Få en introduktion til v...

Se de første billeder og...

N-Tonight #6: Just Dance ...

Vi streamer Resident Evil...

Baldo annonceret til Swit...

Se åbningssekvensen til ...

Lanceringstrailer for de ...

Yu-Gi-Oh Legacy of the Du...

Super Mario Maker 2 har e...

Tetris 99 får DLC med ny...

Switch - spilrygter og sp...

Feedback på ny side

Spil på vej til Switch

Nintendo Labo

Cuphead

Luigi's Mansion 3

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Fortnite

Astral Chain

Nintendo på mobil

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Tillykke til vores nye glade vinder!

Skrevet af Nintendo Klub Danmark - 09-08-2012 20:16

Tjek om du vandt den her syge ting, og se hvad du nu kan vinde af fede sager. Find ud af hvor mange Coins vinderen bød, og overvej hvor mange Coins du bør byde for at have nogle af de største vinderchancer i den næste fede auktion.

Klik her for at se hvem der vandt auktionen om den her:


Bliv Deluxe-medlem her for at deltage i de fede auktioner. Se her hvordan du opnår gratis Deluxe-medlemskab eller hvordan du optjener endnu flere Coins for endnu større vinderchancer i auktionshuset.

Nu kan du også vinde den her frækkert i auktionshuset:


Sidste uge spurgte vi hvilken af to muligheder I helst vil have, og der var en del, der gerne vil have mulighed for at se hvem der aktuelt byder flest Coins på en ting i auktionshuset, mens auktionen står på. For at arbejde videre med den idé, så vil vi gerne vide om I helst vil have mulighed for at se hvem der aktuelt byder flest Coins, og enten:


  1. Mulighed for at udskyde tidspunktet en auktion slutter med et par minutter ved at byde Coins i sidste øjeblik?
  2. Mulighed for at betale for ekstra vinderchancer i auktioner?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

09-08-2012 20:25

Går spørgsmålet på hvilken af de to ting vi helst vil have, antaget at det vi stemte for sidste uge bliver en realitet?

1'eren er jeg fortsat meget imod, synes det spændende ved auktionen er at den slutter på et tidspunkt.

2'eren forstår jeg vist ikke. Er det ikke det vi gør i forvejen?

EDIT (Smiley) : Eller mener du med rigtige penge/kontanter? I så fald nej til det også Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

09-08-2012 20:27

^ Tror der menes kolde kontanter, og det må jeg sige, at være stor modstander af.

Mit svar vil være ingen af dem, tak Smiley
0
1ups givet

#3 - Nintendo Klub Danmark

Level: 7 (Korok)

09-08-2012 20:31

Tak for kritikken på spørgsmålet. Her kommer et forsøg på en bedre forklaring:

1) Vil du helst have have mulighed for at se hvem der aktuelt byder flest Coins, OG mulighed for at udskyde tidspunktet en auktion slutter med et par minutter ved at byde Coins i sidste øjeblik?

eller

2) Vil du helst have mulighed for at se hvem der aktuelt byder flest Coins, OG mulighed for at betale kolde kontanter for ekstra vinderchancer i en auktion?
0
1ups givet

#4 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

09-08-2012 20:35

Forslag #1 tjener umiddelbart intet formål, da det jo er en kinesisk auktion, eller hvad I kalder det. Kun i rigtige auktioner vil det give mening, imo Smiley -- jeg synes derimod I skal øge perioden mellem 3DS- og WiiU-auktionen, så de ikke går i røven af hinanden. Som jeg tidligere har foreslået, kan den ene gå til jul og den anden ved n-club 4s jubilæum --

Jeg synes heller ikke I skal sælge coins for cash.
0
1ups givet

#5 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

09-08-2012 20:36

Uden tvivl ingen af delene, så! Jeg er i forvejen imod at man skal kunne betale sig til VIP-adgang på siden og kan ikke se hvad der skulle få folk til at gøre det. Hvis I skulle tilføje denne feature ville I for det første røvrende alle der er aktive herinde (og derved gå imod jeres egen motivation for at lave coins-systemet i første omgang, synes jeg) og for det andet tvivler jeg igen på folk ønsker at betale kolde kontanter for noget de ikke engang er sikre på at få.

Hvis I endte ud med kun at have unikke ting i auktionshuset, der ikke kunne købes andre steder, så kunne jeg se en pointe i at folk ville ønske at købe ekstra vinderchancer på denne måde. Jeg ønsker dog stadig ikke at tillade det, hvis det skulle ende i denne situation.

Tak for uddybelsen Smiley
5
1ups givet

#6 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

10-08-2012 13:56

Først, tillykke til Becel med den fine præmie.

Mht. Spørgsmålene så er jeg ligesom Bo, meget stor modstander af at skulle betale for fordele. Nej til begge forslag! Smiley
1
1ups givet

#7 - Nintendo Klub Danmark

Level: 7 (Korok)

10-08-2012 17:36

#4, god idé med tidspunktet, som du og andre flere gange har foreslået - det er hermed ændret. Coins vil ikke komme til at blive solgt for cash, da Coins ikke har nogen reel værdi. Du har ret i at forslag 1 ikke tjener noget formål uden at der skal betales for den ting man vinder. Hvordan ville du, og I andre, have det med mulighed 1, hvis man betalte for den ting man vinder (ud fra det pengebeløb man byder)? Smiley

#5, der er ingen der er mere vigtig (VIP) end andre. Klubben tilbyder adgang til Deluxe-funktioner. De funktioner kan man enten få adgang til ved at betale med penge eller indhold (nyheder, anmeldelser, forumemner, m.v.).
Hvorfor ville det være at røvrende Deluxe-medlemmer, som jo indirekte kan øge sine vinderchancer ved at 'betale' med mere indhold? Smiley

#6, der er mange medlemmer, der tidligere har givet udtryk for at de gerne vil betale penge for at bruge siden for at slippe for de reklamer, der var engang. Reklamerne er nu væk - og endnu flere fordele er tilføjet. Hvordan kan det være at du ikke vil betale for de fordele? Smiley
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-08-2012 17:55

N-club skrev:
Hvordan ville du, og I andre, have det med mulighed 1, hvis man betalte for den ting man vinder (ud fra det pengebeløb man byder)? Smiley


Øh - den kræver vist en uddybning... Lad os sige, at jeg har budt 500 coins på næste uges auktion, men en eller anden så har fået lyst til at byde 100 kr., som i så fald vil være muligt. Vinder man så præmien ved, at have ofret kontanter i stedet? I såfald vil jeg da kalde det, at røvrende, som Bo så pænt udtrykker det, de aktive medlemmer på siden, som bidrager med indhold.

Det er såmænd fair nok, hvis der skal penge i kassen til driften af siden, men de bør ikke komme fra "buy-ins" i auktionshuset efter min mening.

1
1ups givet

#9 - Nintendo Klub Danmark

Level: 7 (Korok)

10-08-2012 19:51

#8, ikke at det behøver være sådan, men konceptet kunne fx være at for hver fem Coins du vil bruge på auktionen, der får du ét bud. Ét bud, som du selv vælger hvor meget du vil bruge til at byde i kroner - så længe det er højere end det der tidligere budt. Da hyperaktive medlemmer optjener flere Coins ville det betyde at hyperaktive medlemmer har flere bud og dermed større chancer for at vinde en auktion. Tanken bag er et koncept, som kunne være lidt sjovere end det nuværende.
0
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-08-2012 11:55

^ Hov - har da glemt at svare her..

Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår, hvad du mener.. Hvorfor skal fem coins omsættes til et bud i kr., og betyder det i bund og grund, at alle præmier kommer til at koste penge for brugerne?
0
1ups givet

#11 - Nintendo Klub Danmark

Level: 7 (Korok)

12-08-2012 12:03

Det er ikke sikkert det skal være sådan. Det er et forslag. Det kunne også være at én Coin er lig med ét bud (mere attraktive auktioner kunne være at fem Coins er lig med ét bud, hvilket er til fordel for medlemmer med mange Coins). Der er ingen præmier. Der er ting, der auktioneres. Lige nu auktioneres de på en måde. I fremtiden auktioneres de måske på en anden måde - ikke at tingene nødvendigvis kommer til at koste penge. Meningen med diskussionen er at gøre det kedelige auktionshus sjovere.
0
1ups givet