N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tetris 99 udgives fysisk d. 20. september – næste event starter fredag

Skrevet af KJ85 - 09-07-2019 10:48

Tidligere på året begyndte Nintendo i Japan at sælge det ellers gratis Tetris 99 i butikkerne i en pakke med dets DLC og et abonnement til Nintendo Switch Online, og for få dage siden dukkede spillet op på en liste hos det australske rating-agentur, hvilket tydede på, at spillet ville få samme behandling her. Det er nu bekræftet, for Nintendo har via Twitter netop annonceret, at spillet vil være at finde i butikkerne fra d. 20. september.



Foruden den normale Batlle Royal-mode får du med spillets Big Block DLC mulighed for at spille offline mod 98 bots, ligesom du kan spille en marathon-mode hvor du kan prøve på at sætte så høj en score som muligt.

Senere på året tilføjes i øvrigt offline multiplayer-dele til spillet som del af samme DLC-pakke, og der kan du spille Local Arena, hvor op til otte spillere kan spille mod hinanden, eller kaste dig ud i 2P Share Battle, hvor to spillere deller Joy-Cons og spiller sammen.

Nintendo oplyser ingen pris, men DLC-pakken står til 75 kr. og et 12-måneders abonnement til Nintendo Switch Online koster 150 kr., så 225 kr. (eller måske lidt mindre) er et godt bud.

Udover annonceringen af den fysiske pakke, så er det nu også kommet frem, at vi også her i Europa har muligheden for at åbne op for et særligt Splatoon-tema til spillet i weekenden. For at gøre dette skal man opnå minimum 100 point i eventperioden fra fredag kl. 9.00 til mandag kl. 8.59.



Hvordan temaet ser ud i praksis, det kan du se i nedenstående video.



Kunne dette få dig til at abonnere på Nintendo Switch Online, hvis du ikke gør det i forvejen, eller kunne det måske være vejen til at forny dit abonnement senere på året? Skal du deltage i weekendens event for at åbne op for det nye tema til spillet?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

09-07-2019 12:52

Det er selvfølgelig godt at sætte fokus på spillet og samtidig inkludere de 12 måneders online, men prisen skal altså være noget lavere for at gøre dette til et attraktivt køb for de fleste, tænker jeg.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

09-07-2019 12:58

Prisen er også kun et gæt fra min side, så den kan sagtens være lavere. I Super Mario Maker 2-pakken giver man omkring 70 kr. for abonnementet, hvis man sammenligner med standardudgaven, og overføres det til Tetris her, så ville prisen blot blive små 150 kr.
0
1ups givet

#3 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

09-07-2019 19:08

Jeg starter spillet op for at få fat i Splatoon-temaet Smiley
0
1ups givet

#4 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

09-07-2019 22:08

Ku ikke finde på at købe det fysisk. Men tror jeg hopper ind for at få Splatoon temaet. Jeg fik desværre ikke fat på GB temaet.
0
1ups givet