KuvertLanceringstrailer for Bo:...

KuvertNy trailer for Sonic x Sh...

KuvertLanceringstrailer for Nin...

KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSplatoon 3

KuvertFortnite

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 52

Ugens downloads: Uge 52

Skrevet af Mr. Mario - 26-12-2009 15:54

Julen er over os, men det er udgiverne tilsyneladende ligeglade med, så der er selvfølgelig nye downlaods til Wii og DSi i denne weekend.

Uge 52 byder på to WiiWare-spil og hele fem DSiWare-titler, mens Virtual Console-delen sidder over i denne uge. Vi har samlet lidt information om de syv titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 52:


WiiWare:

The Mystery of Whiterock Castle 700 Wii Points
Playtainment er klar med denne WiiWare-titel, der appellere til dem der elsker gemmeleg. For i denne titel går det nemlig ud på at finde gemte objekter på 10 forskellige fantasirige steder inspireret af middelalderen. Spillet kan spilles alene eller sammen med en ven.

TV Show King 2 800 Wii Points
Så er Gameloft klar med endnu en omgang TV Show King. TV Show King 2 er lige som forgængeren et klassisk quizprogram fyldt med spørgsmål, ja, der skulle være hele 8000 af slagsen, der er fordelt over 12 forskellige kategorier. Som noget helt nyt har man nu også mulighed for at spille online. Spillet kan spilles af op til fire spillere offline så vel som online.


DSiWare:

A Little Bit of... Magic Made Fun: Mind Probe 200 DSi Points
Så er Nintendo sørme klar med endnu en bid Magic Made Fun. Denne gang får man et lille program, der i grunden kan bruges som en løgnedetektor, det kan nemlig via mikrofonen 'lytte' sig frem til forskellige ting. Du kan for eksempel få en til at skrive seks af sine venners navne ned, for at personen derefter skal læse dem op og din DSi vil så, ved hjælp af mikrofonen, fortælle dig hvem af de seks personer, personen bedst kan lide.

Art Academy First Semester 800 DSi Points
Nintendo kan i denne uge også levere denne kunstneriske titel, der kan lære dig at tegne og male. Så har du en kunstner gemt i maven, kan du nu få den ud, ved at forvandle din DSi til lærred og din stylus til en pensel. Spillet er kompatibelt med DSis album, hvilket giver dig rig mulighed for at dele dine 'mesterværker' med alle dine venner og bekendte via Facebook.

Me And My Dogs: Friends Forever 800 DSi Points
Sidste uge indtog Littlest Pet Shop DSi'en og nu er Gameloft også klar med en titel med nuttede hunde. Spillet giver dig muligheden for at eje tre hunde inden for racerne labrador, beagle og chowchow. Og spillet giver dig selvfølgelig rig mulighed for at passe og pleje de kære firbenede. Mon Nintendo så kommer med 'A Little Bit of... nintendogs' i næste uge, med dette mindre dyresimulationsspilsboom?

RAYMAN 800 DSi Points
Nu hvor de skøre rabbids er taget på juleferie træder Rayman atter en gang frem af mørket. Dog er her blot tale om et remake af en PlayStation-titel fra 1995, så Rayman er atter klar til en god omgang platformer efter at have festet de sidste mange år. Så kast dig ud i den farverige Rayman-verden og uskadeliggør den onde Mr. Dark. Spillet er for en enkelt spiller.

Sparkle Snapshots 500 DSi Points
Nintendo er også klar med denne lyserøde titel, der gør dig i stand til at udsmykke dine billeder på DSi'en, så skyd dig selv og pimp dit billede med glitter, rammer og så videre. Ligesom Art Academy kan du også via DSi-albummet smide resultatet ud på Facebook.

0
1ups givet

Kommentarer:

jesper55

#1 - jesper55

Level: 1 (Goomba)

12-01-2010 06:24

aha rayman godt spil har spilet det til ps1 . fik det svære aldrig alle burene . har nogen af jer foget det . kan man se en video et sted med en der kan
0
1ups givet