N-cast #140: N-cast Mini

Se mere nyt fra Mario + R...

Dragon Quest Treasures ud...

Nier Automata annonceret ...

Mario + Rabbids: Sparks o...

N-club Streams: Uge 26

Square Enix afslører Har...

Prøv Mario + Rabbids Kin...

Se Nintendo Direct Mini: ...

No Man's Sky udgives til ...

Spil på vej til Switch

Hvem er han?

Mario + Rabbids Sparks of...

Monster Hunter Rise

Xenoblade Chronicles 3

Spiller du stadig Gamecub...

Fem indier at se frem til

Cuphead

Mario Strikers: Battle Le...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 44

Skrevet af Mr. Mario - 30-10-2009 22:59

Så er weekenden nær og har du ikke allerede opdaget det, så opdager du hurtigt at Halloween er over os, når du går ind på Wii Shop Channel eller Nintendo DSi Shop'en. Vi lader os ikke skræmme og er hermed klar med lidt info om ugens downloads.

Uge 44 byder på fem nye titler; to WiiWare-titler, en Virtual Console-titel og to DSiWare-titler. Du kan læse om de enkelte spil på nedenstående liste.


Downloads i uge 44:


WiiWare:

Ghost Mansion Party 1000 Wii Points
Gameloft er atter en gang aktuel med en WiiWare-titel. Denne gang er der tale om et brætspil, der går ud på at jage nogle onde spøgelser ud af en herregård, hvor et tilsyneladende venligt spøgelse er blevet jaget ud af disse onde spøgelser. Spillet lover sjov for hele familien og helt nye måder at bruge Wii Remote'en på. Spillet kan spilles af op til fire spillere.

LIT 800 Wii Points
WayForward er også klar med lidt gys samt action og puzzles. Jacks gymnasium er blevet overtaget af onde væsner. Uheldigvis befinder Jacks kæreste sig på skole, så det er nu din opgave at guide ham igennem et 30 klasselokaler og nedkæmpe fem bosser for at befri kæresten Racheal. Spillet er for en spiller.


Virtual Console:

Zombies 800 Wii Points
I denne uge skal vi med Lucas Arts et smut tilbage til Super Nintendo'en og her er der endnu mere uhygge at hente. Her bliver dit nabolag nemlig angrebet af diverse monstre, varulve og andre uhyggelige væsner og der er selvfølgelig op til dig at rede dine naboer. Som børnene Zeke eller Julie kaster du dig ud i 48 baner (samt 7 bonusbaner). Spillet kan spilles af en eller to spillere.


DSiWare:
[link=http://n-club.dk/spil/show/10999/][i]
A Little Bit of... All Time Classics: Card Classics[/i][/link] 500 DSi Points

I denne uge skal vi smage lidt på Nintendos opsamling af diverse kort- og bræt-spil – nemlig 42 All-Time Classics. Spillet indeholder fem kortspil; Black Jack, Last Card, Last Card Plus, President (alias Røvhul) og Five Card Draw. Så er du til kort spil, kan du med denne titel sikre dig hygge sammen med op til syv af dine venner.

Little Red Riding Hood's Zombie BBQ 800 DSi Points
Gammick Entertainment er klar med dette knald skøre shooter-spil, hvor noget er riv ravende galt i Eventyrland. Du skal som Rødhætte, med et stort arsenal af våben, bekæmpe horder af zombier for at rede Eventyrland. Spillet er for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer: