Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 24

Skrevet af Mr. Mario - 18-06-2010 10:19

Efter et par dage med E3, hvor vi har set frem mod kommende titler, er det blevet tid til at vende tilbage til nutiden og se på hvilke nye titler, der er udkommet til Nintendo DSi og Wii her i dag.

Uge 24 byder på syv nye titler, fordelt således: to WiiWare-titler, en enkelt Virtual Consol-titel og fire DSiWare-titler. Vi har vanen tro opstøvet noget information om de enkelte titler, som kan læses på nedenstående liste.


Downloads i uge 24:


WiiWare:

Ant Nation 700 Wii Points
Ugens første WiiWare-spil står Konami for. Her er der tale om et strategispil, hvor du tager styringen over en koloni af super myrer. Disse myrer skal du styrke på forskellige måder, så de kan overvinde edderkopper og andre farlige insekter. Udover at kæmpe imod andre insekter, skal der også indsamles søde sager i form af kage, chokolade m.m. samt guld. Spillet er for en enkelt spiller.

BLASTER MASTER OVERDRIVE 1000 Wii Points
Ugens næste WiiWare-titel er fra Sunsoft, der byder på en ordenlig omgang action. En virus har inficeret dyr verden over, og det er ikke en hvilken som helst virus, den gør nemlig dyrene til kødædende plager. Denne katastrofe skal der rodes bod på, og det er netop op til dig at gøre dette. Som Alex skal du en tur ned under jordens overflade og komme virussen til livs i og udenfor dit køretøj S.O.P.H.I.A.. Spillet er for en spiller og bliver du vild med denne titel, så husk at NES-spillet Blaster Master kan erhverves for 500 Wii Points.


Virtual Console:

Mario Tennis 1000 Wii Points
Denne uges Virtual Console-titel kom oprindeligt til Nintendo 64 i år 2000. Og her inviterer Mario hele familien ud på tennisbanen til en sjov omgang tennis. Spillet giver dig mulighed for at spille som hele 16 forskellige figurer fra Mario-universet og en masse forskellige game modes. Hvis du ikke er så vild med moderne tennisspil, hvor du skal op af stolen og vifte med en Wii Remote, så hiv din Classic Controller frem og hent denne titel ned! Spillet kan spilles af op til fire spillere.


DSiWare:

Combat of Giants: Mutant Insects - Revenge 800 DSi Points
Det er ikke kun super myrer det repræsenterer insekternes verden i denne uge, Ubisoft er nemlig klar med denne titel, hvor muterede insekter går til kamp mod hinanden. Spillet indeholder 10 missioner, du skal igennem for at kunne nedlægge Mutant Dronningen. Du har mulighed for at tilpasse dit insekt med forskellige egenskaber. Med denne titel kan du udfordre dine venner, hvis de er i besiddelser af DS-spillet Combat of Giants: Mutant Insects. Spillet er for op til fire spillere.

Face Pilot: Fly With Your Nintendo DSi Camera! 500 DSi Points
Nintendo er klar med denne titel fra Hal Laboratory. Spillet har måske en halvlang undertitel, men til gengæld fortæller den stort set, hvad spillet går ud på. I denne titel skal du nemlig ud at svæve med dragefly. Drageflyet styres ved hjælp af DSi'ens ene kamera og dit hoveds bevægelser. Og hovedet skal ikke kun bruges til at styre med, det får nemlig også en rolle i selve spillet, da du skal tage et billede af dit dit ansigt til din figur. Spillet indeholder tre forskellige game modes og er for en enkelt spiller.

Pocket Pack: Strategy Games 500 DSi Points
Mere Mortals står klar med denne samling af brætspil. Spillet indeholder seks forskellige spil, der alle har det tilfældes, at man skal tænke strategisk, så spillet byder på blandt andet kinesisk skak og dam. Så er du er vild med strategiske brætspil, er her en god modgift til de lange bil- og flyture sommerferien måtte byde på. Spillet kan spilles af op til seks spillere ved hjælp af 'DS Download Play', så det er kun én spillet, der behøver at have titlen installeret på sin maskine.

Telegraph Sudoku & Kakuro 200 DSi Points
Lige som du sad og troede at uge 24 var helt puzzle-titelfri er Sanuk Games, som rosinen i pølseende, klar med denne puzzle-titel. Spillet byder på 500 talopgaver i form af forskellige sudoku-opgaver samt kakuro-opgaver. Opgavernes sværhedsgrad varier og fælles for spillets opgaver er, at de kommer fra den engelske avis 'Telegraph'. Spillet er for en enkelt spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

18-06-2010 12:11

Ikke dårligt med Mario Tennis. Dælme et godt multiplayerspil.
0
1ups givet

#2 - Kanin

Level: 23 (Skree)

18-06-2010 12:31

Indeed - Der var en periode i mit liv, hvor min tommelfinger var fuldstændig dækket af hårdhud af at have spillet Mario Tennis.
0
1ups givet

#3 - SimonAndersen

Level: 1 (Goomba)

18-06-2010 17:10

er der fejl ved den sidste dsi titel,, mht. points
0
1ups givet

#4 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

18-06-2010 17:16

Det manglende 2-tal er nu tilføjet. Smiley
0
1ups givet