N-cast #116: Nostalgisk P...

Jackie & Daria-opdatering...

Du kan nu fortryde forudb...

Big Brain Academy: Brain ...

Pikmin GO bliver til Pikm...

N-club Streams: Uge 49

Næste Nintendo 64-spil t...

Så er årets pakkeleg i ...

Lanceringstrailer for Dis...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Pokémon-tråd

Game Builder Garage

Fire Emblem Heroes

Dit seneste køb

DR søger Mario ekspert!

Filmtråden

Triangle Strategy

Monster Hunter Rise

Animal Crossing: New Hori...

Indie-spil anbefalinger

K: Shin Megami Tensei V

Tilbudstråden

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ubisoft støtter op om Wii U

Skrevet af Super Mario (Nex) - 03-04-2012 22:53

Den franske spilgigant Ubisoft satser stort på Wii U, og vil ifølge deres Senior Vice President i salg- og marketing Tony Key, være blandt de første til at støtte op om den nye konsol. Han udtaler blandt andet til hjemmesiden Gamasutra.com, at man godt kan forvente at se mindst én Ubisoft titel som en del af Wii U's launch lineup. Derudover forklarer han, at de har et særdeles godt forhold til Nintendo, som gør at de kan få tidlig adgang til udviklingsværtøjerne, og derved have et forspring i forhold til de andre tredje-parts udviklere på markedet.

"We have big plans for Wii U. Our intention is to be the number one third-party on Wii U, just like we were on Kinect and just like we were on 3DS"
- Tony Key, Ubisoft


Allerede på nuværende tidspunkt ved vi, at følgende spil er på vej til Nintendo's nye konsol: Tom Clancy's Ghost Recon Online, Raving Rabbids, Killer Freaks from Outer Space og Assassin's Creed 3.

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-04-2012 09:06

Helt seriøst, hvor er det lige præcis, at nyhedsværdien er i denne nyhed? Står der noget i den som vi ikke allerede vidste efter E3 2011? 1up til den der ærligt kan svare nej til det sidste Smiley

Jeg er udemærket klar over, at citatet stammer fra et nyligt interview givet til Gamasutra og, at sider som bl.a. nintendoeverything poster det på deres forside, men synes altså, at der skal være lidt substans over nyhederne her på sitet Smiley

Ttråden "alternative nyheder" eller andre steder i forum er efter min mening et fint sted at diskutere de mindre ting så som denne.

Der bringes ikke engang det fulde citat, der bl.a. beskriver, hvorfor Ubisoft havde så mange release-titler klar til Wii'ens lancering - den del af det hele er da helt klart mere interessant end, hvad der står skrevet i nyheden her på siden.

Det fulde citat lyder:

“We have big plans for Wii U. Our intention is to be the number one third-party on Wii U, just like we were on Kinect and just like we were on 3DS.

“We’ve always had a really close relationship with Nintendo, so I’d venture to say that we did have an advantage in getting dev kits earlier than other people. I’m not saying we got them earlier than everyone, but I do think we got them early.

“They came to us and asked us to make Red Steel. The thing is, once these dev kits show up in the building, you’ve got these other teams peeking around the curtain going, ‘Hey, what’s that?’ Before you know it, there’s three projects being developed for the Wii in that one room, and then another guy from another studio just happens to be visiting and brings back some ideas…”

“We do encourage that kind of experimentation, especially if we think the platform is commercially viable. [Ubisoft CEO] Yves Guillemot will say, ‘Let’s put a few guys on it, and let’s try it.’ So if they come up with a great idea, then we’ll roll with it.”

“That’s what happened on the Wii; we were so engaged with it after getting the kits for Red Steel that suddenly Rayman came out of that, and before you knew it we had seven titles in the launch window because the dev studios got so excited about the hardware.”


0
1ups givet

#2 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

04-04-2012 09:54

At være "number one" tredjepartsudgiver bliver man ikke af at være først.
Når jeg husker tilbage på udgivelsen af Wii og senest 3DS, er det ikke just de bedste spil Ubisoft er kommet med, nogle er knapt middelgode.
Men det er vel et spørgsmål om hvordan man definerer "number one".
0
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

04-04-2012 12:55

Jeg er sgu spændt på hvor mange tredjepartsudviklere som i det hele taget vælger at tilslutte sig Wii U, men nu må vi se... Smiley
0
1ups givet

#4 - Crom

Level: 1 (Goomba)

04-04-2012 13:52

KJ85 --> Jo flere nyheder jo bedre, og det er da interessant at høre at Ubisoft støtter så meget op om Wii U, og bliver ved med at virke positiv over for konsollen... Kan ikke se hvorfor det ikke skulle være relevant Smiley
1
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-04-2012 14:04

^ Var bestemt ikke for at virke negativ, men der står jo reelt set ikke noget i nyheden her, som Ubisoft ikke allerede sagde på scenen ved E3 2011. Jeg stiller derfor bare spørgsmålstegn ved værdien af denne såkaldte "nyhed".

Skulle enhver lille snært af en nintendorelateret nyhed postes på forsiden ligesom den bliver andre steder synes jeg blot det underminerer værdien af de mere reelle nyheder.

Men hey, hvis vi skal til at have nyheder på få linier postet på siden hver dag, så fred være med det..

Andre, der har en mening i denne diskussion? Vil gerne høre om jeg står alene med denne mening Smiley
0
1ups givet

#6 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

04-04-2012 14:25

Dunno... Synes bare at det var en relevant nyhed, som hører hjemme på en Nintendo hjemmeside... Hvis materialet er interessant, eller ligger op til en diskussion omkring tredje-parts udviklere, er det vel ligegyldigt hvor kort selve nyheden er..?
Og grunden til at jeg valgte ikke at skrive hele citatet er, at resten af samtalen som omhandler Wii selvfølgelig også er spændende nok, men efter min mening ikke lige så vigtig.
Man har jo altid mulighed for at følge kilden, og læse det hele hvis man vil... Jeg synes at det ville være lækkert hvis N-club var et sted for alle Nintendo-relaterede nyheder, og ikke kun de store "ground-breaking news"
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-04-2012 14:40

@Super Mario: Er da sådan set enig med dig i, at der selvfølgelig skal være plads til de mindre nyheder - så længe de har lidt substans og bringer egentlig ny viden.

Problemet med sådan et interview som Gamasutra her har lavet er at de ikke altid fører noget ny viden med sig, men hey, de kan jo ikke bare lade være med at poste interviewet. Nogle sider vælger så herefter at bringe det på deres som "news", hvilket det jo ikke i alle tilfælde er, og i dette tilfælde er den del af udtalelsen, som du citerer, jo egentlig bare en bekræftelse på noget vi i forvejen vidste.

Den egentlige nyhed i interviewet med Gamasutra ligger derfor for mig i den del, hvor Ubisofts arbejdsgang med ny hardware beskrives og, hvordan dette resulterede i at Ubisoft havde så mange spil klar til Wii'ens lancering i sin tid.
0
1ups givet

#8 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

05-04-2012 02:31

KJ85 skrev:

Men hey, hvis vi skal til at have nyheder på få linier postet på siden hver dag, så fred være med det..

Andre, der har en mening i denne diskussion? Vil gerne høre om jeg står alene med denne mening SmileyJeg er helt enig med dig her. Det er dejligt med nyheder sendt ind af os brugere, men der skal gerne være noget reelt nyt i dem, eller i det mindste lad det være lagt op som en form for diskussions grundlag. Ellers ender vi hurtigt med en masse lidt ligegyldige nyheder som bare fylder.

0
1ups givet

#9 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

05-04-2012 10:50

Det er vel rimeligt standard at Ubisoft smider launch titler ud til stort set enhver konsol. Men de svinger mildest talt i kvalitet. Så jeg er so/so.
0
1ups givet

#10 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

05-04-2012 11:47

denne nyhed overrasker mig overhoved ikke da Ubisoft jo også med i 3DS line-up med Rayman self støtter de op om WII U håber bare flere ville følge deres eksampel så der kommer et super line-up når Wii U kommer
0
1ups givet

#11 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

05-04-2012 23:05

Informationen er relevant for dem der følger med wii u og alle tredjeparts udviklerne der har med den at gøre. men da dette enlig ikke er en nyhed som sådan, men en bekræftelse skulle den måske have været i et forum diskussion i stedet.
Men nu er det er jo også forskelligt fra person til person hvad man betragter som en nyhed.
0
1ups givet

#12 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

07-04-2012 14:52

Det skal nok blive godt. Ubisoft laver nogle fine spil. Just Dance er fx pænt sjov når man er 4 mand Smiley
Ser dog gerne at de beholder den serie på Wiien og smider Assasins Creed og lign. på Wii U Smiley
0
1ups givet