N-cast: Juli 2018

8 spil, jeg gerne vil se p...

South Park: The Stick of T...

Octopath Traveler (Switch)

Sonic Mania Plus ude i mor...

Vi streamer Octopath Trave...

Pokémon Let's Go, Pikachu...

Captain Toad: Treasure Tra...

Fortnite sæson 5 er start...

Ugens downloads: Uge 28 20...

Octopath Traveler Spørgsm...

Hvad spiller du nu? Hvor e...

Switch - spilrygter og spe...

Super Smash Bros. Ultimate...

Pokémon Let's Go, Pikachu...

Oplade switch med USB-C ka...

Mario Kart 8 Deluxe

+300 spil gennemføres

Nyt batteri til N3DS

Spil på vej til Switch

B: La Noire til Switch

Tilbudstråden

S : Mario Odyessey + Zelda...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare card...

GBA og GBC Spil til salg

Solgt!

Nintendo 64 m. tilbehør s...

S: Mario kart 8 Deluxe

S: 3 stks Swicth spil

Nintendo konsoller

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Udstyrstest: Gioteck Protective Sleeve til Nintendo Switch

Skrevet af KJ85 - 12-05-2017 14:39

Nu har Switch været på markedet i to måneder, og adskillige producenter har produceret tilbehør til Nintendos populære hybridkonsol. Spørgsmålet er så, hvor meget af det, der egentlig er værd at købe, og det ser vi nærmere på i en række artikler om forskelligt udstyr. Denne gang skal det handle om et såkaldt beskyttende omslag fra Gioteck.

Produkter, som beskytter vores hybrid-konsol, når vi tager den med på farten, er yderst nyttige, og der findes ret mange af dem allerede fra adskillige producenter. De kommer i forskellige prisklasser og former lige fra de helt simple af slagsen, som blot har plads til selve konsollen, til de mere avancerede, der har plads til ekstraudstyr og i nogle tilfælde dock, kabler og hele molevitten, og her skal det handle om en af de mest simple fra Gioteck. Det beskyttende omslag som, ses på billedet herunder, er nemlig at sammenligne med de såkaldte sleeves til bærbare og tablets.


Som I kan se det, så er der ikke meget hokuspokus i indpakningen, hvor lidt pap er hæftet fat til lynlåsene på produktet, og det er tydeligt at se, hvad man køber: Et sort omslag i våddragtsmaterialet, neopren, med en 2 cm bred gummibelægning til at pryde forsiden. Det er altså på alle måder en meget simpel beskyttelse, der ikke er meget større end en Switch med Joy-Cons sat på, og det fremgår tydeligt af nedenstående billede.Produktet efterlader altså ikke plads til andet end konsollen, som du ville spille på den i Handheld Mode, og der er ingen rum til at tage ekstra tilbehør med dig i omslaget. Når din Switch er puttet deri er der nemlig blot omkring en fingers bredde med luft omkring den, som illustreret herunder.Det beskyttende omslag gør, hvad det skal, når du bringer det med på farten, og jeg har nu brugt det et par gange, når turen er gået hjem til mine forældre. Som med andet spiludstyr har jeg medbragt Nintendo Switch i min rygsæk, og omslaget har sørget for, at der ikke er kommet ridser på konsollen under transport. Der er som sagt tale om en af de mest simple transportløsninger til konsollen, og med en pris på 120 – 150 kr. er det en forholdsvis billig løsning. Man får hverken fancy design eller ekstra funktioner af nogen art, men produktet er bestemt brugbart.

Har du købt dig en taske, et omslag eller lignende, som du benytter, når du tager din Switch med på farten? Er du til simple løsninger som dette produkt fra Gioteck, eller foretrækker du noget mere fancy?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

12-05-2017 16:24

Lækkert skriv, har lige bestilt sleevet efter at have læst nyheden her. Jeg havde i første omgang købt en taske, hvor der også er plads til et par spil i, men ved daglig transport passer et sleeve bare bedre ind, så jeg takker!
0
1ups givet

#2 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

12-05-2017 22:36

Jeg har valgt en mere "sikker" løsning i min hard zelda case. Jeg overvejede til at starte med, en blød taske - men kom til at tænke på min taske jeg havde til min gameboy som barn, en blød taske som ikke beskyttede godt nok den dag den skulle, så min skærm fik én fed dyb ridse, og mit perfektionistiske barne hoved var knust - jeg var grædefærdig !
Så valget faldt i denne omgang på en hardcase Smiley
0
1ups givet

#3 - Rokit

Level: 14 (Inkling)

15-05-2017 21:42

Har købt en hardcase fra Nintendo. Den beskytter rigtig godt, og den har en indenvendig lynlåslomme (hvor jeg gemmer de to strap-bars til mine joycons), samt to små kasser til fire spil i hver, der ligger nedsænket i to huller under selve konsollen.

Synes den er alle pengene værd! Smiley

0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 57 (Gooper Blooper)

15-05-2017 22:02

^Nej, du har købt et produkt fra RDS Industries, der er licenseret producent af tilbehør, ligesom så mange andre er det i øvrigt Smiley

Den eneste Nintendo-producerede taske der er, det er så vidt jeg ved nedenstående:


0
1ups givet