N-club Streams: Uge 12

N-cast #167: Skandale! Ze...

Nyt og gratis indhold til...

Super Mario Pakkelegen er...

Disco Elysium får Collag...

Disney Speedstorm gør kl...

Nye spil til Nintendo Swi...

Lanceringstrailer for The...

N-club Streams: Uge 11

Lanceringstrailer for Fig...

Legend of Zelda: Tears of...

Kirby's Return to Dreamla...

Mario Kart Tour

Spil på vej til Switch

Splatoon 3

Mario + Rabbids Sparks of...

Pokémon Unite

Pokémon GO

DS/GBA Multiplayer opleve...

Mario Kart 8 Deluxe

Tilbudstråden

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 8

Skrevet af Mr. Mario - 27-02-2010 19:22

Så er vi nået enden af uge otte, og det er dermed blevet tid til at tage et kig på de nye downloads til Nintendo DSi og Wii.

Uge 8 byder på hele otte titler, tre WiiWare-titler og fem DSiWare-titler. Så endnu en uge uden en ny Virtual Console-titel. Vi har på nedenstående lister fundet lidt info om de nye downloads.


Downloads i uge 8:


WiiWare:

Castlevania The Adventure ReBirth 1000 Wii Points
Selvom denne uge ikke byder på nogen ny Virtual Console-titel, leverer Konami dog noget der ligner. Denne titel bygger nemlig på Castlevania-seriens rødder. Dracula er atter en gang på færde og det er dermed på bedste Castlevania-vis din opgave, som Christopher Belmont, at bekæmpe Dracula for atter at skabe ro og orden. Spiller er for en spiller.

Dracula - Undead Awakening 1000 Wii Points
Chillingo byder på endnu en vampyrjagt. Denne er dog med lidt mere moderne våben, end dem vi mormalt ser i Castlevania. I denne titel skal du nemlig nedkæmpe horder af zombier, varulve og mange andre væsner med blandt andet maskingevær og flammekaster. Spillet er for en enkelt spiller.

Reel Fishing Challenge 500 Wii Points
Natsume er i denne uge klar med denne titel, der byder på udfordringer til alle lystfiskere nybegyndere såvel som øvede. Denne titel byder på en Mission mode og en Free play mode. Og du har selvfølgelig mulighed for at vælge mellem et hav af gear til din fiskestang. Spillet er for en enkelt spiller.


DSiWare:

Birds & Bombs 200 DSi Points
Nintendo er i denne uge på banen med denne action-titel, hvor spøgelser har taget præsidentens datter til fange. Det er nu din opgave, som den militære due, at befri præsidentens datter. Til dette skal du benytte dig af din egenskab til at kunne smide med bomber, spøgelserne kan nemlig kun bekæmpes ved at smide bomber i munden på dem. Spillet er for en spiller.

Dracula - Undead Awakening 500 DSi Points
Chillingos shooter er også udkommet som DSiWare-titel i denne uge (læs WiiWare-beskrivelsen længere oppe).

Electroplankton Marine-Crystals 200 DSi Points
Electroplankton Varvoice 200 DSi Points
Nintendo er, ikke overraskende, klar med de formentlig to sidste bidder af Electroplankton. Marine-Crystals er snefnuk, der skaber lyde, når man trykker på dem med sin stylus. Varvoice er navnet på et væsen, der kan huske menneskestemmer og gentage dem i uendeligheder og ændre man formen på disse Varvoices ændres tonen. Begge titler er som de forrige for en spiller.

Zoo Frenzy 800 DSi Points
Ugens sidste nyhed er fra Gameloft og er en zoo-simulator, hvor du skal drive en zoologisk have. Du skal blandt andet fodre, passe, behandle syge dyr og endda spille fodbold eller hockey med dem. Når du skal have nye dyr til din park, kan du ikke bare ringe til en anden zoologisk have, her skal dine veltrænede dyr slippes ud i naturen og nedkæmpe monstrer for derigennem at finde nye dyr til din zoo. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer: