Ugens Downloads: Uge 38 2...

Se mere til historien i n...

Udgivelsestrailer nu ude ...

Dragon Quest I, II og III...

Lanceringstrailer udsendt...

Spyro Reignited Trilogy (...

Vind Link's Awakening til...

Ugens Downloads: Uge 37 2...

Kid Icarus: Uprising (3DS...

DLC-pakken Carnival of Ch...

Dit seneste køb

Switch - spilrygter og sp...

Pokémon Sword / Shield

N-cast: Retro-spil

Tetris 99

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Nintendo på mobil

Hvor bor du?

Hjælp til valg af earbud...

Tilbudstråden

S: Nintendo- og Playstati...

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

B: Super Mario Maker 2

K: Ældre Pokemon spil (1...

S: Spilrelaterede nøgler...

K: Super Smash Bros Ultim...

K: Sonic Lost World (Wii ...

K: Switch Pro controller ...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Skylanders Trap Team annonceret til Wii U, 3DS og Wii – udgives d. 10. oktober

Skrevet af KJ85 - 24-04-2014 02:35

Activision har i nat som ventet annonceret et nyt kapitel i Skylanders-serien og navnet bliver Skylanders Trap Team, som en internetforhandler også kom til at afsløre det tidligere på ugen. Præcis som det forrige kommer det også til Nintendos Wii U-, 3DS- og Wii-konsoller, og her kan du læse, hvad der er los denne gang.

Den onde Kaos forsøger selvfølgelig stadig at opnå kontrol over Skylands. Han har fundet frem til det legendariske Cloudcracker-fængsel, hvor Skylands mest frygtindgydende skurke holdes indespærret. Det der holder dem tilbage er egentlig materialet Traptanium og da Kaos befrier skurkene ved at sprænge fængslet i luften flyver delene af fængslet til Jorden i form af fælder – såkaldte Traptanium Traps. Som portalmester er det spillernes opgave at genindfange de undslupne fjender med fælderne og besejre Kaos inden det er for sent. Samlet set betyder det selvfølgelig, at nye figurer indføres i universet og der indføres såmænd også en ny portal. Se hvordan spillet introduceres herunder.Der indføres altså ikke blot nye figurer i form af de nye Trap Masters, men også specifikke Traptanium-stykker, der skal placeres på portalen for at fange fjender, som efterfølgende slutter sig til den gode side og kan bruges i din kamp mod Kaos. For at fange en fjende af vandelement-typen skal der anvendes et Traptanium-stykke af samme type og så fremdeles. Fjenderne vil sågar når de er fanget udbryde lyde gennem højtaleren i den nye portal.Et billede af indholdet i startpakken kan findes herover, og som det kan ses indeholder den foruden en trap Master og to Traptanium-fælder også en ny almindelig Skylander, hvilket også nok betyder, at der skal investeres i en hel del ekstra legetøj, hvis man vil fange alle 40 fjender og tilgå alle steder i spillet. Baserne på de nye figurer er desuden røde.

Toys for Bob er tilbage som udvikler efter Vicarious Visions stod for Swap Force, og denne gang tager de sig også selv af Wii-versionen. Som altid vil 3DS-versionen være en del anderledes en konsol-versionerne.

Hvad siger du til Skylanders Trap Team, og er det noget der skal hjem i samlingen?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

24-04-2014 11:18

Navnet ligger ret tæt op ad sidste udgivelse, Swap Team. Det er lidt sjovt, at de har valgt det, da det muligvis kan skabe forvirring hos de stakkels forældre.

Derudover søger Activision vist danskere til at teste sproget i spillet (der er på dansk), og generelt egentlig bare teste det. Så hvis man ikke har noget at lave fra juni/juli til august/september, og man har lyst til at bo og arbejde i Dublin i den periode, så kan man jo prøve at skrive til dem. Har en ven, der har gjort det de sidste par år.
1
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-04-2014 11:27

^Det seneste hed nu godt nok Swap Force og ikke noget med Team Smiley
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

25-04-2014 10:00

Det er da rigtigt. Hvorfor mente jeg andet? Dumme mig.
0
1ups givet

#4 - jespired

Level: 3 (Koopa-Troopa)

25-04-2014 19:01

Vi overvejede at købe swap-force til vores søn, men kan da godt se at det kun kan betale sig at vente, når der nu kommer ENDNU en ny portal.
0
1ups givet