Mortal Kombat 11 Ultimate...

Supraland annonceret til ...

Våbenene præsenteres i ...

Cloudpunk ude nu - se lan...

Super Mario kommer til di...

Demo af Pikmin 3 Deluxe u...

Ugens downloads: uge 42 2...

Digimon Survive udskydes ...

Ori and the Will of the W...

Nintendo afholder Super S...

Spil på vej til Switch

Dit seneste køb

Nindie Klubben præsenter...

Nindie Klubben præsenter...

Nindie Klubben

Super Mario 3D All-Stars

Switch Friend Codes

Film med videospilsrefere...

Super Smash Bros. Ultimat...

Switch Online

Tilbudstråden

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

The Witcher III: Wild Hunt udkommer den 15. oktober - ny trailer vist frem

Skrevet af JOEP - 19-08-2019 20:56

Blandt de overraskende titler ved dette års E3 var Switch-udgaven af The Witcher III: Wild Hunt, som ingen nogensinde havde forventet kunne køre på Switch. Det kan det altså, og i anledning af Gamescom er det kommet frem, at spillet misser sin spåede november-lancering til fordel for en lancering den 15. oktober. I den anledning er der også vist en ny trailer frem, som du kan se her:Er The Witcher III: Wild Hunt på din ønskeseddel?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

19-08-2019 21:35

Det ser sgu godt nok lidt groft ud hist og her, men regner med, at Youtube-videoen ikke helt gør det fyldest, og så er det jo også forventeligt, at grafikken er det, der har taget det største slag for at presse det ned på Switch. Så længe det dog kører flydende er jeg på, da det er vigtigere for mig end grafisk fidelitet.

Jeg er i færd med at læse bøgerne, er nået til bog 2 (Time of Contempt) og er ganske hooked - om end den første bog var lidt langsom til at komme i gang.

Der er kommet en 40 minutter lang gameplay-video ud, som man jo kan sætte sig til at se:


1
1ups givet

#2 - BroSmash

Level: 6 (Cucco)

21-08-2019 15:01

^Jeg er gået fra at være helt sikker på jeg skulle have det til at være en smule skeptisk. Det ser meget groft ud synes jeg. Men det havde måske også være et mirakel hvis det havde set ud til at være helt smooth Smiley
0
1ups givet

#3 - Marddos91

Level: 14 (Inkling)

21-08-2019 22:18

Jeg købte spillet til Xbox One for et lille stykke tid siden efter i længere tid at have gået og overvejet et køb. Så går der en måneds tid eller to og det bliver annonceret til Switch.

Har endnu ikke nået at spille det, men er helt sikker på, jeg ikke skal have det til Switch også, da jeg er meget skeptisk ift., hvordan det kommer til at køre. Plejer gerne at købe spillene til Switch, selvom jeg allerede har dem (eller overvejer at købe) til en anden konsol.
0
1ups givet

#4 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

22-08-2019 15:29

Der er så noget mere live gameplay nu, denne gang fra Nintendos eget Gamescom-show -

Det er jo ret svært at vurdere, når man ikke sidder med gameplayet i hånden selv. Udadtil, må jeg indrømme, at det fremstår ekstremt blurry og choppy, men det kan jo sagtens være, at spiloplevelsen alligevel er god - som han bl.a. nævner, ingen loading screens, og hele oplevelsen er vedligeholdt, samme antal NPC'er i byerne, osv.

Det er næsten en af Switch-portene, som man evt. køber udelukkende af teknisk fascination, og evt. så bare videresælger, hvis det endelig er. Smiley
0
1ups givet

#5 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

22-08-2019 23:38

Jeg synes virkelig, at det er imponerende, at de har kunnet få spillet til at fungere, om end det måske ikke er helt lige så pænt som de andre versioner. Jeg skal helt klart selv spille det, når det udkommer!
0
1ups givet

#6 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

23-08-2019 09:22

Det bliver spændende at se, om anmelderne ser bort fra de performance issues, der nok har været umulige at undgå i portet - og lader overraskelsen og begejstringen, evt. bare sammenhængen, påvirke scores.

Porting-studiet er jo i øvrigt heller ikke Panic Button, men et andet firma, Saber Interactive. (Halo: Master Chief Collection-konverteringerne på Xbox One, og World War Z.)
0
1ups givet