Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 34 2012

Skrevet af KJ85 - 20-08-2012 13:36

Efter en varm varm weekend, hvor det har været svært at forsvare at sidde indenfor med sin konsol, ser vi nu ud til at gå en uge i møde med mildere temperaturer. Men kommer der så nogle nye digitale udgivelser til Nintendos konsoller, som er værd at kaste sig over? Det kan du finde ud af i denne nyhed, der byder på lidt af hvert.

Nintendo eShop:


På eShoppen er der i denne uge ikke fundet plads til nyt originalt indhold specifikt til 3DS, men i stedet udgives der hele to spil på den virtuelle konsol – to spil hvilke ”3DS Ambassadører” har haft adgang til længe, men altså nu kan se frem til at opdatere. Derforuden udgives et enkelt stykke DSiWare og en ny demo.

Donkey Kong Jr.:


Ugens første VC-spil blev originalt udgivet på arkademaskiner i 1982 (senere på NES) og er det hidtil eneste spil, hvori Mario optræder som skurken. Han har nemlig spærret Donkey Kong inde i et bur og din opgave er som Donkey Kong Jr., at befri ham. Ligesom i spillet Donkey Kong er der tale om et highscore-spil, hvor du efter at have klaret sidste bane starter forfra på en højere sværhedsgrad. Spillet kan købes for 37,50 kr.

NES Open Tournament Golf:


Som hintet tidligere er ugens andet VC-spil også fra NES-tiden og blev oprindeligt udgivet i 1991/1992. Spillet er et ganske traditionelt golfspil med Mario og Luigi som spillere og Peach og Daisy som deres respektive caddier. Spillet byder på tre forskellige 18-huls baner og kan spilles i tre forskellige game modes. Man kan stige i rangering fra begynder til professionel og man kan endda spille mod en ven. Dette spil kan købes for 30 kr.

Rummikub:


Det klassiske spil Rummikub fra 1930’erne blev for snart to år siden udgivet af Games Factory Online som DSiWare i USA - nu når spillet så til Europa. Der er i for sig blot tale om en elektronisk udgave af det traditionelle spil, så meget mere er der sådan set ikke at sige om det. Spilleregler kan findes via dette link, og spillet kan købes for 60 kr. eller 800 Nintendo Points.

Rummikub - Launch Trailer
Get More: Rummikub - Launch Trailer


LEGO Batman 2: DC Super Heroes:


For et par måneder siden udgav Warner Bros. og Traveller’s Tales et nyt LEGO Batman på blandt andet 3DS, og nu udgives der altså en demo for spillet på eShop. Som spillets navn antyder støder man også på en masse andre figurer fra DC Comics i spillet – blandt andet Supermand og Lex Luthor – så det bliver spændende at se, hvilke karakterer vi får se i demoen, og måske den kan få nogen til at investere i spillet.


Wii Shop Channel:


I sidste uge var der ingen nye digitale udgivelser til Wii, men i denne uge har man atter fundet plads til et enkelt spil til den virtuelle konsol.

2020 Super Baseball:


Ugens spil er ikke tidligere udgivet i Europa og blev oprindeligt udgivet til Neo Geo i Japan i 1991 for senere at blive portet og udgivet i USA i 1993 på blandt andet SNES. Der er selvfølgelig, som titlen antyder, tale om et futuristisk Baseball-spil og det er altså Neo Geo-versionen vi her får. Der er på mange måder tale om baseball, som man kender det, men spillerne på dit hold kan løbende opgraderes og endda forvandles til robotter med de penge man indtjener undervejs. Ligeledes er området, hvori der kan laves home-run også blevet mindre, og der er på den måde altså små forandringer i spillet. Vil du prøve dette futuristiske baseball spil, kan det købes for 900 Nintendo Points.


DLC:


Udgivelsen af melodier til Theatrhythm Final Fantasy vil ingen ende tage, og denne uge byder atter på DLC til dette spil.

Theatrhythm Final Fantasy:


Fire nye melodier, der hver vil koste 7,50 kr., finder nok engang vej til eShoppen. Herunder finder du dem listet med links til musikken på youtube:



Således blev der rundet af for endnu en uge med masser af digitale udgivelser til Nintendos konsoller, men kommer du til at investere i nogen af dem, eller har du nok i andre spil for tiden?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-08-2012 15:40

Efter denne uges udgivelser mangler Japan blot at få opdateret Wrecking Crew, mens vi her i Europa kun har fået opdateret fem af NES-spillene. Derudover har de endda fået de første to Mega Man og det første Fire Emblem.

Bliver spændende at se om Fire Emblem lokaliseres i denne omgang..
0
1ups givet

#2 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

20-08-2012 15:44

Det tror jeg det gør. Jeg må desuden indrømme jeg er imponeret over hvor meget DLC der er til Theatrhythm Smiley. Det er fedt Smiley
0
1ups givet

#3 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

20-08-2012 17:33

Jeg tvivler lidt på at vi får det originale FE, eftersom vi fik remaket, og at de ikke udgav efterfølgeren til remaket.

Der er i øvrigt 52 DLC-sange til Theatrhythm i Japan, og det er ikke blevet opdateret ret længe, så man regner med at det er det endelige antal (det passer også med, at der blev lovet "over 50 DLC-sange" ).

Fun fact: hvis man vil downloade alle DLC-sange i Danmark, så kommer det til at koste 390 kroner. Dette er over dobbelt så meget af, hvad originalspillet koster (~180kr fra Amazon). Originalspillet har vistnok lige over 50 sange.
0
1ups givet

#4 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

20-08-2012 17:48

Jep, det er ikke helt billigt, men 52 sange ekstra er da også godt. Hvis jeg havde fået dobbelt originalantallet af sange i Ouendan havde jeg da været lykkeligt - gjorde jeg så også, Ouendan 2 Smiley
0
1ups givet

#5 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

22-08-2012 08:52

Hmm. Det eneste spændende for mig i denne omgang tror jeg er Donkey Kong Junior men er dog ikke villig til at smide næsten 40kr efter det.
0
1ups givet