Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ubisoft fremviser ingen spil til Nintendo-konsoller under E3

Skrevet af KJ85 - 23-05-2014 08:38

Ja, nyheden er måske ved at være et døgn gammel, men den er stadig i særdeleshed relevant. I en respons til, hvorvidt NintendoWorldReport skulle booke et møde med Ubisoft ved det snart forestående E3 lød svaret nemlig meget kontant, at Ubisoft ingen spil ville have med til Nintendos konsoller.

Siden udgivelsen af Wii U i efteråret 2012 har Ubisoft ellers været et af de firmaer, som har vist deres support til Nintendo. I lanceringsvinduet udgav de adskillige titler – deriblandt ZombiU, Assassin’s Creed III, Rabbids Land og Just Dance 4 – og i 2013 blev der fulgt op med udgivelser af Splinter Cell Blacklist, Rayman Legends, Assassin’s Creed IV og yderligere to Just Dance-udgivelser.

I år er alt vi har set fra dem dog eShop-spillet Child of Light og så forhåbentlig Watch_Dogs senere på året, og noget kunne altså tyde på, at det bliver det sidste fra Ubisoft til konsollen for nu. Nintendo 3DS forlod de allerede for længe siden, og siden efteråret 2012 har de faktisk ikke udgivet noget til Nintendos håndholdte, hvilket også fremgår ret klart af deres seneste årsrapport, hvor 3DS står til at have udgjort 0% af salget i det seneste regnskabsår mod 1% året før. Samme rapport afslører at Wii U stod for 3% af software-salget mod 4% året før, hvorimod den gamle Wii er gået fra 16% til 11%.

Efter udtagelser fra Yves Guillemot sidste år om, at Ubisoft ville se tiden an og derpå overveje om det stadig var værd at udvikle noget til Wii U kommer det nok ikke som den store overraskelse, at firmaet er tilbageholdende i forhold til Nintendo oven på de nedslående resultater, men det må alligevel siges at være overraskende, hvis de ikke engang gider bruge tid på et nyt Just Dance, da de traditionelt klarer sig godt netop på Nintendos maskiner. Hvem ved, måske det blot ikke er noget de vil bruge E3-tid på.

Hvad tror I? Bliver Watch_Dogs den sidste udgivelse fra Ubisoft til Nintendos konsoller i denne generation, eller vender de tilbage med annonceringer på et senere tidspunkt?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

23-05-2014 08:42

Det bliver den sidste indtil de ser at Wii U sælger amok efter Mario Kart 8 udkommer, og så går de i gang med nogle half-ass porteringer igen.

Seriøst, det er deres egen skyld hvis de ikke udgiver nogle bedre spil til os. Rayman Legends var starten på det hele.
1
1ups givet

#2 - XSSBM

Level: 9 (Bob-omb)

23-05-2014 08:43

Smileyhmmm something wrong Ubisoft? Jeg havde a ellers forventet noget nyt men okay Ubisoft Smiley havde ellers nogen forventninger....
0
1ups givet

#3 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

23-05-2014 09:26

Bo130 skrev:
Det bliver den sidste indtil de ser at Wii U sælger amok efter Mario Kart 8 udkommer, og så går de i gang med nogle half-ass porteringer igen.



Jeg håber du har ret, jeg tror det desværre bare ikke det med et godt salg. Der er jo langt flere gode spil ude til Wii U end til for eksempel PS4 og XO, alligevel sælger de altid som varmt brød.

Wii U har svært ved at sælge selv med sit arkiv med gode spil.

0
1ups givet

#4 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

23-05-2014 16:18

kæmpe fejl af UBI ikke og vil lave spil til Nintendo i denne omgang
1
1ups givet

#5 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 10:08

Ubisoft vælger jo ikke at holde sig fra Wii U, fordi de bare ikke lige følte dét at udvikle til konsollen. De tabte penge på ZombiU, et eksklusivt spil til Wii U som udkom til launch med rimelig anmeldelser. Når Ubisoft hopper fra, så skyldes det jo nok, at der ikke er nogen penge at hente hjem. Det har intet at gøre med om spillene er gode eller ej, det har noget at gøre med, at folk ikke er villige til at lægge 2000kr ned for at få adgang til de her spil. Wii U'en i sig selv er et bur for gode spil.
0
1ups givet

#6 - AND

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 10:25

Bo130 skrev:
Det bliver den sidste indtil de ser at Wii U sælger amok efter Mario Kart 8 udkommer, og så går de i gang med nogle half-ass porteringer igen.



This. Lad os nu se hvor mange konsoller Mario Kart sælger.

0
1ups givet

#7 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

25-05-2014 13:20

Underskudsforretning eller ej, ZombiU er et MEGA lækkert spil!
Er virkelig ked af, vi aldrig kommer til at se en efterfølger Smiley

Nu har jeg egentligt alle dage købt Nintendo konsoller for at spille Nintendo spil, men det begynder altså virkelig at se sort ud for dem... Hvilke trediepartsfirmaer har de egentlig tilbage (på Wii-U)?
Ved at de da stadig har en del stakater på kistebunden, så de har desværre råd til at ha' Iwata siddende lidt endnu...
Hvornår finder de mon ud af at få sig en bedre strateg som president, og skabe bedre relationer til alle tredjepartsfirmaerne... ... ... soooonish, me hopes Smiley


EDIT: V--- I know, right!? Han' fååårking smart, mand! ^-^
0
1ups givet

#8 - AND

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 13:30

Iwata halverer jo hele tiden sin løn, Monkey - så ham slipper vi sgu aldrig af med! Smiley
0
1ups givet

#9 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

25-05-2014 22:54

Altså lidt overrasket de ikke en gang kommer med nyt Just Dance spil? Det har de vil næsten gjort med 1 nyt spil hver år, og sådan fremvist til E3? Så lidt overrasket hvis det ikke kommer.. Altså er det her bare om Ubisoft ikke har nogle eksklusiv titler med, eller der overhovedet ingen spil kommer??
0
1ups givet