N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 34

Skrevet af Mr. Mario - 23-08-2009 14:55

Du skal selvfølgelig ikke snydes for lidt info om ugens downloads her i uge 34 og vi er derfor klar med et lidt forsinket kig på de nye downloads.

Denne uge byder på to WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og to DSiWare-titler. Læs hvilke titler det drejer sig om og hvad titlerne kan tilbyde på nedenstående liste.

Downloads i uge 34:


WiiWare:

Arkanoid Plus! 800 Wii Points
Det første WiiWare-spil er en opdateret version af det gode gamle Arkanoid fra Taito. Så nu skal skærmen atter en gang rense for blokke ved hjælp af en kugle samt platformen, som du tager styrringen over, i bunden af skærmen. Spillet indeholder en Arcade Mode, en Time Mode samt en VS Mode. Sidstnævnte er for op til to spillere.

BIT. TRIP CORE 600 Wii Points
Så er opfølgeren til BIT. TRIP BEAT ankommet og den rytmiske rejse fortsætte. Ligesom forgængeren er spillet inspireret af spil fra 80'erne, men denne gang kan spillet dog kun spilles af op til to spillere. Til sidst kan det nævnes at en tredje titel i denne serie er på vej.


Virtual Console:

Pilotwings 800 Wii Points
Nintendo er klar med denne Virtual Console-titel der oprindeligt er en Super Nintendo-titel og som er skabt af selveste Shigeru Miyamoto. Som titlens navn afslører, skal vi her ud at flyve. Spillet byder på en masse udfordringer i luften. Så har du en pilot gemt dybt inde i maven, kunne dette meget vel være din næste Virtuel Console-titel.


DSiWare:

Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again 800 DSi Points
Nintendo lader endnu en gang Donkey Kong lave rav i den. Så Mario skal atter en gang redde Pauline ved hjælp af de små mekaniske Mario-figurer. Grib din stylus og manipuler banerne, så Mario-figurene kan klare sig igennem banerne og redde Pauline. Er du ikke tilfreds med de baner spillet indeholder, kan du designe dine helt egne baner.

Pop+ Solo 500 DSi Points
I denne DSiWare-titel fra Nnooo Games skal du holde gang i tiden ved at poppe bobler ved hjælp af din stylus. Spillet skulle efter sigende være ret stressende og skulle det blive for meget, har du mulighed for at spille det på den mindre stressende Chill Mode. Du har også her muligheden for at lave dine helt egne baner.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

23-08-2009 17:53

De der Mini March whatever spil synes jeg faktisk ser ret interessante ud, da jeg som mindre spillede en del Lemmings - er spillene lidt som Lemmings-spillene?

Sjovt firmanavn i øvrigt, på dem der har lavet Pop+ Solo - hvordan udtaler man Nnooo Games Smiley
0
1ups givet

#2 - jesper55

Level: 1 (Goomba)

23-08-2009 19:58

findes der ikke to andre Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again en til gameboy advance og en til ds det er da fra den samme seire er det ikke ?
0
1ups givet

#3 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

23-08-2009 20:06

Lukas: Da jeg undersøgte de forskellige titler, læste jeg et sted at de blev sammenlignet med Lemmings - og de er også lige så dumme som Lemmings. Smiley

jesper55: Kiggede lige på screenshots'ne fra DS-versionen og ud fra dem kan jeg sige at Minis March Again ligner DS-versionen mere eller mindre på en prik.
0
1ups givet