Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 29 2012

Skrevet af KJ85 - 16-07-2012 18:30

En ny uge er atter i gang, og det er endnu engang blevet tid til at se nærmere på ugens digitale udgivelser til Nintendos platforme. Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at der i denne uge er flere udgivelser end sidst, og fordelingen på platforme er nogenlunde den samme. Men til forskel fra sidste uge er to af udgivelserne denne gang Virtual Console-spil.

Nintendo eShop:


På eShoppen udgives i denne uge en efterfølger til et spil tidligere udgivet på 3DS’ens virtuelle konsol – et spil som mange nok har set frem til. Der foruden er der endnu engang to stk. DSiWare så vel som anden episode af en række videoer der udgives på konsollen over de kommende uger.

Wario Land II:


Dette er selvfølgelig efterfølgeren jeg omtalte lige før. Spillet blev oprindeligt udgivet tilbage i 1998/1999 - først til Game Boy og senere til Game Boy Color, og på eShoppen er det sidstnævnte version, der udgives. Til forskel fra det første Wario Land kan man i dette spil ikke miste liv, og udfordringen i spillet ligger derfor mere i at finde vej i spillets baner og finde frem til forskellige skatte. Man kan sågar blive mødt af hele seks forskellige slutninger afhængigt af, hvad man formår at finde på sin vej gennem spillet. Wario Land II får en pris på 37,50 kr.


Zuma’s Revenge:


Ugens første DSiWare hører til i kategorien med simple og vanedannende spil, og har man tidligere beskæftiget sig med udgivelser fra Popcap, tror jeg godt, man kan skrive under på det. Zuma’s Revenge blev oprindeligt udgivet til PC tilbage i 2009, så der er altså her tale om en port af dette spil, der i alt sin enkelthed går ud på at danne kæder af ensfarvede marmorkugler, hvorved de fjernes fra rækken. Som man kan se i traileren er der flere forskellige game modes og spillet indeholder mere end 60 forskellige baner. Til gengæld er prisen også med sine 60 kr. eller 800 Nintendo Points blandt de højere.


Flip the Core:


Ugens anden DSiWare kommer fra Engine Software, der med Flip the Core forsøger sig med et klassisk shoot ’em up, der er blevet piftet op med et alternativt element. Således styrer man i spillet et rumskib rundt i horisontale baner med rigeligt med fjender, men man bliver også til tider nødt til at tage højde for banen og ændre dens udseende ved at trykke på en enkelt knap. Flip the Core sættes til salg for 15 kr. eller 200 Nintendo Points.


The Incredible Barbazan: The Fire Juggler:


The Incredible Barbazan er historien om verdens værste tryllekunstner fortalt gennem en række kortfilm på hver fem minutter. Seks af disse afsnit er blevet genskabt med stereoskopisk 3D-effekt, og ugens afsnit er det andet i rækken. Hvert afsnit koster 11,25 kr.


Wii Shop Channel:


På Wii’en har man i denne uge fundet plads til både WiiWare og en virtuel konsoludgivelse i form af en rigtig klassiker, der så dagens lys i Nintendo-regi helt tilbage på NES.

Double Dragon II: The Revenge:


En efterfølger til det populære beat ‘em up-spil Double Dragon blev i 1988 udgivet til arkademaskiner og blev i årene 1989/1990 også udgivet på NES, og nu er det altså klar til en europæisk genudgivelse på Wii’ens virtuelle konsol. Double Dragon II byder til forskel fra det første spil i serien også på co-op multiplayer, hvilket ifølge mange er den bedste tilføjelse til et allerede solidt spil, og desuden skulle dets kontrol være blevet gevaldigt finpudset. Prisen for denne klassiker er som for andre NES-spil 500 Nintendo Points.


Successfully Learning English: Year 2:


Succesfully Learning… er en række læringsspil for det yngre publikum udgivet af Tivola som DSiWare gennem de senere år. Nu ser det imidlertid også ud til, at spillene finder vej til Wii som WiiWare-titler og det andet spil med fokus på det engelske sprog udgives altså i denne uge. Spillet består af en række forskellige opgaver, der skal løses, men hvor vidt der er forskel på den kommende version af spillet og det originale har jeg ikke kunnet finde frem til, ligesom jeg ej heller kan finde en trailer for spillet, der kommer til at koste 800 Nintendo Points.


DLC:


Endnu en uge med DLC på 3DS og skulle du efter de seneste par uger ikke have gættet, hvilket spil det er til får du svaret herunder.

Theatrhythm Final Fantasy:


Det er nemlig endnu en gang mere musik til rytmespillet Theatrhythm Final Fantasy. Ligesom i sidste uge er der i denne uge fire melodier at komme efter, der hver vil koste 7,50 kr. Herunder finder du dem listet med links til musikken på youtube:

  • The Dalmasca Estersand (FF12 - FMS)
  • Dungeon (FF02 - FMS)[/list]
  • Etro's Champion (FF13-2 - BMS)
  • Battle (FF06 - BMS)[/list]

    Er der noget blandt denne uges udvalg, der frister?

    1
    1ups givet

    Kommentarer:

    #1 - The ultimate beast

    Level: 20 (Moblin)

    16-07-2012 19:32

    Intet denne uge, der vækker min interesse. Dog synes jeg det er godt med Nintendo titler som Wario Land, for denne gang, og alt det godt som eshop indeholder, med muligheder for lidt mindre projekter.
    Personligt glæder jeg mig til Shantae kommer på VC, der kan jo ikke gå alt for længe. Desuden håber jeg vi ser til Oracle spillene og hvis Nintendo genudgiver Four Swords, for dem der ikke havde 3DS dengang...
    0
    1ups givet

    #2 - [8-Bit] MoNkEy

    Level: 31 (ChuChu)

    16-07-2012 20:38

    YaY for "Double Dragon II: The Revenge". Et rigtig godt 2-player spil spækket med action/platformer udfordringer! Kan varmt anbefales.
    0
    1ups givet

    #3 - Magei00

    Level: 5 (Cheep)

    17-07-2012 01:16

    Nice med Wario land 2 spillede det hos en af mine kamerater for lang tid siden, men har aldrig gennemført det Smiley
    0
    1ups givet