N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sidste Fighters Pass-figur til Super Smash Bros. Ultimate afsløret

Skrevet af JOEP - 16-01-2020 15:00

Ikke længe efter annonceringen af Super Smash Bros. Ultimate kom det frem, at der ville blive udgivet fem nye figurer i perioden februar 2019 til februar 2020, altså efter spillets udgivelse. De fire figurer er nu udkommet og er Joker, Hero, Banjo-Kazooie og Terry Bogard, mens den femte og sidste figur i denne omgang har været hemmeligholdt indtil nu. I dag kan Sakurai - skaberen bag spillet - dog annoncere, at Byleth fra Fire Emblem: Three Houses er den næste figur.



Byleth kommer til spillet 29. januar og har du købt Fighters Pass skal du ikke foretage dig andet end at downloade en opdatering til spillet. Har du ikke Fighters Pass kan du købe figuren alene for 45 kr. Du kan få en dybdegående gennemgang af Byleth som kæmper i nedenstående video, hvor Sakurai selv gennemgår figuren i detaljer :



Det er annonceret, at der fortsat vil tilføjes nye figurer til Super Smash Bros. Ultimate. I dag blev det bekræftet, der der over de næste to år tilføjes yderligere seks figurer. Køber du Fighter's Pass Vol 2 nu, får du en Mii Fighter-kostume baseret på Ancient Solider fra Legend of Zelda: Breath of the Wild.



Udover nye figurer blev der også fremvist nogle nye Mii Fighter-kostumer baseret på Altair (Assassin's Creed), Mega Man X og 11, Rabbids og Cuphead - sidstnævnte fik også et nyt stykke musik. Det kan du se mere til i traileren her:



Hvad siger du til den nye figur?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

16-01-2020 17:09

Det er godt nok lidt af en skuffelse, at den sidste figur er fra Fire Emblem. Og bruger sværd. Super kedeligt, især ovenpå de ret fede og ikonisk figurer, der tidligere er tilføjet.

Det bliver spændende at se de næste seks nu. Smiley
1
1ups givet

#2 - martinmartin

Level: 12 (Fire Keese)

16-01-2020 22:18

Det er ikke særlig overraskende med Sakurais kærlighed til Fire Emblem serien, men det er ikke just en serie, der mangler spilfigurer i Smash. På mange måder føler jeg, at Byleth havde været bedre placeret i DLC'et, hvis karakteren var blevet annonceret som nummer tre eller fire, i stedet for som afslutning på denne første omgang karakterer.

Jeg glæder mig til de næste seks og køber helt sikkert det næste pass.
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

29-01-2020 09:55

FIghters Pass vol 2 kan nu købes på eShop for 225 kr. - det inkluderer altså 6 figurer med hver sin bane og en række nye musiknumre, der bliver udgivet over de næste to år.

Derudover er Byleth nu tilgængelig og husk, at du ikke kan afspille replays fra tidligere versioner, når du først har opdateret - så gem dem du ønsker at gemme som videoer først.
0
1ups givet