Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

LEGO afslører tre nye LE...

Overblikstrailer for Prin...

Snufkin: Melody of Moomin...

Legend of Zelda: Tears of...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Outage af Facebook, Insta...

Nintendo Switch

Pokémon GO

Pokémon Unite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 25 2012

Skrevet af KJ85 - 18-06-2012 12:56

På en dag, hvor skuffelsen over, at det danske fodboldlandshold, trods en hæderlig præstation, ikke havde heldet til at kvalificere sig til kvartfinalerne, så småt er begyndt at lægge sig, er det også blevet tid til at se på denne uges downloads. De seneste par uger har der intet nyt været til Wii-ejerne, men det er der nu igen – se hvad i bunden af denne nyhed.

Nintendo eShop:
På eShoppen kan man i denne uge se frem til et længe ventet spil på de europæiske kanter, og har du fulgt bare en lille smule med her på siden, er du sikkert ikke i tvivl om, hvad jeg refererer til. Udover dette 3DS-eksklusive spil har man også i denne uge fundet plads til et stykke DSiWare, så endnu engang er der noget at finde på alle de digitale platforme.

Ugens 3DSWare er, skulle du ikke have gættet det, selvfølgelig Renegade Kids Mutant Mudds. Dette er som du kan se i traileren en retroagtig platformer med masser af action. I spillet styrer du spillets helt, Max, der skal kæmpe sig gennem en lang række baner opdelt i fire verdener. Hver bane har tre mål; kom gennem banen, saml alle diamanter og klar det hemmelige område. Der er således masser at gå til i dette spil, som kommer til at koste 67,50 kr.


Ugens DSiWare kan på mange måder betegnes som værende højaktuelt. Det er nemlig Gooooal Europa 2012, der selvfølgelig relaterer til sommerens EM. Men der er ikke tale om et helt almindeligt fodboldspil – derimod er der tale om den type bordfodbold, hvor spillerne er sat fast med fjedre på en bestemt position. Der er faktisk overraskende mange features i dette spil, hvilket du kan læse mere om ved at følge linket til videoen på youtube, hvor du kan læse udviklernes, Cinemax Games, egen beskrivelse af spillet, der kan erhverves for 500 Nintendo Point eller 37,50 kr.


Wii Shop Channel:
Som skrevet i starten af nyheden er der atter nyt på Wii’ens digitale download-service. Denne gang er der tale om et WiiWare-spil, som tidligere er blevet udgivet til iPad. Spillet hedder Save the Furries og er udviklet af SPD Games. Som man kan se det i traileren, er der tale om et Lemmings-lignende eller, hvis vi skal holde det i Nintendo-termer, Mario vs. Donkey Kong-lignende spil, hvor en gruppe mærkelige væsner skal guides igennem 60 baner med forskellige forhindringer. Spillet kommer på Wii til at koste 1000 Nintendo Point.


Hvad siger I til denne uges udgivelser? Er der noget der lokker blandt spillene, der kan hentes fra på torsdag?

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

18-06-2012 13:37

Hvad er meningen med Goooool Europa 2012 - ud fra traileren ser det meget unødvendigt ud. Det bringer da minder om et gammelt legetøj, men traileren giver indtryk af, at man ikke kan forsvare sig (i modsætning til legetøjet, hvor man vist kunne styre målmanden).

Nu hvor der er så mange, der har glædet sig til Mutant Mudds, vil jeg gerne høre, hvorfor det er så ventet, da jeg ikke umiddelbart tænker waow - så jeg må jo have overset/misset et eller andet, hvad angår denne titel.
0
1ups givet

#2 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

18-06-2012 13:45

Det ser bare laber ud og er ikke bare et rushed produkt.

Det må jo have solgt godt siden der kommer en 2er Smiley
0
1ups givet

#3 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

18-06-2012 14:01

Jeg håber virkelig, at nogen vil skrive en anmeldelse af det - en god platformer er ikke sådan at kimse ad.
0
1ups givet

#4 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

18-06-2012 18:55

Musikken i traileren for Mutant Mudds er da godt nok forfærdelig.
0
1ups givet

#5 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

18-06-2012 23:10

Grunden til at jeg ser frem til Mutant Mudds er, at jeg elsker den der retro 8-bit pixel stil, og at det samtidig ligner en interressant action-platformer, som jeg kunne forestille mig ville gøre lækkert brug af 3D effekten når man bevæger sig ind og ud af skærmen! Og ja, jeg ved godt at retro-stilen bliver brugt meget for tiden, men det tror jeg dog aldrig at jeg bliver træt af, så for mig er det kun et bonus Smiley
0
1ups givet

#6 - tgmg

Level: 7 (Korok)

20-06-2012 08:56

de har rigtig mange gode spil på wii shop men jeg personlig syntes det er rigtig synd at der ikke er halv så mange titler til snes og n64 som der er i andre og de mangler så mange klassiske spil til de to maskiner..det syntes jeg er rigtig synd...for det er mine to favoritter og de kan så meget mere end wii shop giver dem credit for
0
1ups givet