N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Skylanders Swap Force annonceret

Skrevet af KJ85 - 06-02-2013 14:03

Skylanders har indtil nu solgt for mere end 500 millioner dollars i USA alene og må med rette betegnes som værende en kæmpe succes. Derfor kom det vel heller ikke som nogen overraskelse, at Activision i går kunne præsentere den næste udgivelse i serien – og selvfølgelig kommer det til både 3DS, Wii og Wii U, såvel som de konkurrerende platforme hos Sony og Microsoft.

Titlen er Skylanders Swap Force, og spillet foregår på de mystiske Cloudbreak Islands, hvor en vulkan hvert hundrede år går i udbrud for at genskabe magien i Skylands. Under en episk kamp bliver en gruppe Skylanders ramt af vulkanens udbrud, der sprænger dem i luften og sender dem mod jorden. Denne hændelse gav gruppen af Skylanders evnen til at dele kroppen i to og bytte halvdele, hvorfor de nu kendes somSwapForce. I mellemtiden er Kaos selvfølgelig tilbage med nye onde planer og overalt må portalens mestre samle disse Swap Force og ende dem tilbage til Cloudbreak for at redde Skylands.

I alt findes der 16 Swap Force karakterer, hvilket giver mulighed for 256 unikke kombinationer – heraf ses nogle i nedenstående trailer:



Foruden de 16 Swap Force karakterer, der altså kan deles og samles på midten med en magnet, udvider Activision udbuddet af figurer med 32 core-karakterer (16 helt nye Skylanders og 16 nye versioner af tidligere figurer) og 8 nye LightCore-karakterer. Sidst, men ikke mindst, kan Skylanders Swap Force selvfølgelig også spilles med alle figurer, der tidligere er udgivet – og nu kan de som noget nyt hoppe direkte op i luften.

Startpakken til Skylanders Swap Force indeholder foruden spillet; to Swap Force-figurer, en almindelig Skylander, en ny Portal of Power, klistermærker og en plakat. Prisen kendes endnu ikke, men det udkommer til efteråret.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-02-2013 23:39

N-club ser ikke ud til at være det rette forum for nyheder om Skylanders, så poster bare en video her med nærmere præsentation af spillet til de interesserede:


0
1ups givet