N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tilmeldingen til Kanto Classic-turneringen i Pokémon er åben

Skrevet af Scrapper - 25-02-2016 10:21

Pokémons 20 års jubilæum er lige på trapperne og imorgen får vi et kig på seriens fremtid med en Pokémon Direct. Det er naturligvis ikke den eneste måde de 20 år skal fejres på, så selvfølgelig er der også en turnering på højkant. Hvis man ejer Pokémon Omega Ruby eller Alpha Sapphire og kunne tænke sig at deltage i Pokémons jubilæums-turnering, så læs endelig videre.

Mange er nok bekendt med, at Pokémon har sat gang i en del online turneringer, og i dag d. 25. februar kunne man altså fra kl. 01.00 tilmelde sig Kanto Classic-turneringen. Tilmelding er åben til d. 4. marts 00.59 eller til de 50.000 pladser er taget. Turneringen går igang umiddelbart herefter og slutter søndag d. 6.marts kl. 00.59.

Skulle man have lyst at deltage, så er der dog nogle vigtige krav, man skal opfylde. Man skal have et Pokémon Trainer Club-medlemskab. Man bliver sat i henholdsvis Junior- og Senior-divisionen alt efter den registrerede fødselsdato i ens Pokémon Trainer Club account. For at kunne spille kræver det dog foruden internet forbindelse, at man har Pokémon Omega Ruby eller Alpha Sapphire, som er registrerede i Pokémon Global Link via spillets ingame Game Sync ID.

Hver spiller kan deltage i op til 10 Single Battles om dagen, hvilket således giver et maksimum på 30 kampe i perioden. Skulle man ikke have opfyldt sin kvote på 10 kampe en dag, er det dog stadig muligt at spille dem senere på weekenden. Hver spiller der har deltaget og klaret mindst tre kampe får Lance’s Dragonite som har det specielle angreb Barrier Der er desuden en hel del andre regler, som kan læses på Pokémons side for turneringen. En vigtig detalje er desuden, at reglerne er tilpasset så det minder mest muligt om Pokémon Red og Pokémon Blue. Det betyder at kun de første 149 Pokémon er tilladt, items er heller ikke tilladt, til gengæld må man gerne tage Pokémon med, som ikke er født i Omega Ruby og Alpha Sapphire. Du kan læse alt information om reglerne her.

Hvad siger I til denne wi-fi turnering, og er det noget, som I har tænkt jer at deltage i?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

25-02-2016 19:03

Jeg var godt nok flad af grin da jeg så Lance's hackede Dragonite som præmie. Jeg husker tydeligt hvordan mange prøvede at få det angreb på den i sin tid og hvordan man kunne klare den med en Weedle i level 2, fordi spillets AI valgte efter pokémon type om det så var et offensivt angreb eller ej, var det lidt ligeglad med, så den ville bare spamme sit psychic move barrier mod alt der var poison Smiley

Jeg tror dog ikke jeg deltager, selvom jeg synes det er en rigtig sjov måde at føre turnering på.
0
1ups givet