N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Teddy Together annonceret til 3DS – udkommer d. 1. juli

Skrevet af KJ85 - 24-05-2016 10:35

Her til morgen er listen af spiludgivelser til 3DS’en denne sommer lige blevet en titel længere, for i en pressemeddelelse udsendt af Nintendo afsløres det, at et meget blødt spil er på vej. Teddy Together er navnet, og af spilbeskrivelsen fremgår det, at man målretter spillet mod samme segment, som holdt af Nintendogs-serien.

Nintendo udgiver spillet allerede d. 1. juli, og herunder kan du læse den danske pressemeddelelse fra Bergsala.

Holdt du også af de søde nintendogs-spil? Så vil det nuttede spil Teddy Together, der lanceres til Nintendo 3DS-familien den 1. juli, sikkert falde i din smag. I stedet for hundehvalpe er det i Teddy Together en utrolig kær bamse, som du interagerer med.

Spillets historie tager sin begyndelse med, at du får leveret en bamse sammen med en mystisk nøgle. Bamsen viser sig at være meget usædvanlig, da den lige pludselig kommer til live og begynder at tale med dig. Du skal navngive bamsen og blive venner med den. Dag for dag lærer du mere og mere om din bamse og måske bliver du også klogere på den mystiske nøgle…

Teddybjørnen vil også stille dig spørgsmål og huske dine svar, som så dukker op i senere samtaler mellem dig og din bamse. Den lærer hele tiden nye ting og du kan også præsentere den for dine venner, hvor den også vil huske, hvad de fortæller den.

Du kan fodre din bamse gennem et sjovt minispil, men vær forsigtig, for maden kan være for varm og så må du puste i mikrofonen for at nedkøle maden. Teddybjørnen kan også være en grisebasse, når den spiser og så skal du vaske den. Heldigvis elsker bamsen at bade!

I spillet findes der masser af klæder, tilbehør, sko og hatte til teddybjørnen. Du kan endda låse op for flere farver bamsepels til den. Den slags ting låser du op med mønter, som du får ved at spille selve spillet samt hvis du gør brug af visse amiibo-figurer i spillet.

Teddy Together er et utroligt hyggeligt spil, der lader dig tage hånd om og skabe en venskabsrelation med en meget sød og nuttet bamse!


Det eneste materiale, der på nuværende tidspunkt er delt omkring spillet er dets cover, som kan ses herunder.



Hvad pressemeddelelsen ikke aflører, det er, at der er tale om en lokalisering af et japansk spil udgivet for snart tre år siden af Bandai Namco, og med den information i hånden har jeg støvet en trailer for spillet op. Den er selvfølgelig på japansk, men den giver i det mindste et indtryk af spillet.



Hvad siger du til denne annoncering. Kender du nogen, som kunne finde på at investere i spillet?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-05-2016 13:43

Har tilføjet en trailer fra Japan, da spillet åbenbart blev udgivet der i 2013. Dengang var det selvfølgelig ikke med amiibo-funktioner, så det viser traileren ikke noget om.
0
1ups givet

#2 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

24-05-2016 15:31

Har alle 3 versioner af nintendogs + cats, men spiller dem faktisk aldrig ^^' de er alle købt på tilbud 29,- / 50kr, og grunden til jeg købte dem til 3ds selvom jeg havde ds versionerne, var at man kunne få den hunde race jeg selv har - basset hound.
Men det bliver ikke et must have for mig - kan være jeg anskaffer mig det hvis det engang er til forærings pris. Man mister trods alt hurtigt interessen for den slags spil Smiley
0
1ups givet