Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spin the Bottle: Bumpie’s Party opdateres d. 13. februar

Skrevet af KJ85 - 24-01-2014 10:04

Danske KnapNok Games står på nuværende tidspunkt nok for den skøreste udgivelse vi har set til dato på Wii U eShop. Jeg snakker selvfølgelig om det interaktive ”flaskehalsen peger på”, hvor man i stedet for at spille noget på Tv’et samles om Wii U GamePad og sammen udfører sjove (og måske pinlige) øvelser for at få point og i sidste ende kåre en vinder.

Her på siden var vi heldige at få lov at anmelde det alternative spil, da det udkom – anmeldelsen finder du her. Spillet scorede en anstændig karakter, men blandt kritikpunkterne var det, at Tv’et ikke rigtig blev brugt til noget, og at der var for få minispil. Disse ting forsøger KnapNok Games at rette op på, når de d. 13. februar udsender deres første opdatering til spillet.

Opdateringen indeholder først og fremmest seks nye minispil, der alle tager Wii U GamePad i brug, på den måde sikres lidt mere variation fra de første øvelser, hvor det var Wii Remotes folk skulle bruge, som I kan se det i en af de gamle trailere herunder.



De nye minispil er:

  • Act like an animal, hvor en spiller skal mime det dyr, der vises på GamePad’en, mens makkeren skal gætte det.

  • Put your hat on, hvor vituelle hatte placeres i dine omgivlser, hvorpå en spiller skal stille sig under dem og makkeren tage billeder af det med controlleren.

  • Footie ball, hvor to spillere med fødderne skal spille bold på Wii U GamePad.

  • Don’t laugh, hvor det kæmpende hold skal kigge ind i kameraet på GamePad’en og undgå at grine af et forstyrrende publikum, der må gøre alt for at få det til at ske.

  • Body twister, hvor spillerne skal røre controlleren med bestemte kropsdele – knæ, albue, mave, skulder, næse, bagdel osv.

  • Nature photographer, hvor to spillere begge skal holde GamePad’en mens de sammen søger efter virtuelle sommerfugle, der skal tages billeder af.


Foruden de seks nye minispil, der bringer totalen op på 23, vil der under spillet automatisk blive taget billeder, som man kan se senere, og der tilføjes desuden også en masse nye bonusudfordringer for at variere spillet yderligere. Sidst, men ikke mindst, gør opdateringen det muligt, at vælge mellem fire forskellige ting, der kan vises på Tv’et – classic, campfire, clone og camera mode.

Dem der allerede ejer spillet kan opdatere det gratis, men nye kunder der kommer til efter d. 13. februar skal betale 67,50 kr. i stedet for de 50 kr., som spillet i øjeblikket koster – fuldstændig i overensstemmelse med den betalingsmoden vi tidligere havde hørt at KnapNok Games ville anvende.

Hvordan lyder detaljerne omkring denne første opdatering til festspillet i dine ører?

1
1ups givet

Kommentarer: