagi; det kan vi li' at se! ... Det rimede, sådan næsten.

Dagens konkurrence:

I går var præmien en t-shirt, men ikke bare en normal t-shirt... Nemlig en Rabbids Go Home-t-shirt! Men hvorfor... Hvad er der sket med Shaun White? ... Er N-club blevet invaderet af kaniner? Har de drukket min klare cola?! Skriv hvad I tror i en kommentar nedenunder!
Den bedste idé bliver valgt af crewet på søndag, men du kan kun deltage i dag!

Husk, at hvis du er bange for at andre kopierer din idé, så er det selvfølgelig noget vi tager højde for, og det vil i sidste ende kun være til din fordel!
Vinderen offentliggøres på søndag.

Dagens præmie:

Kaninerne fortsætter med at drille os, og det eneste der var tilbage i julesækken var en snavset Rabbids Go Home-t-shirt. Vi puttede den i vaskemaskinen, men vi kom desværre til at vaske den med lidt for varmt vand, så den gik fra en størrelse medium til en størrelse small. Kan du ikke passe en størrelse small? Intet problem, for enhver nevø eller lillebror ville blive ellevild over denne fede t-shirt.


Dagens præmie er en Rabbids Go Home-t-shirt i størrelse small.


Glædelig 3. december![/citat]

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jainay

Level: 2 (Keese)

03-12-2009 08:00

SMALL?! What the f-
0
1ups givet

#2 - Kallaen

Level: 1 (Goomba)

03-12-2009 08:19

Kaninerne kommer!!! NOOOO!! RUUUN!!! THE RABBITS ARE COMING! They're taking us all!!!
0
1ups givet

#3 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

03-12-2009 08:36

N-club toget
0
1ups givet

#4 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

03-12-2009 08:49

^i lol'd
0
1ups givet

#5 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

03-12-2009 08:55

Er ikke sikker på jeg forstår spørgsmålet men jeg tror de har taget Shaun White med til månen så han kan lære dem at snowboarde Smiley
0
1ups givet

#6 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

03-12-2009 08:56

^ Du har forstået spørgsmålet Smiley
0
1ups givet

#7 - Jainay

Level: 2 (Keese)

03-12-2009 08:57

Eagle har vundet, close the competition.
0
1ups givet

#8 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

03-12-2009 10:04

Jeg synes at fremover, ligemeget hvad en konkurrence går ud på skal Eagle vinde hvis han skriver N-club toget.
0
1ups givet

#9 - Stokbro

Level: 1 (Goomba)

03-12-2009 11:58

De har puttet n-club ned i deres indkøbsvogn og smidt n-club over i deres affalds tårn til månen og i det tårn har i fundet t-shirtsene.
0
1ups givet

#10 - ZagreP

Level: ()

03-12-2009 13:39

Meget enkelt.
Da kaninerne skulle til månen(via min idé) og de skulle til at hoppe igennem jorden, så kom Shaun White til at komme ind foran dem da de skulle til at hoppe, og Rabbidsne ramte ind i ham!
Mens Shaun White røg gennem jorden forbandede han de små Rabbids og de blev lettere nedtrykte.
Derfor begyndte de andre Rabbids, som var på månen, at hoppe så månen rykkede sig og Shaun White derfor ikke ramte månen men nu fiser rundt ude i rummet!
0
1ups givet

#11 - PD

Level: 1 (Goomba)

03-12-2009 13:56

Enkelt: de manglede cola, og vidste at N-Club havde det! ^^
0
1ups givet

#12 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

03-12-2009 14:45

Hvad er der sket med Shaun White? ... Er N-club blevet invaderet af kaniner? Har de drukket min klare cola?!

De besøgte N-club redaktionen (Giluc's hjem) hvor de fandt hans klare cola i bunden af køleskabet... Kaninerne var helt vilde med den klare cola, så de måtte bare have mere. De ventede selvfølgelig til Giluc kom hjem fra skole... Så kom han, de bandt ham til en stol, og spurgte hvor han havde mere klar cola, han nægtede at svare men da de tilbød ham at han kunne få en gratis t-shirt var han solgt, han røbede så sin hemmelighed og sagde han havde den fra Shaun White... Giluc og resten af crewet fik en præmie til deres konkurrence, nu skulle de ikke spørge mr. White igen... Kaninerne opsøgte derefter mr. white for at få deres elskede klare cola, NOW THEY GOT IT.
0
1ups givet

#13 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

03-12-2009 15:30

Meget gode bud, men jeg ved det!

Den kære Shaun havde taget hele rampelyset ved den første december her på N-club, og det kørte jo bare som smurt for ham, da N-clubs brugere fandt fejlene. De gale kaniner havde blevet meget optaget af konkurrencen, da de havde set at de var blevet puttet ind i "Find-Fem-Fejl-Billedet", og da de så man kunne vinde Shaun White Snowboarding: World Stage til Wii blev de meget vilde, og kiggede som gale efter fejl på billederne. De sad i flere timer, og hver gang de fandt en fejl, var den allerede taget af den dumme "Stokbro" eller "Jainay" som er brugere her på siden, men værst var det da M60 fandt den sidste fejl. Der lød et kæmpe "BVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", og så spammede de M60 hele dagen med dødstrusler (De ville komme efter ham med toiletsvubbere.)

Men pludselig gik det op for dem at det ikke var M60-skyld, det var den FORDØMTE SHAUN WHITE, og GILUC! Hvorfor skulle de lave sådan nogle dumme konkurrencer hvor man IKKE HAVDE EN CHANCE? Det ville kaninerne lave om på, så de tog hjem til Giluc, og bestak ham med T-shirts. Giluc sagde "Ho ho ho, jeg er jo selveste julemanden - Selvfølgelig vil jeg skifte Shaun ud - han var alligevel dyr i drift med de spil vi skulle give ud! Men seriøst, lad vær med at drikke min cola til en anden gang, jeg har kun 24124218520 kasser tilbage -.-".

Og det var sådan kaninerne slog Shaun af pinden!
0
1ups givet

#14 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

03-12-2009 16:00

We have a winner! ^
0
1ups givet

#15 - MetteT

Level: 5 (Cheep)

03-12-2009 17:13

Kaninerne har erobert n-club. De har fra en hemmelig kilde hørt, at dem fra n-club er gået over til kanin steg i stedet for ande steg jule aften på grund af finans krisen.
Men efter en frygtelig trusel om, at de aldrig mere vil give dem fra n-club ro, går n-club med til, at give afkald på den lækre kanin steg. Som tak, Afleverer kaninerne en Rabbids Go Home t-shirt, inden de atter drager hjem igen. Men den er dog blevet lidt snavset, efter at de tabte den i en muderpøl.
Ho Ho og glædelig jul.
0
1ups givet

#16 - Jorpy!

Level: 1 (Goomba)

03-12-2009 19:42

Det er meget simpelt:

Da de var ude at shoppe, så de det klare cola. De drak alt hvad butikken havde, men bagefter kunne de slet ikke finde det nogen steder i verdenen Smiley Derfor rejste de til månen, fordi de troede at det måske var der. Der var heller ikke noget der. Surt for dem...
De vendte tilbage, til jorden, og søgte på nettet. De fandt N-club og så at Giluc hele tiden snakkede om klar cola. Derfor opsøgte de ham privat, for at stjæle alt hans klare cola... Der blev ledt grundigt i hans hus. Tilsidst fandt de, hans enorme lager. Selvfølgelig stjal de alle hans kasser, og tog dem med tilbage på månen. Da de skulle til at drikke det, fandt de dog ud af, at de var kommet til at stjæle fra det forkerte lager! nemlig lageret med tomme flasker, som Giluc altid fylder op med spyt efter at have drukket dem Smiley

Edit: D'OH!!! Glemte at skrive slutningen xD
Nå, her kommer den:

Så derfor over spammer de N-club med beskidte T-shirts Smiley (omend jeg gerne vil vinde den Smiley)
Hele historien foregik for et par år siden, og siden da har de spyttet i hver enkelt flaske klar cola, som Giluc har drukket Smiley grunden til at N-club, først har fået T-shirtsne nu er, at Rabbidsne sendte med PostDanmark -_-'


0
1ups givet