Microsoft køber Activisi...

Pandemic ude nu – lance...

Næste Nintendo 64-spil t...

Kingdom Hearts-serien lan...

Pokémon Shining Pearl (...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Shadow Man Remastered få...

Dying Light 2: Stay Human...

Historie-trailer for Rune...

Endnu en trailer udsendt ...

Film med videospilsrefere...

Pokémon Legends: Arceus

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Pokémon Unite

Mario Kart Tour

Pokémon-tråd

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 42

Skrevet af Mr. Mario - 16-10-2009 15:51

Weekenden står atter for døren og vanen tro er N-club atter en gang klar med et kig på hvilke nye titler, du kan hente ned til din Wii eller DSi.

I denne uge finder vi to nye titler i WiiWare-kataloget, én enkel nye titel i Virtual Console-kataloget og to nye titler i DSi-kataloget. Vi har som altid skrabet lidt information omkring de enkelte udgivelser på nedenstående liste:


Downloads i uge 42:


WiiWare:

Heron: Steam Machine 500 Wii Points
Triangle Studios er klar med denne uges først WiiWare-titel, som er endnu et puzzle-spil. Men dette er ikke hvilken som helst puzzle-titel, nej, her skal du nemlig producere gummiænder eller rettere sagt, sørge for at de bliver lavet. Den i titlen omtalte dampmaskine er nemlig en del af en produktion af gummiænder. For at holde produktionen i gang, skal du forbinde to rør af samme farve med hinanden ved hjælp af en masse mindre rør. Spillet kan spilles af helt op til fire spillere.

Little Tournament Over Yonder 800 Wii Points
Næste WiiWare-titel er fra Gevo Entertainment og er et real-time strategispil. Her skal der selvfølgelig udkæmpes en masse kampe mellem dine tropper og fjenden. Du indtager helt præcist rollen som prins eller prinsesse og som det så ofte er set, skal du løbende udvikle dine tropper både kvantitativt og kvalitativt. Spillet kan spilles alene, men skulle det blive for kedeligt, kan du tage kampen op mod en ven.


Virtual Console:

Super Star Wars: Return of the Jedi 800 Wii Points
Så kom ugen hvor LucasArts fuldender fortællingen om Luke Skywalker. Denne uge får du nemlig atter en gang lov til at indtage rollen som Luke Skywalker med flere i dette actioneventyr fra Super Nintendo'en, der bygger på filmen af samme navn. Spillet er for en spiller. Og mere er der ikke at sige end; "May the force be with you".


DSiWare:

Viking Invasion 800 DSi Points
BiP Media står bag denne uges første DSiWare-titel. Spillet er et hører til strategi-genren og her skal du forsvare dig mod horder af invaderende vikinger. Til dette skal du bygge fæstninger langs den flod, som fører op til dit slot. Efterhånden som du klaret dig igennem spillet, vil de invadernde grupper blive større og større og du vil løbende låse op for bedre fæstninger. Vi har via spillets hjemmeside fundet spillets DEMO. Spillet er for en spiller.

Wakugumi: Monochrone Puzzle 500 DSi Points
Som rosinen i pølseenden har vi Mitchell, skaberne af Polarium og Actionloop, der står klar med endnu en puzzle-titel. Som i så mange andre spil i denne genre, skal man flytte rundt på nogle kasser på skærmen. Her gælder det dog ikke om at danne en hel række eller samle et bestemt antal ensfarvede kasser, nej, det gælder om at danne nogle bestemte mønstre, for at komme af med kasserne. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - jesper55

Level: 1 (Goomba)

17-10-2009 11:11

hvor for kommer der så manage puzzle-spil de . er da så dårlig . hvem spileder dog dem
0
1ups givet

#2 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

17-10-2009 11:43

Puzzle-spil er som regel meget simple, velsagtens også simple at lave, så det kan måske være et af svarene.
0
1ups givet