Fashion Dreamer (Switch)

Gør klar til årets pakk...

Batman: Arkham Trilogy f...

Første gameplay-trailer ...

Jet Force Gemini kommer t...

Black Friday-udsalget er ...

Super Mario Bros. Wonder ...

Splatoon 3 Chill Season s...

Lanceringstrailer for Hog...

Ny Indie World Showcaes i...

Sonic

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Super Mario RPG (Switch)

LEGO Super Mario

N64 controller

Super Mario Bros. Wonder

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Troll and I annonceret til Switch – udgives dette forår

Skrevet af KJ85 - 22-02-2017 17:17

Maximum Games udgiver om en måneds tid spillet, Troll and I, fra de britiske udviklere hos Spiral House, og i dag har de udsendt en ny trailer for det planlagte PS4-, Xbox One- og PC-spil, men samtidig har de annonceret, at spillet også vil finde vej til Switch. Oprindeligt var det planen, at Square Enix skulle have udgivet spillet fra de britiske indie-udviklere, men det har altså ændret sig.

Første gang Maximum Games blev nævnt i forbindelse med spillet, det var ved udsendelsen af den første trailer for spillet i december, og den kan I se herunder.


Troll and I fortæller historien om en teenagedrengen Otto og hans usandsynlige venskab med en stor og mytisk trold. Da en hæmningsløs jæger på udkig efter trolden smadrer gennem Ottos hjemland bryder kaosset løs, for Ottos lille, skandinaviske landsby bliver destrueret, og drengen finder sig selv alene på flugt fra de onde kræfter, der har indtaget det tidligere så fredelige land. Til hans store overraskelse møder han det jagede bæst i en hemmelig hule i de nordiske bjerge og bliver venner med skabningen. Herigennem dannes et særligt bånd, og de to venner finder snart sig selv på et episk eventyr, som det beskrives i traileren fra januar herunder.


I Troll and I vil spillere strategisk komme til and udnytte styrkerne hos både trolden og Otto, når de skal besejre de mange fjender, som de møder i det skandinaviske vildnæs – hvad enten der er grådige jægere på jagt efter trolden eller mytiske orker (kendt som Ahky) sluppet løs fra jordens dybder. Spiller man alene kan man let skifte mellem Otto og trolden, så man kan udnytte troldens størrelse og styrke til at kaste store sten efter fjenderne eller Ottos hurtighed til at snige sig ind på dem og uskadeliggøre dem uden at vække opsigt. Troll and I kan til gengæld også spilles igennem med en ven på sofaen, hvor man så vil have hver sin rolle i spillet. Det og mere kan du høre om i den seneste trailer for spillet herunder.


Yderligere info om udgivelsen til Switch følger senere, men der skulle altså være tale om en forårsudgivelse. Ser det ud til at være noget for dig?

1
1ups givet

Kommentarer: