Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 11

Skrevet af Mr. Mario - 20-03-2010 00:06

Så lakker uge 11 mod enden, og det er blevet tid til at tage et kig på ugens nye downloads til Nintendo DSi og Wii.

Hanabi Festival fortsætter i denne uge og sikre os dermed to Virtual Console-titler. Ydermere byder uge 11 på en enkelt WiiWare-titel og fem DSiWare-titler. Vi har vanen tro samlet lidt info om de nye titler, på nedenstående liste.


Downloads i uge 11:


WiiWare:

Muscle March 500 Wii Points
I denne uge kan NAMCO BANDAI Games præsentere denne sære titel. Det almægtige proteinpulver er blevet stjålet, og tyven skal derfor fanges! Tyven smadre igennem en lang række vægge og lignende i en bestemt stilling, som du skal efterligne, hvis du vil holde trit med den langfingrede. Spillet kan spilles af op til fire spillere.


Virtual Console:

Castlevania: Rondo of Blood 900 Wii Points
Ugens første Hanabi Festival-titel er fra Konami og stammer fra Turbografx-maskine. Denne titel byder på endnu et klassisk opgør mellem Belmont-klanen og Grev Dracula. Spillet byder på hele 13 baner i selvskab med helten Richter. Da spillet ikke tidligere har været udgivet i Europa, kan noget af teksten være på japansk. Spillet er for en spiller.

Milon's Secret Castle 600 Wii Points
Hudson Soft er klar med denne NES-titel fra 1988. Historien i spillet udspiller sig i en verden hvor musik udgør folkets sprog, men pludselig en dag bliver dronningen taget til fange og alle musikinstrumenter gemmes væk. Det er nu op til dig i selvskab med Milon og en magisk boble at gøre alt godt igen. Spillet er for en spiller.


DSiWare:

Car Jack Streets 800 DSi Points
Tag Games er i denne uge klar med en ordenlig omgang action til DSi'en. I denne titel skal man kører i bil og begå forbrydelser, og efter screenshots at dømme ser det ud til at foregå i bedste GTA-stil. Det overordnede mål er selvfølgelig at nå toppen i den kriminelle underverden. Spillet er for en spiller.

Flashlight 200 DSi Points
I selvskab med det tyske Kaasa kan du fra i dag lege med lyset på din DSi. Du kan få DSi'ens skærm til at lyse op på forskellige måder og forskellige farver. Denne titel, der langt fra er et spil, skal nydes i mørke omgivelser og er for en spiller.

Flips: The Enchanted Wood 500 DSi Points
Så er Electronic Arts klar med en ny bog til DSi. I denne omgang omhandler historien Joe, Beth og Frannie, der flytter ud på landet. Her finder de en fortryllet skov. Hvad historien udvikler sig til, kan du finde ud af, hvis du henter bogen ned på din DSi.

Libera Wing 800 DSi Points
PIXEL FEDERATION står i denne uge klar med denne strategititel. Spillet foregår i rummet, hvor du skal lægge den rette strategi for at redde Jorden. Spillets story mode indeholder hele 36 baner samt 24 quickplay-baner. Spillet er for en spiller.

Photo Dojo 200 DSi Points
Nintendo kan i denne uge præsentere denne fighter-titel, hvor du selv skal kreere din fighter ved hjælp af DSi'ens kamera. Du skal nemlig tage billeder af dig selv i forskellige kampstillinger, så du bliver fighteren i spillet. Når du har kreeret din figur, kan du yderligere lægge lyd til den. Spillet indeholder en klassisk side-scrolling beat 'em up mode og en multiplayer mode, hvor du kan kæmpe mod en ven, på samme DSi vel at mærke.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

22-03-2010 23:15

Da spillet ikke tidligere har været udgivet i Europa, kan noget af teksten være på japansk.

Hvordan skal det forstås? At de kun har oversat spillet delvist?

0
1ups givet

#2 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

22-03-2010 23:35

Du skal nok ikke forvente, at der er blevet oversat noget, så det engelske der end måtte være, har været der fra start. Jeg har dog ikke hentet spillet, så jeg kan ikke give et bedre svar, men det kan andre måske. Smiley
0
1ups givet

#3 - yasw

Level: 1 (Goomba)

23-03-2010 09:56

Menuer og display der viser liv og den slags er på engelsk. Det kan være story tekst der er på japansk. Skulle dog være helt spilbart. Check evt. YouTube videoer.
0
1ups givet