Følg Summer Game Fest å...

Blasphemous II udgives ti...

N-club Streams: Uge 23

Summer Game Fest 2023 sta...

Opdatering til Dawn of th...

Nintendo eShop highlights...

Nintendo annoncerer Every...

Næste Ubisoft Forward Li...

Pokémon Home kommer til ...

Ny trailer for The Plucky...

Dit seneste køb

Alternative nyheder

Legend of Zelda: Tears of...

Spil på vej til Switch

Pikmin 4

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

få penge gratis ved at k...

Pokemon Home kommer Den 3...

Retro gear

Tilbudstråden

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tilmelding til Scrappy Skirmish turnering i Pokémon åbnes i morgen

Skrevet af Scrapper - 04-11-2015 17:23

Tidligere på efteråret blev der gjort opmærksom på Nordic Regional i Pokémon. Men mange kan have problemer med at møde op til dette arrangement. Det er dog ikke den eneste mulighed for at få vist hvad ens Pokémon kan gøre, hvis man ejer Pokémon Omega Ruby eller Alpha Sapphire.

Mange er nok bekendt med, at Pokémon har sat gang i en del online turneringer og i morgen d. 5. november kan man altså fra kl. 01.00 tilmelde sig Scrappy Skirmish turneringen. Tilmelding er åben til d. 13. november 00.59 (altså præcis en uge) eller til de 50.000 pladser er taget. Turneringen går igang umiddelbart herefter og slutter mandag d. 16. november kl. 00.59.

Skulle man have lyst at deltage er der dog nogle vigtige krav, man skal opfylde. Man skal have et Pokémon Trainer Club medlemskab. Man bliver sat i henholdsvis Junior og Senior divisionen alt efter den registrerede fødselsdato i ens Pokémon Trainer Club account. For at kunne spille kræver det dog foruden internet forbindelse, at man har Pokémon Omega Ruby eller Alpha Sapphire, som er registrerede i Pokémon Global Link via spillets ingame Game Sync ID.

Hver spiller kan deltage i op til 10 Double Battles om dagen, hvilket således giver et maksimum på 30 kampe. Skulle man ikke have opfyldt sin kvote på 10 kampe en dag, er det dog stadig muligt at spille dem senere på weekenden. Hver spiller der har deltaget og klaret mindst en kamp får 1.000 Poké Miles, som kan bruges i PokéMileage Club på Pokémon Global Link. Der er desuden en hel del andre regler, som kan læses på Pokémons side for turneringen. Men en vigtig detalje er nok, at det ikke er tilladt at bruge nogen Pokémon der kom i top 12 i tidligere 2015 Double Battle wi-fi turneringer.

Hvad siger i til denne wi-fi turnering og er det noget I har tænkt jer at deltage I?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

05-11-2015 16:45

Så fik jeg tilmeldt mig. Jeg har godt nok ikke nogen kampklare pokemon, så tog bare nogle random pokémon, som jeg tænkte gik godt med hinanden. Personligt synes jeg at det er en god idé at begrænse spillerne ved at fratage dem retten til at bruge de "bedste" pokémon i double battle formatet. Det giver jo anledning til nye taktikker hos folk, der ved hvad de gør Smiley
1
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

13-11-2015 17:41

Så fik jeg spillet mine 10 kampe for i dag. Det gik som forventet (altså ret dårligt). Det lykkedes mig dog at vinde en enkelt kamp Smiley
0
1ups givet