Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 29

Skrevet af Mr. Mario - 23-07-2010 21:07

Så står der atter en gang fredag på kalenderen, og vi er derfor også atter en gang klar med et kig på hvilke nye WiiWare-, DSiWare- og Virtual Console-titler, der er blevet gjort tilgængelig fra og med i dag til Nintendo DSi og Wii.

Uge 29 byder på to nye WiiWare-spil, mens retro-gamerne må nøjes med en enkelt Virtual Console-titel og DSi- og DSi XL-ejerne kan boltre sig med tre nye titler. Vi har indsamlet lidt information om de seks nye downloads på nedenstående liste.


Downloads i uge 29:


WiiWare:

Arcade Sports: Air Hockey, Bowling, Pool, Snooker 800 Wii Points
Icon Games Entertainment står for ugens første WiiWare-titel, og som det fremkommer af spillets navn, består dette spil af fire forskellige spil, nemlig air hockey, bowling, Pool og Snooker. De to sidstnævnte aktiviteter kan spilles med forskellige regelsæt. Spillet indeholder flere forskellige game modes heriblandt 'Season Mode'. Spillet indeholder også en multiplayer mode så spillet kan dermed også spilles af op til to spiller.

Girlfriends Forever Magic Skate 800 Wii Points
Kolkom International udgiver i denne uge denne WiiWare-titel, hvor der skal løbes på skøjter. Så hvis du er ved at få nok af sommervarmen, kan du med denne titel drømme dig langt væk til køligere egne. Her indtager du rollen som en af de veninder spillet omhandler. Venindernes drøm er at blive dronning af isen, og det er nu din opgave at føre dem til de magiske gyldne skøjter og skøjtedronningens krone. Spillet kan spillet af op til to spillere.


Virtual Console:

Aero the Acrobat 800 Wii Points
SunSoft levere i denne uge denne SNES-titel, der udkom i år 1993, hvor du kan møde akrobaten Aero, der i sin tid fik prisen som 'Bedste Nye Figur' den gang spillet udkom første gang. Spillet er et action platformer, hvor den tossede industrimand Edgar Ektor laver rav i cirkusset og Aero the Acrobat er selvfølgelig den eneste, der kan stoppe Edgar Ektor. Spillet er for en enkelt spiller.


DSiWare:

Crazy Pinball 500 DSi Points
Ugens første DSiWare-titel er udgivet af dtp entertainment AG og sørger for en ordenlige portion pinball. Spillet indeholder fem forskellige borde med flere forskellige temaer, hvilket sørger for en del variation. Alt i alt er Crazy Pinball en klassisk omgang flippermaskine, hvor det går ud på at opnå den højeste score. Spillet er for en enkelt spiller.

Pop Island Paperfield 200 DSi Points
Tilbage i marts udkom DSiWare-titlen Pop Island, og nu er odenis studio klar med en efterfølger. Denne efterfølger byder på tre nye baner (eller øer om man vil), hvor du lige som i forgængeren skal race, surfe eller flyve rundt og indsamle flag. Spillet indeholder to game modes 'Race for flags' og 'Capture the flag'. Med dette spil i hånden kan du, via DS'ens Download Play-funktion, udfordre op til syv af dine venner, uanset hvilken DS de har.

World Tour Poker: Texas Hold 'Em 200 DSi Points
Ugens sidste titel er fra Hands-On Mobile og er et officielt World Poker Tour-spil, der er testet og godkendt af WPT-eksperter. Spillet har fokus på Texas Hold 'Em og indeholder flere forskellige sværhedsgrader, hvilket betyder at det er velegnet til både øvede og nybegyndere. Titlen byder på to unikke turneringer, der er special designet til Nintendo DSi. Ydermere kan du spillet mod op til fem af dine venner.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Slettet

Level: 1 (Goomba)

24-07-2010 15:57

Nintendo, giv os nu Shadows of The Empire. Plz, vil I ikke nok Smiley
0
1ups givet