N-cast #140: N-cast Mini

Se mere nyt fra Mario + R...

Dragon Quest Treasures ud...

Nier Automata annonceret ...

Mario + Rabbids: Sparks o...

N-club Streams: Uge 26

Square Enix afslører Har...

Prøv Mario + Rabbids Kin...

Se Nintendo Direct Mini: ...

No Man's Sky udgives til ...

Spil på vej til Switch

Hvem er han?

Mario + Rabbids Sparks of...

Monster Hunter Rise

Xenoblade Chronicles 3

Spiller du stadig Gamecub...

Fem indier at se frem til

Cuphead

Mario Strikers: Battle Le...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Stort interview omkring Other M

Skrevet af Lukas Skywalker - 18-06-2009 17:48

Wired.com har lavet et interview med Yoshio Sakamoto fra Nintendo og Yousuke Hayashi i anledning af det kommende Metroid-spil, Metroid: Other M. I dette interview får vi adskillige informationer at vide, og herunder kan du se en sammenfatning.

Nintendo startede med at samarbejde med Team Ninja helt tilbage i 2006, da tanken slog Yoshio, at han kunne lave noget helt enestående hvis han lavede et Metroid til Wii. Han begyndte at tænke over forskellige koncepter, men rent udviklingsmæssigt havde hans hold faktisk aldrig lavet et Metroid-spil i 3D, og han havde faktisk ikke det mandskab der skulle til.
Yoshio ledte efter en partner der ikke bare forstod hans koncept, men også kunne videreudvikle det. Han faldt over Yousuke Hayashi fra Team Ninja, og han kunne hurtigt se, at Team Ninja var det helt rigtige udviklingshold til opgaven.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

Mit team og mig selv havde allerede en del erfaring med at lave action-spil til de hardcore spillere, så da Sakamoto gik til mig med sit projekt, så jeg straks at dette ville være en fremragende ny udfordring til mit hold.

- Yousuke Hayashi, Team Ninja


Sakamoto fortsætter med at forklare, at samarbejdet er det der kaldes Project M, som vi så i traileren ('Project M presents:').

Sakamoto var ikke særlig involveret i Metroid Prime-serien, og derfor ved han måske lidt bedre hvordan et originalt Metroid-spil i 3D skal laves, som Metroid: Other M jo skulle blive. Hvor Metroid Prime-serien handlede om at lave det mest storslåede eventyr i førsteperson, så vil Sakamoto gå i en lidt anderledes retning mht. gameplay. Han påpegeger desuden, at historien i Metroid: Other M vil have så stor en betydning, at han bliver nødt til at gå i denne retning.

Som tidligere nævnt, så vil historien foregå mellem Super Metroid og Metroid Fusion. Vi kommer dybere ind bag selve Samus Aran som person, og ligeledes med andre personer, der har haft en betydning for hendes udvikling. Selvom der vil være mere dybdegående og flotte cutscenes end nogensinde før, så vil spillet stadig være et sofistikeret action-spil.

Da Yousuke Hayashi blev spurgt omkring hans involvering i Metroid: Other M, svarede han følgende:

Jeg føler at det er mit ansvar ikke bare at imødekomme og opfylde kravene og håbene fra Metroid-fansene, men også at lokke andre gamere til. Som en del af det, føler jeg også at det er mit ansvar at komme med nye forslag, nye idéer samt nye koncepter som Sakamoto måske ikke havde tænkt på. Det vil være min største involvering.

- Yousuke Hayashi, Team Ninja


Der vil være flest folk fra Team Ninja til at lave spillet, men det betyder ikke at Nintendo ikke også er med på vognen. Sakamoto selv er producer på spillet, og derudover er der tre andre hovedfolk fra Nintendo, som allerede har erfaring med de håndholdte Metroid-spil. En af dem er designer af lokaliteterne, en anden er designer af forskellige ting i spillet, og så er der en tredje der har været programmør på de håndholdte spil, og han leder mere projektet end han selv programmerer.

Fra Team Ninjas side er der adskillige programmører og grafikere, i alt ca. 70 folk. Faktisk er der et mindre firma kaldet D-Rockets der også er med i Project M, og de arbejder på det cinematiske. Alt i alt er der altså ca. 100 folk. D-Rockets er dog ikke helt ukendte, da de har arbejdet meget med Team Ninjas cinematiske scener.

Målet er ikke at lave en Team Ninja-version af Metroid, altså ligesom i stil med Ninja Gaiden-spillene, der er kendt for at være nogle hårde nysere at komme igennem, men i stedet at lade spillet være kraftigt inspireret af Team Ninjas måde at lave spil på. Ryuji Kitaura, lederen af holdet fra D-Rockets, føler at han har ansvaret for at lave dette spil det flotteste Metroid-spil nogensinde, og dermed et af de flotteste spil på Wii'en overhovedet.

Til allersidst blev der spurgt, om Metroid Prime-serien nu var helt død, og hvordan det så ud vedrørende historien:

Mht. Metroid Prime-serien, så vil jeg bare sige, at hvis Retro Studios kommer med en idé til en efterfølger eller noget, så vil jeg helt klart opfordre dem til at lave det. Jeg er dog ikke direkte involveret i Metroid Prime-spillene. Jeg har fortalt alle Metroid-spillenes historier fra Metroid og så hele vejen til Metroid Fusion. Jeg håber at jeg kan binde Super Metroid- og Metroid Fusion-historierne sammen, og indtil da, vil jeg ikke engang tænke på hvad der sker efter Metroid Fusion. Hvis konceptet kommer til mig, vil jeg dog med glæde fortsætte historien, og se hvor langt den kan strække.

- Yoshio Sakamoto, Nintendo


Det er altså småt med detaljer omkring selve spillet, men mon ikke der dukker en trailer eller to op samt noget info om spillet, senere i 2009.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

18-06-2009 18:42

håber der kommer i trailer om ikke så længe
0
1ups givet

#2 - LinkTheWindWaker

Level: 21 (Paragoomba)

18-06-2009 18:46

Det tror jeg ikke, at du skal regne med.
0
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

18-06-2009 18:48

Det tror jeg heller ikke - der skal i hvert fald gå et par måneder endnu, det bliver nok først i sidste kvartal af 2009 Smiley
0
1ups givet

#4 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

18-06-2009 19:51

Lyder interessant.. glæder mig så meget til Other M Smiley
0
1ups givet

#5 - Nenmoth

Level: 1 (Goomba)

18-06-2009 23:23

Bliver spændende at se. Har selv kun spillet Prime serien så ved ikke hvad jeg skal forvente...
0
1ups givet