Gør klar til årets pakk...

Black Friday-udsalg annon...

Få et indblik i kampene ...

Pokémon Scarlet og Viole...

Lanceringstrailer for Jus...

Golf kommer til Nintendo ...

Næste bølge af Mario Ka...

Super Kiwi 64 udgives 2. ...

Åbningsfilmen i Rune Fac...

N-cast #153: Award-sæson...

Fire Emblem Heroes

Pokémon Scarlet & Violet

Fire Emblem Engage

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Sonic Frontiers

Bayonetta 3

Alternative nyheder

Mario Kart 8 Deluxe

Pokémon Unite

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 39 2012

Skrevet af KJ85 - 24-09-2012 18:48

Dagen i dag har været præget af massivt regnvejr mange steder i landet og resten af ugen ser ud til at skulle forløbe i samme dur med mindre mængder. Det er med andre ord en perfekt uge til indendørs underholdning som videospil, så lad os håbe der er gode ting at hente blandt de digitale udgivelser til Nintendos konsoller i denne uge. Udvalget får du i hvert fald her.

Nintendo eShop:


Jeg mindes ikke at der tidligere er blevet udgivet to styk 3DSWare i samme uge, men det gør der i denne uge. Hvis der har været det tidligere er det under alle omstændigheder længe siden. For første gang kommer vi desuden til at se en dobbel-udgivlese, da et af disse to spil også kan findes i en DSiWare-udgave denne uge, direkte målrettet mod dem uden en 3DS.

Balloon Pop Remix:
Ugens første 3DSWare kommer fra UFO Interactive Games og er faktisk det tredje spil i en spilserie, der i 2007 blev startet på Wii og i 2009 så sin anden udgivelse med en WiiWare-titel. Ingen af disse spil er dog udgivet i Europa, så her er det første mulighed for at stifte bekendtskab med serien. Balloon Pop Remix skal man sprænge balloner ved at tegne linjer på skærmen med sin stylus. Dette vil, hvis du tænker strategisk, føre til kædereaktioner der medfører at flere at banens balloner sprænger, hvis tre eller flere ensfarvede balloner ender ved siden af hinanden – alt sammen meget klassisk. Spillet har fire game modes inklusiv Story mode, hvor der skal holdes gang i comboerne for at føre et væsen gennem horisontale baner på øverste skærm, Puzzle mode, med mere end 100 unikke puzzles, Endless mode og minigames. Der skulle derfor være nok at give sig til i dette spil, men det koster også 60 kr.


Crazy Chicken Pirates (3D):
Crazy Chicken Pirates (3D) udgives af Teyon og blev oprindeligt udgivet til PC tilbage i 2006, men finder altså nu vej til DSi såvel som 3DS. Crazy Chicken-spillene er ikke noget nyt bekendtskab i forhold til DS-familien, hvor flere udgivelser har set dagens lys. Du kender måske også spillene under det tyske navn Moorhuhn og med Crazy Chicken Pirates (3D) skal vi tilbage til det der gjorde serien populær i første omgang – der skal skydes høns. Målet er at skyde så mange høns som muligt for at opnå mange point, men der er også andre ting, som kan skydes, gemt i omgivelserne og ofte er det dem der udløser flest point. Crazy Chicken Pirates kan købes som 3DSWare til 15 kr. eller som DSiWare til samme pris eller alternativt 200 Nintendo Points.


Wii Shop Channel:


Efter sidste uge, at have fået et længe ventet lanceret på Wii Shop Channel, er der denne uge blot fundet plads til et enkelt spil for det yngre publikum.

Successfully Learning English: Year 5:
For fire uger siden blev den forrige lektion i denne spilserie udgivet på Wii, og nu er det blevet tid til det femte. Succesfully Learning… er en række læringsspil for det yngre publikum udgivet af Tivola. Spillet består af en række forskellige opgaver, der skal løses i samarbejde med spillets underviser – en grøn vampyrkarakter ved navn Freddy. Gøres det til perfektion udløses ekstra tid til spillets bonusspil. Prisen er som på det forrige 800 Nintendo Points.


DLC:


På nuværende tidspunkt vides det ikke om denne uge også vil byde på en ny omgang downloadable content, da information herom ikke findes på Nintendos hjemmeside. Skulle der vise sig at være noget bliver det tilføjet senere.

Således blev det endnu en uge med ganske få digitale udgivelser. Er der alligevel noget, der vækker din interesse denne uge, hvor Inazuma Eleven: Strikers og Fit Music til Wii også lanceres.

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

26-09-2012 10:53

And not a single f**k was given that week Smiley

Man skulle ikke tro at det ville være så besværligt at smide et par Gameboy roms op. Må da kræve en minimal mængde arbejde og Nintendo har jo tons af first party titler.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

26-09-2012 21:54

Angry Birds Trilogy udkommer også til 3DS'en på fredag kan jeg se - altså som retail. Det er godt nok en udgivelse jeg har svært ved at se idéen i. Hvis den skal sælge bare nogenlunde fornuftigt burde det vel have været en billig downloadudgivelse..
0
1ups givet

#3 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

26-09-2012 23:10

Moorhuhn Crazy Chicken Pirates er et rimelig godt spil til computer. Jeg elsker point spil som det her, selv om at jeg foretrækker de første 4 spil i serien (Moorhuhn 1, 2 winter edition, 3).
Jeg ved så ikke rigtig om touch controls kan erstatte fornemmelsen af at skulle lave præcise skud med mussen... Jeg tror aligevel at spillet stadig kan være sjovt til 3DS. Men jeg vil hellere end gerne anbefalle at købe serien til computer. Hele serien kan tit fåes til omkring 100 kr. (HELE, main, serien!)
0
1ups givet