Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Skylanders Imaginators annonceret til Wii U – udgives d. 14. oktober

Skrevet af JOEP - 01-06-2016 14:44

Selvom Toys-to-life-markedet er ved at stoppe sin voldsomme vækst, er det stadig overordentligt populært. Et af de mest populære spil på markedet i den genre er Skylanders, der også var med til at starte konceptet. Nu har Activision annonceret næste udgave af spillet, som de kalder Skylanders Imaginators, hvor det store nye er, at spilleren tager rollen som figur-skaber og dermed skal kreere sine egne figurer ud fra en "Creation Crystal", der gemmer spillerens oplysninger.

Alle tidligere figurer virker til Imaginators, men selvfølgelig virker Donkey Kong- og Bowser-amiiboerne kun til Wii U-udgaven. Der vil være mulighed for lokal co-op i spillet.

Et af de andre nye tiltag ved Imaginators er introduktionen af "Senseis", som er en ny form for heroes, der kan have forskellige typer - heriblandt Knight, Sorcerer, Bowslinger og Brawler. Disse Senseis hjælper spillerens nye figur med at låse op for nye, kraftfulde våben og hemmelige teknikker. Disse Senseis kan desuden udløse Sky-Chi, et super kraftigt angreb. Der vil være 31 af disse Senseis, hvilket indbefatter nogle tidligere skurke, der er blevet omkodet til at kæmpe for det gode.

Spillets officielle trailer viser lidt mere af spillet:



Herunder ser du desuden et hands-on interview, som viser lidt om, hvordan figurskabelsen virker:



Skylanders: Imaginators udkommer til Wii U herhjemme d. 14. oktober 2016, men desværre udkommer spillet ikke til 3DS. Hvad siger du til konceptet i denne omgang? Er du ved at være træt af toys-to-life-konceptet?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

01-06-2016 23:27

Det ser faktisk mere lovende ud en det lød da jeg hørte om det måske skulle man springe tilbage på skylanders vognen igen har kun til og med swap force også forsvandt glæden ved det lidt for skylanders er trods alt lidt pay to win hvis man vil klare det 100% så da trap team og super chargers kom stod jeg af skylander vognen jeg har egentlig super chargers Racing til 3DS men det var mere fordi jeg fandt det billigt godt kan lide Racing games og samler på amiibos
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-06-2016 23:54

Jeg synes desværre, at det ser ud til at være en af de udgivelser, som skriger efter køb af nye figurer, og det er jeg ikke så vild med. Der var SuperChargers langt mere gavmildt med sit indhold, da man kunne nøjes med gamle figurer og et af hver slags fartøj..
0
1ups givet

#3 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

02-06-2016 10:23

Har faktisk haft denne idé siden Giants udkom. Baserne er så ikke blevet kønnere efter superchargers, hvor jeg heller ikke brød mig om de nye baser Smiley men bare spillet er godt, så kan det ikke gå helt galt. 3ds versionerne har ikke været gode siden det første Spyros adventure, og swapforce - så ja det måtte vel ske at det udgik.
0
1ups givet

#4 - Jeanette

Level: 5 (Cheep)

05-06-2016 13:50

Fedt med et nyt skylanders spil det skal jeg bare ha
0
1ups givet