Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 15

Skrevet af Mr. Mario - 16-04-2010 12:51

Så er uge 15 snart ved at være fortid, og det betyder, at der er nye downloads til Nintendo DSi og Wii klar til os. Vi har vanen tro taget et hurtigt kig på de nye downloads.

Uge 15 byder på to WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og fire DSiWare-titler. Læs om de syv titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 15:


WiiWare:

Bloons 500 Wii Points
Hands-On Mobile er klar med denne puzzle-titel, hvor du har den simple opgave at poppe balloner. Spillet indeholder 70 baner fyldt med balloner, som du skal poppe med dartpile. Udover de 70 baner har du mulighed for at lave dine helt egne baner, hvis banerne i spillet ikke dækker dit behov. Spillet er for en enkelt spiller.

Rage of the Gladiator 1000 Wii Points
Ghostfire Games bringer dig i denne uge tilbage til romertiden, hvor du ender i den knapt så sjove rolle som gladiator. I dette first-person fighter-spil, skal du, med skjold og våben, stå ansigt til ansigt med en masse modstandere, nogle mere menneskelige end andre. Spillet understøtter brug af MotionPlus, men kan også spilles ud. Denne titel er kun for en enkelt spiller.


Virtual Console:

Mega Man 4 500 Wii Points
Capcom har lagt i ovnen til en god, men hård weekend i selvskab med Mega Man. I serien af udfordrende platformspil er vi nu nået til det fjerde spil i serien, hvor Dr. Mikhail Cossack har skumle planer om at destruere Mega Man, udelukkende for at bevise at det er Dr. Cossack, der er den bedste robotdesigner i verden. Spillet er som sine forgængere for en spiller.


DSiWare:

Combat of Giants: Dinosaurs - Fight For Survival 800 DSi Points
Ubisoft lader dig i denne uge indtage rollen som en af de forhistoriske dinosaurer og sender dig på en rå overlevelsestur. I dette action adventure-spil, skal du nemlig vælge mellem tre forskellige arter og drage ud på en farefuld færd for overlevelse, hvor du vil komme til at kæmpe mod andre dinosaurer. Spillet er for en til to spillere.

Mr. DRILLER: Drill Till You Drop 500 DSi Points
Namco Bandai Games byder på et gensyn med Mr. Driller, hvor du atter en gang skal finde den store boremaskine frem. I dette spil skal du bore dig ned igennem en masse blokke samtidig med, at du skal passe på, at der ikke falder blokke ned i hovedet på dig. Spillet byder på tre forskellige game modes, over 40 baner og seks forskellige spilbare figurer. Spillet er for en spiller.

Pocket Pack: Words & Numbers 500 DSi Points
Mere Mortals har skrabet en samling af populære tal- og bogstavsspil sammen. Der er helt præcis seks spil at gå i gang med, og Sudoku er selvfølgelig en af de seks opgaver. Spillet byder på en række trofæer, du kan vinde, hvis du er god nok. Spillet kan spilles af op til seks spillere.

System Flaw: Recruit 800 DSi Points
Som rosinen i pølseenden finder vi Enjoy Gaming, der er klar med denne finurlige titel. I denne shooter-titel skal du, ved hjælp af DSi'ens kamera nedkæmpe små robotter. Dine omgivelser leverer nemlig via DSis kamera omgivelserne i spillet og du kan ikke nøjes med at sidde på din flade, da fjenden måske lurer bag din ryk. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

20-04-2010 10:14

Er der nogen der har erhvervet sig System Flaw: Recruit? Det ligner jo et sjovt tiltag, men frygter at det hurtigt kan gå hen at blive kedeligt.
0
1ups givet